Mamici de ianuarie-februarie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 30
Helenutza23 spune:
oau Amaya nu te ingrijora... iti dau eu de la mine ca si asa am plecat cu un surplus...![]()
oricum la cat papi.. vezi, depinde f mult de organism. eu nu pot spune ca m-am abtinut pana acum dar spre surprinderea mea (sper sa ma tina pana nasc) nu poftesc bunutzuri de patiserie, dulciuri si altele... f putine feluri de mancare ma inspira... cu toate astea 
![]()
16+
delfinuta spune:
Messa ai mare dreptate ca mananc cam aiurea..o sa incerc sa schimb meniul asa cum ai zis..multumesc pt sfaturi..
Desi mancam paine integrala inainte...acum nu o mai pot manca deloc, iar dspre cereale...nici nu pot sa ma gandesc..Voi incerca insa celelalte variante. Gatesc f mult in ultima vreme legume "zapacite", adica un fel de ghiveci cu de toate...cred ca si asta e destul de bun.
La kg daca ma compar cu voi...
...sunt o 
22
Michelle81 spune:
DE cand mi s-a spus ce mi s-a spus la doctor,analizez si ma gndesc ce am facut greit pe timpul sarcinii:poate nu am mancat destul,poate nu m-am odihnit destul,poate am facut prea mult prin casa,poate nu i-am vorbit destul copilului,poate nu i-a placutmuzica ce am ascultat-o etc.Caut motive sa dau vina pe mine.doctorii mi-au spus clar ca nu este vina mea,ca poate este ceva genetic dar eu nu cred.Doar vina mea poate fi,pt ca era responsabilitatea mea sa am grija de copil cat timp este in burtica nu?
Liuda spune:
Voi ati scris atatea feluri de mancare ca mi s-a facut rau!!!! pai daca mancam eu atata - si puneam doar un kg - chiar ma consideram sau norocoasa sau bolnava !!! Eu nu sant genul de om care strica mancarea numai si o trece prin intestine.... eu tot ce mananc ramane pe mine.
nu stiu cum mancati voi dimineata atatea si nu va ingrasati.... vreau si eu asa ... Si totusi sustin ca pentru 5 luni e mult 6 kg (eu vorbesc despre mine) pentru ca la constitutia mea eu nu ar trebui sa depasesc 16-18 kg in toata sarcina. Iar daca eu acum am 6kg in plus ce fac eu dupa 7 luni cand te ingrasi si din aer..
delfinuta spune:
Liuda nu mai pune si tu paie pe foc..![]()
![]()
Si eu tot atat am pus si deja sunt ingrijorata cand vad ce putin au pus celelalte fete.
Am facut o burta si niste sani...IMENSI..
In rest nu pot spune ca am pus f mult, daca ma chinui incap in blugii mei cei vechi, fara sa inchid bineinteles..![]()
adinush spune:
Fetelor..incepem un nou capitol
Mamici de ianuarie-februarie 2007(17)
Adinush
23+ cu
Ingrid-Eileen
Michelle81 spune:
Si inca ceva fetelor.nu cumparati prae devreme lucrusoare pt bebe.Eu saptaman trecuta am cumparat carucior,hainute,sticlute,suzete,paturici pt bebe etc iar acum...
Liuda spune:
Delfinuta mai bine nu se discuta pe tema asta. Nu stiam si eu ca lumea pune cate un kg, acum ma sufoc. Pai eu ziceam ca la mine e bine. Ca asa trebuie sa fie, si chiar eram si eu aproape sigura de asta. Dar acum vad ca am sarit calul. Fetelor sau puneti mana si va ingrasati, sau nu mai scriti si voi despre kg gen 1-2 sau 3 ca ii faceti rau copilului meu. Eu incep sa ma consum pe tema respectiva. Si in cazul asta ca sa ma linistesc si sa scap de depresia respectiva.... mai trec pe la frigider.
.