Mamici de ianuarie-februarie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 9
Helenutza23 spune:
anis foarte frumoasa rugaciunea. sa dea Dumnezeu la toata lumea bebei sanatosi.

15+
IoanaN spune:
Ralu, nu-ti fa probleme totul o sa fie bine vei vedea...cred ca ai niste contractii usoare, iti va prescrie medicul tau ceva,Drotaverina, substanta activa din NO-SPA care are proprietati spasmolitice dupa cum stim bine toate...
Hai te asteptam sa ne zici ce ai facut!
P.S. sunt curioasa ce spasolitic iti dau, au si ei Drotaverina dar nu prea stiu ce-i aia NO-SPA
Numai bine
ioana
Amaya spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri Sim, tu esti norocoasa fiindca piticuta ta e mare si mai intelegatoare, si Monu, tu esti in aceeasi oala cu mine, insa, sincer, te invidiez ca ajungi la nani la ora 12, eu pe langa toate treburile care trebuiesc terminate dupa ce culc voinicul, ma loveste insomnia asta pacatoasa si rar adorm inainte de 2:30 si atunci numarand oi si elefanti fiindca din secunda in care am pus capul pe perna ma napadesc toate gandurile. Eh, dar trebuie sa ne menajam macar asa putin.
Referitor la detergentul cu care spalam hainele bebelusilor eu nu am folosit niciodata detergent special. Am vazut ca sunt 2 speciale de bebe: Teo si Dermalin. Inainte sa se nasca si pana pe la vreo 6 luni le-am spalat cu detergent normal, le-am pus si balsam insa le-am clatit de fiecare data de cate 4 ori. N-am avut niciodata probleme. Acum le spal normal, fara extra clatiri.
Referitor la cumparaturi, nu va suparati pe mine ca va spun cum gandesc eu, insa la mine nu e vorba de superstitii babesti. Eu si la Andrei am inceput sa cumpar si sa amenajez dupa 7 luni de sarcina, cand am fost sigura ca totul este perfect in regula cu bebica din burtica tocmai fiindca am tot citit (mare greseala!!!) de pierderi de sarcina si mereu m-am gandit ca, daca este sa mi se intample mie, durerea ar fi cu mult amplificata de prezenta lucrurilor pentru viitorul bebe. La fel voi proceda si acum, dupa 7 luni voi incepe sa-i cumpar ce mai avem nevoie fiindca multe lucruri le avem deja de la Andrei insa tot trebuie sa mai iau patut textil, hainute de fetita si de nou-nascut in general fiindca pe ale lui Andrei le-am dat, scaun de masina si vreau sa-i comand lui Inaioana, de aici de pe forum, 2-3 wrap-uri, despre asta, daca va intereseaza, mai multe detalii gasiti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475
Anis, multumim pentru rugaciune. Foarte frumoasa!
Oana
16+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
anis spune:
Amaya, eu sunt pe acceasi lungime de unda cu tine.Ingrid e mai mica ca Andreiul tau, dar ma solicita de mor.De 1 sapt am sechestrat-o pe mama la noi, de cand cu durerile.Bona nexam inca,nimik care sa-mi convina.
AniS
19+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
monu spune:
Liuda Dermalin se gaseste aici la Sensiblu si pe la magazine de bb-i.
Amaya ar cam trebui sa avem grija si de noi. in cazul meu slabe sperante. ajung la concluzia ca poate la pensie![]()
anis frumoasa rugaciune. sa dea DD ca toti bb-ii sa vian pe lume sanatosi si frumosi si sa fie iubiti.

16+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Catalina spune:
Neata fetele, eu cred ca sunt sub influenta unui blestem cu infectia asta. Am mers ieri la CMU sa vad daca analiza e gata si cand colo cica proba era contaminata si trebuie sa mai recoltez o data. A treia oara!!! Inebunesc! Asta inseamna inca o saptamana de asteptare si eu mor de frica sa nu il afecteze pe puiul meu (ieri am luat doua no-spa ca mi se tot intarea burta in timpul zilei, nu stiu daca de la infectie dar presupun ca are ceva de-a face ...). Poate eram si obosita, m-au mai si enervat unii ... .
In orice caz, am mai intrebat inca o data cum trebuie sa recoltez, asa, sa nu mor proasta ca parca e prima data (sincer eu cred ca au contaminat-o ei la lab si au dat vina pe mine ca nu am recoltat-o corect). Sper sa mearga de data asta ca nu stiu ce sa mai fac.
Liuda, iarta-ma dar nu pot sa fiu de acord cu tine pe ici pe colo. Sper sa nu te supar, de aia imi cer iertare de la inceput.
In primul rand m-a cam intristat paranteza ta ( cu toate ca tare imi place si mie sa mai oftez, sa ma mai plang altora... exagerari pana la urma)Sa iti dea Dumnezeu sa ai o sarcina exact asa cum iti doresti, sa te duci de la birou direct la maternitate si dupa aia la petrecere. :-) Ar fi super pentru noi toate. Dar eu una, dupa ce anul trecut m-am trezit de doua ori intr-o balta de sange (nu exagerez - si cine a pierdut sarcini stie cum e) si asta la singura sarcina pe care o obtinusem prin inseminare dupa sase ani de incercari ... sincer, nu cred ca viata sexuala mai are prioritate acum. Depinde bineinteles si ce ii tine pe soti impreuna. Nu cred ca e numai sexul. Eu una ma simt mai legata de sotul meu acum ca niciodata (am vazut-o acum cand a fost in delegatie) si nu am mai avut intimitati de mult, mult timp.
Desigur, sunt momente in care unele dintre noi devenim paranoice de-a dreptul, mai si exageram. Dar eu tocmai de asta intru aici si nu o sun pe mama de exemplu. Pentru ca stiu ca aici sunt cel mai bine inteleasa ... Sau poate gresesc ?????
Alinatxa, ai dreptate. Naturalul e cel mai bun. In fond, viata cu frica ca vai o sa imi pierd sotul ca nu am facut sex de un an lumina nu e tot o paranoie? Ma refer numai cand sunt motive intemeiate ca acum, altfel, sigur, e o problema.
Si eu vreau sa pun bebe cu noi in dormitor - asa ca mai asteptam cu camera. Lumea imi zice ca e o prostie dar eu asa cred ca e bine.
Liuda, o solutie pt cumparaturi ar fi sa il iei si pe sotul cu tine acum cat mai poti merge tu si sa ii arati. Nici al meu nu era as la multe dar a devenit in ultimele luni si in plus eu i-am facut liste si i-am gasit un consultant (o buna amica de la munca). Cred ca totul se educa si apoi mai exista si mobile. :-)
Anis, asta e rugaciunea pt bebe pe care o zic si eu de dimineata. Ai gasit-o si tu in cartea despre copii a lui Danion Vasile? E superba! Iti multumesc ca ai postat-o. Avem nevoie mare de Doamne Doamne.
Mai fetelor, ultimul meu cuvant in ceea ce priveste pregatirile este ca daca e sa iau ceva inainte (si voi lua ce e pt spital) oricum o voi face dupa 1 noiembrie cand voi avea liber de la munca. Sa ma duc prin magazine dupa serviciu, imi e pur si simplu imposibil. Ieri am cazut lata, mai ales ca ma suparase burta toata ziua si fusesem si singura cu doi colegi lipsa.
Acum astept sa mi se trezeasca jumatatea sa luam micul dejun ca sambata e singura zi cand mancam impreuna si sa plecam la Europa. Sper sa vin cu ceva haine si o lista de preturi.
Va pup
Cata 22+
crisotexa spune:
Dragi burticoase,
In primul rand ganduri bune pentru burticile care cu problemutze !!!
Catalina, chiar ma gandeam ce-ai mai facut. Parerea mea ar fi sa nu te duci in Europa, sa mai stai si pe acolo in picioare... Acasica la Tv, PC sau ochii in carti. Macar in weekend sa te odihnesti cum trebuie si sa incerci sa eviti contractiile.
Ralu, ce-ai facut la doctor?
A aparut revista mami pe luna... si are si un supliment despre sarcina. Merita sa o luati. La E-coli, in afara de alti factori poate luat din carnea insuficient prajita. Sunt destule articole interesante.
Revin, ma duc sa plim catelul (aproape singurul "lux" de miscare pe care il fac, din cand in cand)
Crisa 19+
ALINATXA spune:
CATALINA pe mine personal nu poate decat sa ma bucure faptul ca noi reprezentam un sprijin ptr tine.E absolut normala starea ta avand in vedere experienta prin care ai trecut si avand in vedere ca iti doresti copilasul asta mai mult decat orice pe lume.Iti doresc din tot sufletul sa nasti un copilas sanatos si frumos si sa te bucuri impreuna cu taticul de tot ce presupune asta.O SA FIE BINE AI SA VEZI.
16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos