Mamici de ianuarie-februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Alinataxa, sunt de acord cu tine cu privire la dragostea dintre soti cand asteapta venirea unui copil. Si noi am cam rarit-o, dar nu neaparat din cauza copilului. A fost prea cald, in C-ta se opreste apa calda la ora 23 asa ca, mai rarut. Asteptam sa creasca cheful de sex si la mine, dar inca mai sper. Mai ales ca ultima data m-a durut de parca era prima data. Sunt de acord si cu ceea ce spunea Liuda: barbatii sunt barbati si nu ne putem compara cu ei in ceea ce priveste sexul. Noi avem chef mai rar, ne incingem mai greu, ei ar vrea non-stop. El are mare grija de mine, dar uneori mi se pare ca e un copil care se uita neajutorat la mama lui cand o vede bolnava.
Azi, de exemplu, am venit tare ingrijorata de la servici. Inca nu am simtit bebelina si iar am visat urat. Se facea ca parca fetita vroia sa iasa acum, cu mult inainte de termen (am si citit azi-noapte pe net despre sarcini pierdute, prematuri). As fi vrut sa fac un eco, dar dr. meu are program doar luni-miercuri. Ma gandeam sa merg la un cabinet de langa mine. Nu eram hotarata ca daca mi-ar fi spus ca nu merge bine, nu as fi vrut sa ma chiureteze el, ci dr. meu. Dar cum sa ma duc la el si sa-i spun domn dr, sarcina s-a oprit, chiuretati-ma. M-ar fi intrebat de unde stiu si nu puteam sa ii spun ca am fost la un alt dr pentru eco. Iar daca as fi facut pe nestiutoarea, insemna sa arunc 1 mil pe fereastra (cat e eco la el). Puteam sa il sun, dar ce i-as fi spus la tel: am visat urat, vreau urgent un eco? In plus, cabinetul lui e f. departe de mine.
Nu stiu daca ati inteles ceva din furtuna de ganduri care era in capul meu, dar sotul a insistat sa ma duc la dr. Initial se oferise sa tel. el, dar nu stia ce vreau de fapt. Asa ca m-am sculat, m-am aranjat si am plecat la dr. de langa mine. Totul a fost f. bine, mi-a masurat-o cum nu mi-a mai masurat-o celalalt dr (cap, coloana, picior, a numarat degetele etc), mi-a scris pe o foaie toate masuratorile (dar acum nu inteleg decat ca fetita are 201 g). Era foarte incantat de pozitia fetitei in burtica, parca era gata de start. Oricum, am iesit cu zambetul pe buze pe care l-am pastrat pana acum de ma dor maxilarele.
Cu ocazia asta am aflat ca e intradevar fetita – dr. meu nu a vrut sa imi spuna sexul, dar eu am visat de f. multe ori flori si eram sigura. Sincer, mi-as fi dorit baiat si am tot sperat ca poate ma insel. Dar sa-mi traiasca si sa fie sanatoasa! Si sotul a fost un pic dezamagit, el era sigur ca e baiat.
Lucruri pentru copil poate voi cumpara la sf. lunii dec. Mie mi-a promis neamul ca se va ocupa cat voi fi in spital. In luna ian vor fi reduceri, asa ca poate atunci o sa ma incumet. Las’ sa vina bebelina sanatoasa ca de magazine nu duc lipsa! ($$$ sa fie!)

Mihaela 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele vad ca vorbiti de facut camera.eu sar peste asta ca o am pregatita deja, am facut-o vara ytrecuta,daca va uitati la pozele mele o sa o vedeti.Parerea mea ca e bine sa o faci pana in 7luni dupa aia iti e mai greu.Eu am lasat pe ultima parte hainutele, de spalat,calcat etc.Le spal cu dermalin si le calc,a sa drag imi e de ele...

AniS 19+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Hai sa va scriu o rugaciune, pe care eu si la prima sarcina sia cum am zis-o :

Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei

Doamne, cel care ai zis oamenilor :" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.
Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.

AniS 19+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Si eu am inceput s-o simt pe iubirea mea din burtici, ceva mai bine.Ma topesc toata.Incerc s-o invat pe Ingrid sa mangaie burtica

AniS 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Doamnelor cu copii !!! Am o intrebare: hainutele si celelalte ale copilului nou nascut cu ce se spala? Eu nu am idee... Recunosc. Si daca ziceti ca trebuiesc spalate si cele noi( acum imi dau seama intr-adevar ca ar fi bine sa o faci) mi-am pus si eu o intrebare - cu ce? Nu cred ca e bun orice detergent. Presupun eu la mintea mea, ca chiar nu stiu... astept si eu un raspuns... merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Mihaela sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!! Griji dupa cate se vede ne facem toate atunci cand e vb de puiu de burtica..sa ne ajute D-zeu pe toate sa fim sanatoase si sa avem bebei sanatosi, frumosi si neastamparati...:))

Vis-a-vis de cumparaturi si preg camarutei pt bebe sunt de acord sa le fac inainte de ultimele doua luni. Va fi din ce in ce mai greu cu burtica, vine frigul...brrrr...si nu uitati aglomeratia lunii decembrie..

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Liuda stiu de la prietena mea care a nascut anul trecut ca foloseste un detergent special pt hainutele de bebe. Nu stiu sa-ti spun vreo marca, dar presupun ca se gaseste in orice hipermarket.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Liuda mamicile spala cu Dermalin........Mai toate!!!!!

16+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Amaya scuze ca nici eu nu am raspuns. Din lipsa de timp cam citesc pe diagonala. Mi-ar fi mult mai usor daca intrebarile ar fi subliniate cu rosu ca sa sara in ochi.
Cum le imbin? fffff greu. Alexia nu sta locului o secunda, trebuie sa am tin dupa ea, trebuie sa mai fac si prin casa una alta. Am noroc ca bb2 e cuminte si nu ma doare burta. Pt moment nu am cum sa ma protejez. Ma scol dimineata la 8 ma culc la 12 noaptea si nu stau locului decat juma de ora legat.
Detergent Dermalin dupa care pe la 4-5 luni am trecut pe Ariel.

16+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Dar Demalinul asta se foloseste ca orice alt detergent in masina de spalat? Si unde poate fi cumparat? Ca nu cred ca l-am vazut in vanzare

Mergi la inceput