Mamici de ianuarie-februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Alinuk, ai MARE dreptate in ceea ce spui si tu esti un exemplu graitor.
Pentru toate fetele care sunt interesate, iata acatistul Sf. Stelian ocrotitorul copiilor:
http://saraca.1plan.net/acatiste/acatistul_sf_stelian.htm

Si nu uitati ca poimaine este sarbatoarea Nasterii PreaSfintei Fecioare iar pe 9 Sf. Ioachim si Ana, alti beneficiari ai minunilor Domnului.
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ducem la bun sfarsit sarcina cu bine si sa avem copii sanatosi.

Michelle, suntem alaturi de tine.

Cata 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

Fetelor va scriu rezultatele analizelor(in Italia le-am facut de trei ori).
HBsAG (M.E.I.A) POSITIV (valoare de referinta -negativ)
HBeAB (M.E.I.A.) PREZENTE (valoare de referinta- absente)

HBcAb IGM absente

HBsAb (M.E.I.A) negativ
(mIU/ml positiv mai mare decat 10)

HBeAg (M.E.I.A.) negativ
HBc Ab (M.E.I.A) PREZENTE

mediterana

Mergi la inceput

cat timp valoarea transaminazelor e ok si nivelul proteinelor(parca asa s-a exprimat medicul)nu e cazul sa ne alarmam. Hepatita b este recenta...acum in faza de vindecare. in ultimele trei luni, de fapt in ultimul an nu am vizitat stomatologul. Sotul a iesit negativ si pot avea incredere 100%. Transfuzie nu am facut. Singurele cauze: vizitele la ginecolog, in urma cu o luna sangeram-era un polip de marimea unui bob de mazare fixat pe col...banuiesc ca atunci am fost infectata.Medicii care mi-au vazut analizele-cel de la interne si cel de la boli contagioase mi-au zis sa stau linistita, ei vor urmari luna de luna analizele si daca apar complicatii voi fi internata. Copilul in general nu este afectat in dezvoltarea sa.M-a surprins pediatra care si-a dat cu parerea ca se poate si o nastere normala.Astazi ma duc la ginecolog cu toate analizele si vom vedea...va scriu dupa. A, sa nu uit, n-am avut nici un fel de simtome, am fost bine mersi.
Copilul la nastere va fi vaccinat in primele 12 ore.
In cazul in care ficatul meu va obosi in sarcina voi primi nu stiu ce vitamine intravenos, iar daca e f. grav interferon.

mediterana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Catalina crezi ca eu nu stiu povestea cu mancarea inainte de somn.... inca cum o cunosc. Dar nu ma pot abtine de la o mancare care miroase si arata foarte bine. Ce sa fac daca ... nu pot sa ma abtin!!!??? Eri chiar am avut o zi nebuna, pana la 8 la birou si seara am avut parte si de un protocol... asa ca mi-am permis. Oricum nu am sanse sa las neatinsa asa o bunatate. eu ca sa ma apar stii cum zic... asta nu eu, asta copilul a fost flamand si a cerut de mancare, dar are si pofte. Acuma e momentul - se accepta orice mai ales mancarea numai sa fie restul bun pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Liuda,ce "noutate" pentru mine! Nu ai putut sa te abtii? Ia uite, mie chiar nu mi s-a intamplat niciodata ...

Mergi la inceput

Tin sa va multumesc tuturor, acest forum este foarte important pentru noi.
Aveti grija de voi, rasfatati-va fara a exagera si Doamne Ajuta sa avem prunci sanatosi!
Pentru doamna care asteapta gemeni: curaj! Eu mi-am dorit mult de tot gemeni...dar nu oricui ii e dat un asa MIRACOL!

mediterana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mediterana, nu e asa grav! boala nu e activa! (ai Ag HBe negativ, super!), virusul nu se "inmulteste" acum! pe aici nu am auzit de posibilitatea nasterii naturale in astfel de conditii, dar nu le-am auzit eu pe toate! ai grija de tine, odihneste-te cat mai mult si mananca sanatos!
oricum, situatia e tare neplacuta si imi pare sincer tare rau pentru toate gravidutele care trec prin astfel de incercari acum!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor pe cuvantul meu, dar seara inainte de culcare totul e bun. Pai acum vreo 3 seri am mancat eu pe la 6 ca am zis sa nu mai mananc tarziu. M-am culcat eu pe la 10 si ceva... Dar somnul nu se lipea , in plus simteam un pic de foame. Si in mintea mea faceam "stocul" din frigider. Numaram eu cate cornuri mai am, stiam ca am iaurt, smantana... si tot asa toata lista... insa incercam sa nu accept ideea de a manca la ora care era. Ei si asta a durat pana la 12 si ceva, apoi brusc mi-am dat seama ca eu de foame nu pot dormi (ca eu de felul mei adorm din usa dormitorului - nu e necesar sa mai ajung in pat)!!! Si ce am facut - am zis asta e ... decat sa numar cornurile si restul de "Comestibile" din frigider - aida la bucatarie !!! A mancat fata un corn - dar sincer a fost cel mai bun corn din viata mea. A doua zi tot de ala am mancat - dar nu mai era ca ala de la miez de noapte. Ce sa fac .... foamea ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Mediterana, Aly, tinem pumnii sa fie bine!!!

Ma bucur ca sunt fete aici care va dau sfaturi pertinente si va incurajeaza.

catalina, sa ne spui ce ai mai facut cu infectia aia... eu sunt la jumatatea tratamentului cu biseptol si deja contractiile s-au rarit considerabil.

intrebati de miscari: le simt de vreo 3 zile f vag, mult mai "infundat" decat pana acum - a urcat burtica in perioada asta, a trecut de linia ombilicului si probabil are bb mai mult loc si nu-l mai simt asa de mult. oricum, miscarile acum sunt doar "antrenamente" pt ce urmeaza mai incolo.

va pup

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

MICHELLE, gandurile mele sunt alaturi de tine. Cred ca iti este atat de greu...... Va doresc, tie si sotului tau, sa va lumineze Dumnezeu calea... si sa nu va pierdeti speranta... Faptul ca va aveti unul pe altul, ca va iubiti, este un dar si cu ajutorul lui, o sa tineti piept si necazurilor, care, din pacate, ne incearca in viata...

Alydumi si Mediterana, tinem pumnii sa fie totul bine.

Stiti, mi se intampla, cand intru pe net si citesc cate o veste rea, sa imi zic ca nu mai intru deloc. Asta din cauza sarcinii pierdute de mine...ca "retraiesc" cosmarul ala. Apoi imi dau seama ca fiecare e cu soarta lui, trecem si prin bune si prin rele, si ca ma simt mai bine sa le impartasesc si cu VOI.

GIO, ma bucur tare ca te simti mai bine.

Pupa Crisa

Mergi la inceput