Mamici de ianuarie-februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Gio, multumesc pt intrebare, astept inca antibiograma ca pana acum am tot "contaminat" probele. Imediat ce am un rezultat iti spun. Oricum, as zice ca am vreo 2,3 contractii la 2,3 zile. Si ma lasa in cateva secunde. Eu zic ca e ok, sper sa nu gresesc.
Voinicul meu a inceput sa se faca simtit si ziua acum. Dar tot cand ma asez, foarte rar cand ma misc.

Va pup
Cata 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

buna mamici! am reusit sa intram si noi un pic...am muncit zilele astea mai mult ca de obicei si am fost atata de obosita ca nu am avut chef de scris. de citit va citesc zilnic , chiar daca scriu mai rar.imi pare rau pt fetele cu probleme, Michelle si Mediterana si ma rog impreuna cu voi ca ttul sa fie bine si sa aveti bebei sanatosi.

saptamana aceasta am cumparat primele lucrusoare pt bebe!!! dar nu am cumparat nimic roz, pt ca ma gandesc ca daca mai tarziu imi va spune ca bebe e baietel?! asa ca am cumparat hainute cre sa se potriveasca si pt baietel si pt fetita!

fetelor azi mi au tot amortit talpile...oare care o fi cauza? o fi di cauza ca am muncit mai mult in ultimele zile, ca am stat mai mult in picioare? chiar nu stiu....si numai vineri am programare la medic.

va pupic si va doresc multa sanatate!

irina 22 + MARIA-ANASTASIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bine v-am regasit burtici!
Am revenit si eu dupa o luna de zile...sper ca ma mai tineti minte.
Am fost o luna in Ro si acum am revenit din nou pe forum.
Inca n-am citit din urma,dar recuperez eu in citeva zile.
Ma simt foarte bine si bb e ok.Misca din saptamana 20 si abia astept controlul de vineri.
Cu kg stau cam prost ca am dat iama in prajituri acasa si am luat cam 5-6kg intr-o luna.Cam mult,dar incerc sa ma redresez cumva.
Sper ca voi sunteti bine si nu aveti probleme.
Va pup pe toate si mi-ati lipsit tare mult!

Dana 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Normal ca ne aducem aminte tine, ne-a fost dor de tine
Cum a fost acasa???
Pupici la fete,
Romaria 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Hei, Daconst, bine-ai revenit. M-am tot gandit la tine zilele trecute, de ce nu mai apari...concediu-concediu, dar asa lung!?!

Oana 17+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Fetelor, am fost marti seara la doctor. Fetitza e foarte bine , la 19 + saptamani are 295 grame si doc ne-a zis ca e f bine pt varsta ei. Pt problema cu mersul la baie extrem de des, mi-a dat sa fac un sumar de urina + urocultura. Voi avea rezultatele saptamana viitoare.
Puiul loveste din ce in ce mai des si mai puternic, uneori ma trezesc noaptea din somn si constat ca mandra mea are chef de joaca si nu doarme.
Anis zicea candva ca simte cum BB sughite. Cred ca si la noi s-a intamplat deoarece, de vreo 2-3 ori am simtit ca timp de cca 5 min burtica sa salte mai usor dar f ritmic.
Va doresc multa sanatate tuturor celor care se confrunta cu probleme in aceasta perioada si sper din tot sufletul sa depasiti cat ma irepede perioada critica!
Va pup!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizard spune:

Dumnezeule cand aud de atatea probleme mi se face pielea de gaina. Eu nici acum nu stiu ce sa cred despre rezultatul analizelor mele. Mi-a iesit IgM la CMV neconcludent cu IgG pozitiv crescut. Am trecut prin mari emotii am repetat analiza de 3 ori. La medlife a iesit negativ dar la medsana de 2 ori neconcludent ( nici pozitiv, nici negativ - o valoare intre).

CATALINA pe Badiu cumnata mea care este asistenta il considera Dumnezeu. Are o parere extraordinara despre el si a insistat foarte mult sa-mi urmareasca sarcina. Ea a nascut acum 18 ani cu el si cezariana ei cu tehnnica de atunci este extrem de mica si subtire ca un firicel de ata. De atunci s-a tot dus la el. Fete de la ea din spital tot cu el au nascut. Important e cum te simti tu alaturi de acest doctor si cat de bine vei putea sa colaborezi cu el. Pe mine ma urmareste Herghelegiu deoarece sotul meu are o foarte mare incredere in el. O alta cumnata de-a mea a nascut acum aproape doi ani cu el prematur. Nu era el doctorul care o urmarea, dar a reusit sa o salveze si pe ea si pe copil cand doctorul ei a lasat-o balta nestiind ce sa mai faca.

Referitor la miscarile bebelului si eu le simt foarte jos uneori. Am impresia ca sunt sub burta. Sper din suflet sa nu fie nimic. Oricum pana la ecografia de pe 3 octombrie nu pot afla prea multe mai ales ca si doctorul este in concediu.

Gio am observat ca ai mai vb despre Herghelegiu. Si pe tine tot el te urmareste sau mergi doar la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Fetelor hai sa vorbim un pic despre greutatea luata pana acum
Eu de exemplu la 18+ cam 1.7 kg
Si mai vreau sa discut despre ceva: ce mancati in timpul zilei?
Dimineata : 2,3 sandvichuri cu cascaval si mezel(din pacate sarcina asta am pofta de mezeluri,desi la prima sarcina nu m-am atins de ele)Nu pot manca legume din pacate (rosii ,castraveti ,ardei desi eu ma dadeam raaau in vant dupa ele).Mai mamnc dimineta omleta,sau ou fiet,sau cate o felie de salata de vinete ...si fff rar cate un pci de iaurt
Pe la 10 mai rontai fructe
Prinzul (pe la 12): mananc mancare gatita(care are mereu carne ) cu vreo 2 felii de paine
Pe la 16 mi se face iar foame si mananc fie inca putin mancarica,fie o gustare (o plancinta cu braza ,o banana,chestii din astea).
Mai mamanc cam in fiecare zi cate o bombonica de ciocolata: asa simt nevoia dupa masa de pranz
Cina :seara nu prea mai mananc
Eu sunt necajita ca nu pot manca lactate si legume.In schimb fructe mananc insa nu cine stie ce.Deabia acum am reusit sa imi revin cu bautul apei,insa nu complet,dar cred ca macar peste un litru tot beau
Astept sa vad si ce mancati voi ,poate ma inspir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

buna fetele
Gata mi-am facut si eu programarea la 4D, acum pe 12 sept..de abia astept.Inca n-am aflat ce scor e...ca parca avd ca dau pe spate.

In rest ma simt ok, iar m-au luat arsurile.

Aseara am visat ca bebelinas si-a scos manuta prin burtica ,bine prin piele si ne tineam de mana...iar am luat-o cu vise aiurea.

AniS 20+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna dimineata!

Ana Alx f bun subiectul ales..Eu azi am facut 22sapt si am luat deja 5kg spre 6 kg (depinde cand ma cantaresc).. E cam mult, nu?
De mancat eu cred ca nu mananc exagerat..dimineata doua fructe pe stomacul gol - piersici sau nectarine pana acum - asta ca sa evitam constipatia (desi cred ca am devenit imuna si la asta, ca de cateva zile am probleme)..apoi pana la pranz: ceai, eventual o branzica de casa Covalact, un shake de banane...din astea., apoi la pranz, pt ca sunt la servici si nu pot lua mancare gatita, papam rosii cu branza, oua fierte, sandwichuri (la fel am pofta de mezeluri), cremwursti..Spre seara intra o mancare gatita, fara paine....si cam atat..Bineinteles, ocazional, papam dulciuri..

22

Mergi la inceput