Mamici de ianuarie-februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Buna,fetelor.Acum doua zile nici nu stiam ca exista pe forum un subiect legat de gemeni.De fapt nici nu concepeam sa am gemeni,mai ales ca mai am si o fetita de 3ani si 2luni ,foarte iute ,cu multa personalitate si cam rasfatata.Eu asteptam al doilea copil si cand colo m-am trezit ca voi avea trei.
Pe scurt,prima eco a fost facuta acum 2 saptamani (cand varsta sarcinii mele era de 12 saptamani si 5zile) si s-a vazut numai un singur bebe.
Ieri am mers din nou sa fac eco pt triplu test si...surpriza:..erau doi(univitelini).Impart aceeasi placenta si de aceea nu s-a vazut bine prima data.Am ramas si eu si sotul de-a dreptul SOCATI.El si-a revenit si s-a obisnuit cu gandul(pare chiar fericit),insa eu inca nu pot sa-mi revin.Nu as vrea sa ma intelegeti gresit:imi dau seama ca nu oricine primeste un asemenea dar,insa nu pot sa nu ma cuprinda grijile.
Acum am 15 saptamani si, am uitat sa va spun ,se pare ca bebeii sunt baieti.DPN-ul este pe 20.02.2007.
Eu sunt destul de scunda(1,58)si fetita a avut la nastere 2,600kg.Va dati si voi seama ce greutate vor putea avea gemenii.
Intre timp primesc multe telefoane de felicitare de la prieteni si rude.Mi se umplu ochii de lacrimi:pana la urma sanatosi sa fie ca ne-o ajuta pe noi Dumnezeu sa ne descurcam .Imi mai da curaj si faptul ca ,asa cum am vazut pe acest forum,mai sunt si alte mamici in aceeasi situatie.Mai este cineva printre voi care asteapta gemeni?.
M-am gandit sa fac si o eco la Dr Iosup ca sa fiu sigura ca e totul in regula.Stie cineva unde poate fi gasit? Stiu ca acum 4 ani era la CMU.
Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi.

Luminita 10+ si Daria

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dnenescu/album?.dir=620d&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

catalina stiu ca sti dar iti mai spun si eu o data cum se recplteaza urocultura sper sa nu te superi pe mine : se face toaleta locala cu apa si sapun nu te stergi cu prosop cu nimic : primul jet de urina se lasa sa curga si se pune din jetul mijlociu de urina recipientul primit de la laborator ( sau cumparat neaparat steril ) se deschide doar in momentul recoltarii si apoi fuguta la laborator :
in general o proba dureaza 3 zile (deoarece se insamanteaza pe niste medii de cultura pe care vor creste bacteriile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

la fiecare proba se face o antibiograma unde se vede clar la ce antibiotic e sensibil microbul tau si in functie de asta se face si tratamentul ;

se considera " infectie " daca numarul de germeni e mai mare de 100.000 daca e mai mic de 100.000 nu se trateaza cu antibiotic ; se beau multe lichide si se repeta la intervale regulate de timp ;
in general cand e mai mic de 100.000 se considera ca proba a fost contaminata

sper ca la tine sa fie bine

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Buna!

Citesc de cateva zile mesajele voastre si mi-am facut in cele din urma curaj sa ma inregistrez si eu.

Voi fi si eu o mamica in Ianuarie 2007. Desi stiu acest lucru de mai multe saptamani inca mi se pare un vis si nu ma simt "mamica". Poate din cauza contractiilor pe care le am inca de la inceput?! Imi doresc foarte mult acest copil mai ales ca a venit exact in momentul in care doream sa incepem un tratament pentru a ramane insarcinata. Chiar aveam cumparate medicamentele prescrise de medic cand am aflat ca sunt insarcinata. Cu toate acestea inca nu ma simt "mamica", probabil acest lucru se va schimba pe parcursul sarcinii sau doar dupa nastere!

Va trimit cateva date pentru a ma inregistra in lista mamicilor din ianuarie-februarie 2007:

D.N. 04.03.1979
U.M. 24.04.2006
D.P.N: 29.01.2007

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Adela, iti multumesc din suflet pentru precizari. Chiar ca le vroiam dar imi era rusine sa intreb. Eu am facut asa dar cu singura diferenta ca m-am sters cu prosopul. Si de la apa nu se contamineaza proba? Asa am sa fac. La mine iesise mai mare de 100.000 dar o valoare exacta nu scria.

Mai fetelor, am fost la Europa si vreau sa va spun ca nu cred ca mai calc pe acolo prea curand. E groaznic. Mi-am luat chiloti si vreo doua sutiene si o pereche de pantaloni dar gasite ffff greu. Cine a zis ca a luat de la Europa pt bebe? Sa zica inca o data exact de unde ca eu nu am vazut mai nimic.
In disperare de cauza am mers la magazinul ala de langa biserica Sf Gheorghe. N-am ce zice hainute destul de frumoase unele dar mama ce preturi. La insistentele sotului am luat un sarafan de blugi, pana la genunchi cu uimitorul pret de 130 RON. Enorm!!! Astia au impresia ca atunci cand ramai gravida dai si de vreo comoara ???

Am facut si eu in sfarsit poze, sper sa ma descurc sa le pun pe paginuta noastra. Cine e curios, poftiti de ma vedeti. Sa va dati cu parerea la burta mea. :-)

Pupici,

Cata 22+

Mergi la inceput

Iata-ma si pe mine:
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311186742#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

DRAGUTA BURTICA CATALINA dar ia spune-mi tu mie unde vezi tu ca ai pus foarte mult pe tine?Mie mi se pare a avea o greuttate rezonabila ptr 22 de sapt. ct ai tu

16+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

RALU ce ai facut la doctor ieri?Hai sa intri sa ne spui si noua ca eu tot la tine ma gandesc

16+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Levi felicitari si putere sa ajungeti la termen. Dr Iosup este tot la CMU.

16+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Alina, tu arati mai slaba ca mine. Eu ce sa iti spun, am mers pe ce mi-a aratat cantarul ... Daca el zice 63 ... eu mai trag speranta ca aveam mai mult cand am ramas, mai mult de 53 adica. Nu stiu, oricum, cred ca principalul este sa ma simt ok.

Mergi la inceput