Mamici de ianuarie-februarie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
delfinuta spune:
Da Alinatxa stiu exact ce zici!!! La fel sunt si eu paranoica...ma bucur ca nu sunt singura care simte asa...![]()
21+
Helenutza23 spune:
fetelor nu mai e nimeni care se ocupa de listutza? va rog, dati-mi un PM cu parola sa completez eu.
15+
Catalina spune:
Alinatxa, eu nu cred deloc ca esti paranoica. Cred ca esti precauta si hai sa fim seriosi, gandeste-te ce e in joc. Eu cred ca putem ramane apropiati si fara sex. Mai ales ca e o super experienta (nu stiu daca v-am spus dar in sfarsit am reusit sa avem vreo doua seri in care si tati l-a simtit bine de tot pe bebe cu mana pe burtica mea - m-am bucurat asa mult pentru ca e ceva extraordinar si e pacat sa nu simta si el).
adela2006 spune:
pentru cele care mai au viata sexuala folositi sau nu prezervativul ? am tot uitat sa o intreb pe dr si am auzit ca ar fi bine sa-l folosesc acum deci voi il folositi sau nu ?
va pup
21+ alexa
ALINATXA spune:
De acord cu tine catalina...........intr-un cuplu bine inchegat venirea unui copil presupune intelegere si o altfel de dragoste.Ptr noi asta este cel mai important lucru si avem grija de el ca de un bibelou de portelan.
15+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
ALINATXA spune:
Amaya vad ca tu ai aceasi varsta de sarcina cu mine.Tie ti-a miscat bebita?
16+
Liuda spune:
Fetelor! Pana la urma fiecare face cum doreste si cum simte ca e mai bine. La mine de exeplu unica diferenta este ca seara cad ca lemnul - fac sau nu treaba, dar daca m-am intins - pa!!! In schimb activitatea principala cu asta nu s-a terminat dar s-a transferat pentru dimineata. Atata timp cat medicul nu a zis ca e pericol - inainte. Sigur, inteleg pentru acele care sufla si in iaurt pentru ca au in trecut experiente neplacute - evident in cazul asta si eu cred ca devineam paranoica si mergeam in degete. Dar eu sper sa fiu genul de femeie ca o cunostinta de-a mea care cand i s-au rupt apele a urcat binisor in masina si a plecat la maternitate. A sunat de acolo sotul si i-a zis " Vezi ca am parcat naspa masina ca nu erau locuri sa vii s-o muti , eu am plecat sa nasc!" Asa sper si eu sa pot duce sarcina ( cu toate ca tare imi place si mie sa mai oftez, sa ma mai plang altora... exagerari pana la urma). Ca bunicile si mamele noastre in mare parte au fost nascute pe acasa, sau chiar in camp pe la sapa pe unde le apuca momentul pe mamele lor. Eu sincer am avut ceva exemple vii in fata mea, in ceea ce inseamna indepartarea intre soti din cauza precautiei mamei sa nu-i faca rau copilului (pana la urma medicul nu a interzis - asa a simtit ea) si pana la urma nu a iesit bine deloc, Este o schimbare care se produce in timp si nu o vezi, nu o simti, si nu o recunosti. Dar peste ani se uita in urma si abia acum recunosc ca atunci au gresit si atunci undeva s-a rupt firul intre cei doi, chiar daca aparent au pastrat totul la fel, chiar daca aparent ambii au avut acelasi scop- sa faca un copil sanatos, cu toate astea de acolo vine buba. Si acum sant o familie, dar sant doar parintii unui copil, fiecare cu obligatiile lui, si nu mai sant acei doi oameni care se iubesc, pentru ca a fost o perioada relativ lunga pentru un cuplu, cand el nu a avut acces la ea, iar asta a adus dupa sine alte consecinte. Poate daca nu cunosteam acele cazuri gandeam si eu altfel. Dar sincer fiecare stie leacul lui, nu santem perfecti, undeva gresim undeva poate nu. Poate sant cazuri unde a interzis medicul si nu se tine cont de acea interdictie?!! Si ce !!! Ideea e ca pana la urma sa fie totul bine (si nu numai in privinta copilului) . Nu conteaza cum.
Amaya spune:
Alina, da, de vreo 4 ori am simtit-o saptamana asta, dar foarte usor, probabil daca as fi facut ceva in momentul acela nici nu-mi dadeam seama. Lasa ca ii da mami sa pape sa se faca puternica si sa ma "faulteze" des
.
Oana
16+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
ALINATXA spune:
liuda iubita mie doctorul nu mi-a interzis si totul decurge normalAsha am simtit eu ca trebuie sa procedez.Cum am mai spus "sexul nu este totul" iar eu am observat ca noi doi de exemplu de iubim cu o intensitate extraordinara acum.Nu stiu daca cineva poate intelege ce vreau sa spun.Acolo unde dragostea este profunda exista capacitatea de intelegere fara ca cel de langa tine sa iti deseneze.Eu nu il neglijez ptr ca nu pot.Il pupacesc si il alint si il iubesc mai mult decat oricand si el stie sa le primeasca si sa le ia ca atare.Eu sunt foarte calda si lipicioasa prin natura mea.Asha m-a plamadit mama.Dar nu fac anumite lucruri teatral de frica sa nu il pierd pe cel de langa mine.
Nu pot de exemplu sa fac ceea ce o sotie trebuie sa faca numai ptr faptul ca e posibil sa il indepartez sa il arunc in bratele altei femei vezi doamne dupa cum o cunostiinta spunea nu demult
Consider ca asta este iarasi o idee preconceputa.
Pana acum totul a mers ca uns si sunt sigura ca si de acum inainte va fii la fel
16+