Mamici de ianuarie-februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Discutabil si asta !!!
Atunci de ce se mai dezvolta medicina , de ce atat de des alergam catre ecograf ??!!!! Ca sa stim daca e bine sau nu!!!! Eu va zic din punctul meu de vedere- orice dragoste trebuie sa aiba ratiune !!! Sincer - iubesc copilul , il astept, il doresc - dar daca asi fi pusa in situatia de a afla ca se naste nu stiu cum.... asi cantari mult daca vreau ca acel copil pe care il iubesc sa treaca prin chinuri, nici viata normala macar pentru el.... Sincer poate sant eu mai putin sifletista, sau super realista ... Dar asa cred il iubesc si din dragoste hotarasc sa nu-l chinui si sa-l las in laba sistemului in care traim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Michelle, suntem langa tine...nu-ti pierde speranta Dumnezeu te va ajuta! Fii puternica totul o sa fie bine....

hai da-ne vesti bune si fruntea sus, ai incredere in Bunul Dumnezeu

suntem langa tine,

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Michelle, ma alatur si eu fetelor, cu acelasi sfat; incearca o a doua, a treia...parere. Nu stiu din ce oras esti dar aici in Bucuresti sunt multi ecografisti buni.
Poate nu e totul pierdut.
Te imbratisam

18 +

Mergi la inceput

Trebuie sa ai incredere in puterile tale !!! Eu de exemplu sant persoana care repede disper, las aripile in jos, dar apoi am puterea s-o gandesc astfel in cat sa ajung la o intelegere cu mine insumi. Incearca toate variantele - Exista greseli , Si in primul rand roagate. Ne rugam si noi pentru tine !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Liuda eu merg atat de des la ecograf pentru a fii sigura ca e totul ok cu el si ptr ca ecograful ptr mine reprezinta acum legatura dintre mine si copil.O legatura vizibila ca sa spun asha.Am nevoie sa il vad ptr a ma incarca cu energie pozitiva .Am nevoie de toate astea.Ii multumesc bunului dumnezeu ptr ca pana acum totul e ok.
Nu stiu de ce dar eu am asha un sentiment ca totul va fii ok cu michelle.

16+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Sa va povestesc ceva despre mine !!!
eu am cam sase ani de cand nu ma protejezi - vorbesc despre pat. Nu ca am hotarat eu sa fac copii. Nu. Ca acum 6 ani ziceam ca e prea devreme, nu aveam nimic realizat. Dar asa s-a intamplat nu ma protejam si gata - intai din prostie (recunosc), apoi am vazut ca nu se intampla nimic si m-am linistit. Vreo patru ani chiar nu imi puneam mari intrebari - ca oricum nu aveam nici un gand sa fac copil - nu tu casa, nu tu masa, plus ma simteam eu o incompetenta, si o copila imatura - cum pot eu sa cresc copii daca eu sant nepregatita. Recunosc ca daca era cineva in locul meu isi punea intrebari, simtea ca e ceva ce nu e bine, eu in schimb stiam una - cand o fi sa fie atunci o sa fie !!! Intre timp m-am aranjat cat de cat binisor - apartament mi-am luat(inseamna mult),un servici bun cu salariu bun. Nu ma pot plange - baza am pus-o!!!Chiar prin decembrie ziceam ca am realizat cam tot, mai ramane un copil de facut. Si uite - cand nu ma asteptam - pe la inceputul lui mai - ma trezesc cu un pestisor in burta!!!! Fara tratamente, fara spitale. Ziceam si eu in gluma ca cred ca fac copilul la anul. Acum sant in 21 de saptamani si uitandu-ma in urma zic ca ce e al meu era lasat la o parte. Cand intr-adevar era momentul atunci s-a intamplat !!! Si daca disperam acum cativa ani??!! Daca ma tratam si ma umpleam de nervi cativa ani-cine imi poate garanta ca nu tot acum se intampla?! Si nu am probleme cu sarcina !!!
asa ca eu zic ca fiecare lucru in viata fiecaruia are un timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Michelle81 .Sper sa fi fost o greseala mare si sa nu aiba dreptate medicii la care ai fost.Daca este totusi hydrocephalus in Finlanda se ofera niste alternative gravidei,in unele cazuri se incearca o operatie in uter care din pacate este foarte putin utilizata si nu are rezultate stralucite.

Sabina 19+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

michelle, uite, pana iti activezi PM niste variante:

1. ce a zis aiska( )..si e posibil nu doar in finlanda, ci in mai multe tari, mai ales in anglia, unde lucreaza prof NIKOLAIDES, intemeietorul medicinii fetale...se poate incerca un tratament in uter, chiar daca succesul nu e garantat..se face un sunt intre ventriculii cerebrali ai lui bebe si sacul amniotic si se dreneaza lichidul, scazand tensiunea intracraniana si permitand creierului sa se dezvolte normal.

2. cursuri de medicina fetala, atestate, au facut multi medici din LUME..uite aici o lista completa, poate ai rude peste hotare si te pot ajuta ele cu mai multe informatii
http://www.fetalmedicine.com/f-diploma.htm

pe aceasta lista sunt si 4 medici romani: o dr din constanta, una despre care nu stiu nimic, si sotii GHERASIE..dr, gherasie cristian lucreaza la clinica CFR2...pe forum o sa gasesti multe discutii despre el, fetele par multumite!

tu de unde esti? cati ani ai? cate saptamani are sarcina?
nu sta, nu lasa timpul sa treaca!

saricni usoare tuturor!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Michelle, iti mai zic ceva.

Eu m-am chinuit vreo 5 ani sa am copii.Credeam ca cineva e suparat pe mine.Am facut n investigatii, n dr,vreo 8 inseminari artificiale nu se gasea nimik, dar bebe nu venea.Intr-un final am ajuns la fertilizare in vitro.Si asa s-a nascut Ingrid.

Dupa aia, alaptam si m-am trezit ca "rusii" nu apar, eu ma gandeam doar la un singur lucru, sa vezi ca dupa tratamentele facute am probleme, chisturi ,fibroame...ma gandeam si la altele mai rele.Imi era si frica sa ma duc la dr.

Si uite asa a aparut si bebita din burtica.Dupa multe chinuri bebita si surioara lui Ingrid a venit ca o minune de la Dumnezeu ,la fel cum venise si primul copil.[b/]

[b]Sa crezi in minuni, si sa nu iti pierzi speranta,si sa ceri cat mai multe pareri mai ales sa ai noroc sa dai peste dr competenti.

AniS 20+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Va multumesc din suflet fetelor pt cuvintele adresate.Am reusit sa adorm putin cu ochii umflati de plans.Cand m-am trezit am fost atat de confuza.nu mai stiam ce este realitate si ce este vis.credeam adica mai bine spus SPERAM ca totul fusese un cosmar.Dar cand am vazut servetelele din jurul meu mi-am dat seama ca plansesem deci..totul este realitate.Din nou plang si nu stiu cum sa ma opresc.Ma simt neputincioasa ca nu-mi pot ajuta bebele cu nimic.nu as fi fost o mama buna daca nu am putut avea grija de pruncusor acum cand este in burtica mea si cand depinde doar de mine.Fetelor cum sa ma opresc din plans cand probabil saptamana viitoare pe vremea asta nu va mai fi la mine in burtica.O Doamne as da viata mea in schimbul sanatatii ingerasului nostru!

Mergi la inceput