Mamici de ianuarie-februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Nici nu te-am contrazis, Doamne fereste!!! In fiecare familie, fiecare cuplu e o poveste unica. Nici eu nu o fac din ideea ca trebuie, o fac cum o faceam - numai ca din lene, care ma frecventeaza des ultima vreme, seara cu mine poti doar sa discuti, eu ascult si repede adorm.... Ei, daca cineva e interesat de persoana mea - va rog, nu avem nimic impotriva - dar programul este de dimineata!!! Adica sotul nici nu incearca seara ca stie ca e mai usor sa incerci cu un lemn decat cu mine dupa 9-10 seara.

Mergi la inceput

apropo de listute!!
am copiat-o si eu si o am in geanta!! Vreau sa zic ca am intrat in cateva magazine am cumparat niste ciorapei, bady, caciulita... si vreau sa zic ca si eu care nu iubesc magazinele si plimbatul de la unu la altu - m-am imbolnavit!!!! Sincer sant bolnava de cumparaturi de vreo 3 zile numai la asta ma gandesc unde sa ma mai duc ce sa mai cumpar... Abia astept sa vina masina aia din servis ca mi-au confiscat-o de dimineata (altfel nu o dadeam - ca aveam planuri pentru ceva cumparaturi) si sa plec repede o tura... ca ma mai linistesc dupa ce mai pun o achizitie in camera la copil (ca nici de asta nu m-am apucat s-o pregatesc) Sant niste lucrusoare atat de frumoase , colorate, dragute... adevarul ca unele costa ... DAR SANT ATAT DE .... nu mai am cuvinte!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Mai dar DACONST nu a mai aparut?
Sper sa fie ok si sa ne dea si noua de veste cand apare.

16+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Liuda cand va aud de cumparaturi pentru bb ma faceti sa incep si eu sa bananai prin oras.Eu nici camera nu am pregatit-o.Eu am dormitorul mic aproape gol de la inceputul achizitionarii apartamentului special ptr bebe.
Dar sunt o tampita superstitioasa si imi e frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

gio,

Am incercat sa-ti trimit un PM si mi s-a spus ca nu primesti mesaje private. Cum as putea sa te contactez? As dori (daca poti) sa ma ajuti cu niste informatii.

Cu prietenie,
Andreea

Mergi la inceput

ALINATXA !!! Eu la fel - prima intrebare a mea pe forum a fost daca sa pregatesc dormitorul mic ca nu am nimic in el pentru ca am zis ca cand vine timpul sa-l fac ca lumea. Dar de haine si multe altele care apar pe listele fetelor( unele nici nu stiu pentru ce sant!!!) nici nu ma gandeam sa le cumpar. Nu stiu ce asteptam. Acum dupa ce am discutat aici si am mai cugetat eu in timpul zilei ( ca noaptea nu am cum - lemnul doarme) mi-am dat seama de unele chestii:
1. vine frigul. plus creste burta. Cum o sa ma car eu atunci burta plus vremea rea prin magazine???? Eu pe frig nu mai ies din barlogul meu.
2. camera copilului cand e frig tot nu asi vrea s-o fac. Mobila adusa, mizerie multa... vara e mai usor.
3. cel mai important aspect - eu nu am pe cine ma baza la cumparaturi... sotiunea mea e atat de priceputa la cumparaturi incat la alimentara de langa bloc mi-e frica sa-l las. Nu o are omul cu astea si gata. Fiecare cu a lui.
stau eu in spital si ma framant ca nu am nimic pregatit acasa?!!??!! Pe cine trimit dupa una dupa alta( ca dupa listele aparute aici am inteles ca nu e doar una alta, ci chiar foarte multe). Asta este ... Cu toate superstitiile dar stau eu mai linistita daca stiu ca am macar strictul necesar. Ca nu ma duc in ianuarie sa cumpar cand preturile sar ca la nebuni. Asa ca incet incet am inceput sa investesc banutii cand intr-un ciorapel, cand in o caciulita, inca nu ma-m hotarat cu lucrurile mari, mai ales ca inca nu e gata camera. Am nevoie de mobila acolo. Asa ca gandeste-te cat de bine ar fi sa vii acasa linistita fiindca stii ca ai cumparat de toate tu, cu manuta ta... Plus si placerea de la asta...

Mergi la inceput

Ai dreptate.
Eu ador cumparaturile de craciun.....Ce poate fii mai frumos decat sa merg prin magazine cu papuselu meu si sa cumpar......(CU TATICU ADIKA)
Plus ca eu nu o sa il las pe bebe singur in camera 2-3 luni.....Eu vreau sa ii instalez patutu la noi in dormitor sa ne fie mai usor si sa stam linistiti.Dupa botez il mutam la el in iatac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

superstitiile sunt una realitatea alta; si eu auzisem cate in luna si-n stele la prima sarcina dar, ca sa ma linistesc, am intrebat preoti si maici, si toti mi-au zis ca poti lua bine merci ce vrei bebelusului inainte de a se naste.E chiar recomandat pentru ca:
1) patutul/salteluta tre sa stea putin la aer inainte de folosirea de catre bb (unele chestii miros nu prea pe placul bebeilor)
2) hainutzele tre spalate si calcate
3) sotii sunt (in majoritatea lor) pericol public la cumparat chestii
4) in prima luna de dupa nasterea bebeului o mamica e prea capiata sa aiba chef de cumparat lucruri ptr bebelusi (in afara de situatia in care are in vecinatate un mag de bebei). si ce ti se cupmara la nastere de catre soti, nasi, parinti sunt, daca nu insuficiente, atunci neportivite (prea mari/mici/groase/subtiri).
dar pana la urma fiecare face dupa cum vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

si inca ceva (apropos de cumparaturi de Craciun)
Fetelor e crunt sa cari o burtica mare dupa tine!! Mai ales prin aglomeratia post sarbatori (si nu numai) din magazine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Aelita iti multumesc tare mult pentru raspuns. Luni merg la doctor si asa cum imi spune el, asa o sa fac. Compania de zbor mi-a zis ca nu are nimic impotriva atata timp cat am hartia care ii exonereaza de responsabilitate. In orice caz, incep sa inclin catre varianta de a ramane acasa si ce sa mai...biletul poate fi amanat.

Amaya eu intru ceva mai rar pe forum. Timpul bata-l vina, dar o veni si vremea sa stam acasa inainte de marea intalnire si sper sa fie ceva mai multa vreme atunci. Si eu am copila maricica (4,5 ani) asa ca este obisnuita sa aiba responsabilitati: urcatul pe scaunul de stat la masa (inca se rasfata si il foloseste pe cel de bebe, pentru ca e foarte solid), sa intre singurica in cada de baie, sa-si spele mainile, de luat in brate nici nu mai poate fi vorba la kilogramele ei (vo 19 adica). Pentru orice eventualitate, in situatiile in care eu ar trebui sa intervin cu ridicatul am ca solutie un scaunel pe care se urca fara probleme, fiind si destul de stabil. De baitza tot eu ma ocup, dar stau asezata pe scaunelul cu pricina pentru ca am tare mult de spalat la cretulina mea cu par lung, ca sa nu mai spun de pieptanat, si dureaza destul de mult.

Noi avem de lucru (asa cum mai spuneam si cu alta ocazie) la obisnuirea cu faptul ca a mai aparut un subiect de interes in familia noastra: bebe evident. Deocamdata merge bine, dar cand sa spun ca s-a obisnuit cu ideea, atunci imi mai arunca o intrebare de genul: "dar il iubesti mai mult pe bebe decat pe mine?" Singurul raspuns care a multumit-o pana acum (si pe care i l-am oferit) a fost: eu nu pot iubi mai mult sau mai putin, eu iubesc si gata...te iubesc pe tine, pe tati, pe bebe. Daca tu crezi ca ii acord lui bebe mai multa atentie decat tie, gandeste-te la cate lucruri facem noi doua impreuna peste zi si la care bebe nu ia parte." Ma rog, discutiile mai continua o vreme, dupa care ea vine sa-l pupe tare de tot pe bebe si sa-i ceara iertare ca a fost egoista. In orice caz, dupa ce il va vedea acasa stiu ca va avea nevoie de mai multa atentie din partea mea decat puiul mic macar pana se va obisnui.

O seara placuta va doresc!

Simona 19+ si Ruxi

Mergi la inceput