Mamici de ianuarie-februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Anis eu azi am programare pt 4D la Medlife si costa 2.500.000.
De-abia astept..sper ca totul sa fie bine! Doamne ajuta!

22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

delfinuta,din fericire noi avem bucatareasa la servici si ne gateste mancarica ceeea ce e suuuper,ca si eu probabil ca tot pe mancare rece as fi dus-o la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Lizard, iti multumesc mult pentru detaliile despre Badiu. Cam am emotii, am inteles din diverse mesaje ca nu face eco si nu prea sta la vorba (nu inteleg atunci ce face in timpul consultatiei ... ). Oricum, eu ma duc sa vad cum e, am ramas arondata tot la Radoi, am programarea la el pt 29 septembrie. Cred ca am sa o decalez in prima sapt din octombrie si o tin numai daca cu Badiu nu mi se pare ok. Va zic dupa.

Delfinutza, iesi bine la eco. Eu am dat 3300000 la Sanador (cu caseta, e adevarat).

Va pup,
Cata 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Buna dimineta !!!
Nu stiu de ce vreti voi sa fiti atat de rele si sa discutati astazi despre mancare si despre kg in plus!!! cred ca voi vreti ca eu sa intru in depresie totala!!! Pai daca tot o cautati sa va zic eu cum se mananca. Ca cred ca sant lider- si dupa asta ma plang ca am burta mare!!!! Dimineata e obligatoriu - o cana cu lapte cu orice- paine cu unt, un piscuite sau corn.( asta in conditia ca eu niciodata nu am putut sa mananc dimineata dar in primele luni de sarcina mancam ca sa stapanesc greata si starea aia naspa). La pranz mananc mancare gatita: orice, cu carne fara carne (incerc sa nu sar de ciorba). Seara iar mananc si tot mancare gatita. Nu stau bine cu pateurile, mezelurile si mancarea uscata. In schimb lactatele si fructele sant fara numar intre mese (daca le am cumparate sigur...) Un singur lucru e prost - seara mananc cam tarziu ca ajung acasa oricum dupa 8 si primul lucru - este usa frigiderului. Cu toate astea aproape 4 luni nu am pus nimic - in schimb burta a inceput sa-mi creasca foarte repede. Acum sant in 21 saptamani - si... atentie... am reusit sa ma impun azi dimineata sa ma cantaresc(aveam o frica pentru ca stiam ce o sa vad - am pus 6 kg!!!!. E chiar foarte mult. Mai ales ca kg in plus la mine nu s-au depus pe corp - eu sant la fel .. toate sant la burta si la piept!!! Ma inebunesc titele astea mari - nu mi-a placut niciodata pieptul mare (la altii .... ca eu al aveam mic ) si nu mi l-am dorit. Dar din primele zile ale sarcinii al facut niste tite ... ca ma sufoc si acum cu ele. Asa ca fetelor stau si ma gandesc - ca daca acum am 6 kg in plus la 21 saptamani - cate o sa am in luna a 8, 9. ca atunci te ingrasi de pe o zi pe alta. Am disperat... de dimineta cand am vazut ca am 6 KG PLUS. Regim de azi. trec numai pe fructe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Hello, fetelor, eu sunt in renovari, n-am mai apucat sa intru de ceva vreme - vad ca sunt fete cu probleme, ceea ce ma intristeaza...

Mediterana, daca ai un sistem imunitar bun scapi de hepatita B si fara tratament - oricum, nu va fi afectat si bebe din cate stiu - deci intai duci sarcina pana la capat si apoi te ocupi de tratat virusul. Poate scapi fara tratament, totusi. Iti tin pumnii si sper sa fie totul ok.

Michelle, am auzit ca anumite cazuri de hidrocefalie se trateaza... dar nu stiu prea multe despre asta... sper sa fii tare si sa faci asa cum crezi ca e mai bine.

Delfinuta, zici ca esti constipata si ca nici cu nectarinele de dimineata nu rezolvi problema - pai tu mananci in rest numai chestii care constipa si nu vad fibre deloc in meniul tau zilnic...
- branzica (de orice fel) constipa
- bananele (si in shake) constipa
- rosiile nu au destula fibra si in combinatie cu branzica nu rezolva mare lucru in ceea ce priveste tranzitul intestinal
- sandwichurile banuiesc ca sunt cu paine alba, asta nu are fibre, ca toate cojile sunt cernute bine, incearca cu felii de paine integrala
- mezelurile (carnea) constipa
- ouale fierte constipa
- mancarea gatita fara fibre constipa si ea
Incearca sa scoti painea alba din meniu, inlocuieste-o cu paine integrala, graham. Cand gatesti, foloseste linte, fasole verde si uscata, mazare, orez nedecorticat, varza, conopida, broccoli. In loc de branzica cu rosii mananca la seriviciu salata de cruditati si/sau salata de varza si/sau salata bulgareasca (dar cu mai multe legume decat oua si sunca). Mananca cel putin un iaurt cu bifidobacterii active pe zi (Prodlacta e cel mai bun). Incearca dimineata cereale integrale (musli) cu lapte sau iaurt si miere - dar nu cereale Kellogg's, Cheerios, Nestle si altele asemenea, ci acele cereale neprelucrate, unde boabele sunt doar zdrobite, nu si expandate sau facute colacei, cocoloase, bilutze etc, care au in ele si stafide si bucati de fructe uscate. Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Deci 5-6kg inseamna mult... Si nici macar nu mananc peste masura..ca io as cam manca..
Catalina la ce sa ma astept azi la eco? Si noua ne-a zis sa venim cu un cd blank.

22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Lizard, eu imi fac doar eco la Herghelegiu, de mers merg la o colega de-a lui (stiu ca sunt prieteni), Dinca. As vrea sa nasc cu el, dar din cate stiu nu se poate decat la Euroclinic, si e prea mult pt noi. Tu acolo vrei sa nasti? Mie mi se pare cel mai bun dr in momentul de fatza....

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna dimineata burtici.

Ca sa rasund si eu la subiectul momentului, raportez primul kg luat (Slava Domnului, fiindca incepeam sa ma ingrijorez).
Eu mananc astfel: dimineata sandvisuri: fie unul mare din (nu radeti de mine!) jumatate de paine calda cu branza topita (in loc de unt), branza telemea, sunca, rosii si castravete, fie mai multe felii cu vinete, crema de branza, pate cu unt cu rosii si castravete. La pranz, de obicei, mancare gatita, iar seara tot sandvisuri sau cartofi prajiti cu gratar, chiftelute, etc sau pizza. Intre mese fructe (struguri, banane, nectarine, pepene), Activia de baut, caramele cu fructe, chipsuri si inghetata. Nu mananc eu foarte sanatos dar macar ma simt bine .

Catalina, cand iei rezultatele la analiza?

Apropo de eco, eu urmatoarea o am pe 11 sept. (eco obisnuita) si nu mai am rabdare, mai ales ca fetita mea e cam puturosica sau o sperie nadravanul ei frate.

Oana 17+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor.Inca imi mai pastrez speranta(chiar daca e ff mica) ca totul va fi bine luni.bebelusul trebuie sa simta cat de mult il iubesc si asta sa-l ajute sa se faca bine.TREBUIE!Sotul meu nu numai ca isi pastreaza speranta,el este absolut sigur ca doctorii s-au inselat,ca dupa rezulatul amniocentezei ni se va spune ca totul este ok.El inca nu a realizat sau nu vrea sa realizeze ce ne-a spus doctorul.Mi-este frica fetelor,mi-este ff frica!
Eu una nu mi-as face pb in privinta kilogramelor atata timp cat copilul este bine.Este un act egoist sa va ganditi ca aveti prea multe kg,nu aveti timp de diete dupa nastere?.Mancati acum si lasati aceste ganduri.Dati-ii copilului tot ce are nevoie.Daca va este foame de 5 ori pe noapte atunci treziti-va si mancati.A va fi foame nu face bine copilului.Va rog aveti grija de copilasii din burtica voastra si nu va ingrijorati daca ati luat in greutate.ve-ti avea timp sa dati jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

io 3 kg in plus pana acum! dimineata 2 sandwichuri cu ceva almete sau branza topita si uneori si un ou, fiert sau prajit, depinde(din pacate nu mai agreez lactatele si nu pot papa macar si un iaurt, dar sper sa trec peste faza asta). la pranz mancarica (ora 12). intre mese fructe la greu. si pt ca imi plac si pt ca imi mai iau din ciudatul gust pe care il am . uneori cate o bucatica de cioco. si tot asa, doar uneori cate o placintzica pe la 4-5 dupa amaiaza dar am obs ca produsele astea de patiserie nu prea imi priesc... desi inainte . oricum pe la 4-5 dupa amiaza trebuie sa cam rontzai ceva, fie putina mancare daca nu am papat tot la pranz, fie cum am zis, diverse "suplimente" , oricum nu mult, decat asa, gen ciugulit...parerea mea!... si seara, ce gasesc prin frigider sau imi fac (rar!) un piure, o mamaligutza cu branza, paste cu branza. incerc sa am ceva mancare gatita in frigider pt seara. un pilaf, o ciorbitza... cam asta...

16+

Mergi la inceput