Mamici de ianuarie-februarie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 24
Michelle81 spune:
MEGBENG-eu locuiesc in Austria(am 23 de ani in octombrie si am 16 saptamani jumate) si am fost la doi medici din doua orase care mi-au spus acelasi lucru.Nu mai pot spera nimic!
Pt cele care au yahoo messenger:michelle27blue@yahoo.com
megbeng spune:
michelle, eu cred ca ai o sansa in plus fiind in austria! nu ti-au zis nimic de varianta unui tratament in utero?
in nici un caz nu e vina ta daca ceva e in neregula cu bebe!
..ideea e daca hidrocefalia e o problema izolata, sau e in cadrulunui sindrom malformativ..amniocenteza e deosebit de utila in cazul tau, sa o faci, neaparat!
ne gandim TOATE la tine si ne rugam sa se rezolve totusi problema!
anis, poti sa mai scrii o data rugaciunea aici, sa o citeasca michelle?!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
anis spune:
Michelle pe langa povetsea mea...am uitat , noroc cu megbeng ,am zis si rugaciunea aceasta in fiecare seara :
Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei
Doamne, cel care ai zis oamenilor :" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.
Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.
AniS
20+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Catalina spune:
Michelle, incearca sa te linistesti putin, te rog, nu uita de Dumnezeu si chiar daca acum poate simti ca te-a lasat, citeste, chiar daca mecanic, o rugaciune sau zi macar spune daca nu poti si simti acum Doamne nu ma lasa! El nu te lasa si e langa tine in momente in care poate te gandesti ca te-a uitat. Asta e valabil pentru noi toti dar putin ne gandim la asta. Intr-adevar, cum a zis Liuda, spunem si noi o rugaciune pentru tine si cred ca singurul lucru pe care tu il poti zice, este Doamne faca-se voia Ta.
Deci sa inteleg ca tu crezi ca chiar nu se mai poate nimic si intreruperea e singura varianta (scuze, nici nu stiu in cate saptamani esti). Adica consideri ca ai epuizat toate variantele de investigare. Nu inteleg prea bine despre ce vorbesc fetele, suna a tratamente dar banuiesc ca in Austria au auzit de ele, ti le-ar fi recomandat. Dar poate mai merita intrebat inainte de decizia drastica. Daca insa asta e ... nu stiu ce sa zic, e o decizie groaznic de grea ... nu doresc nimanui.
Liuda, iarta-ma, dar e foarte, foarte usor sa stai pe margine (pentru ca in momentul acesta, chiar daca toate avem bebei in burtica, nu ne putem compara cu Michelle prin ce trece ea, toate suntem pe margine) si sa spui daca as afla asta l-as da afara. Mie mi-a zis doctorul chestia asta adica sa fac TT ca in caz ca e ceva sa pot intrerupe sarcina si am simtit ca vreau sa il strang de gat. Mi-a tinut o super prelegere, le ziceam si fetelor, despre cat de egoista sunt ca vreau sa aduc un copil pe lume cu orice pret, ca acest copil nu a cerut sa se nasca si ca ce stiu eu cat de greu se cresc astfel de copii. El vorbea si mie imi suna in cap un singur gand, ca asa cum ani de zile am bagat in mine cu pumnul medicamente si nu s-a intamplat nimic, asa putea fi si acum si ca singura diferenta este ca asa a vrut Dumnezeu. Cum as putea sa iau eu o astfel de decizie? Mi se pare nedrept si crunt.
Cum ziceam, e bine sa ii multumesti lui Dumnezeu pentru ca toate ti s-au aranjat asa cum trebuie si ca esti sanatoasa, dupa parerea mea asta nu e niciodata meritul tau sau al nostru asa cum ceea ce i se intampla acum lui Michelle nu e vreo vina a ei. Sa multumim lui Dumnezeu ca nu trecem prin rele si sa fim constienti ca sunt si oameni incercati greu, asa ca ea. Nimeni nu are dreptul sa ii spuna ce sa faca. Nici macar medicul dupa parerea mea. Trebuie sa i se expuna situatia cum este ea iar decizia este NUMAI a ei si a sotului pentru ca NUMAI ei vor duce consecintele. Sincer Liuda, tu dupa ce ai simtit copilul acela ca misca in tine, daca ai afla ca ceva e in neregula l-ai omori? Nu zic ca raspunsul e neaparat da sau nu. Cred ca este o situatie absolut ingrozitoare in care sa fie pus un om. Eu ma dau crestina dar refuz sa imi raspund la o astfel de intrebare in capul meu, pur si simplu nu ma simt in stare. Teoretic stiu ca Dumnezeu are planul Lui pentru fiecare si ca nu ne da mai mult decat putem duce dar ... tot mi se pare ceva foarte, foarte greu de trecut.
Iarta-ma Michelle, nu vreau sa iti rasucesc cutitul in rana si asa destul de adanca. Tot ce incerc sa spun este ca pentru mine cel putin e extrem de imaginat situatia prin care treci.
Asa ca , eu nu indraznesc sa zic ca te inteleg sau sa te sfatuiesc ce sa faci mai mult decat sa incerci sa nu te superi pe Dumnezeu. Indiferent de ce e in jur El e singura noastra speranta. Poate suna patetic la ora asta si in situatia asta dar e singurul lucru pe care mi-a venit sa il spun.
Din nou, iti doresc multa, multa putere. Doamne ajuta!
Cata
mariana_1976 spune:
Michelle81 eu am pierdut o sarcina la 16+6 saptamini in 2004...Intr-un fel stiu cam prin ce treci.
Daca nu ma insel exista un jucator de hockey din NHL al carui fiu a avut hydrocephallus si totul a fost bine,i-au extras lichidul si a facut tratament pina la 2 ani.
Noi parintii facem imposibilul pentru copii nostri.
Imi aduc aminte de un film celebru BAZAT PE FAPTE REALE numit "Lorenzo´s Oil",in care baietelul suferea de o boala rara considerata incurabila iar tatal studiaza problema si o rezolva el cu multe sacrificii dovedind ca barierele medicinei pot fi trecute.
Sa va ajute Dumnezeu sa luati decizia cea mai potrivita pentru familia voastra.
Mariana
15+
mama de Monica, Matei si Markus
gio spune:
Ma tot gandesc la tine, Michelle..imi pare asa rau...Acum cand ai dat mai multe detalii cred ca diagnosticul e altul (ca hidrocefalia se opereaza inclusiv in Ro...probabil anencefalie sau ceva mult mai grav).
Sa stii ca suntem alaturi de tine si ne rugam sa ai putere sa treci peste incercarea asta.
18 +
monu spune:
Michelle, 
sa iei decizia cea mai buna pentru bb si pentru voi.

16+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Amaya spune:
Michelle, Dumnezeu sa va tina, pe tine si pe bebe, in palmele Lui si sa va fereasca de toate relele! El este alaturi de tine in fiecare moment si te iubeste mai mult decat orice pe lume!
Nici nu-mi pot inchipui ce este in sufletul tau! Dar, te rog, pentru nimic in lume nu-ti pierde credinta!
Oana
17+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
mediterana spune:
Michelle imi pare foarte rau, alte cuvinte sunt de prisos.
Eu am descoperit si mi s-a confirmat ca am hepatita B forma acuta(am 4 luni si un pic). am luat-o evident de la spital...o sa fac mai multe analize pentru ficat..sa vedem care e situatia...dar sper sa duc sarcina pana la sfarsit, daca vrea Dumnezeu. Fetelor aveti grija la recoltarile de sange, transfuzii...instrumentarul medical nesterilizat.
Va doresc sanatate tuturor si cat mai putine probleme.
mediterana
Catalina spune:
Mai Mediterana, tu vorbesti serios? Ti s-a confirmat??? Imi pare rau!
Si, care sunt tratamentele pe care le poti face sau ce legatura poate avea cu bebe?
Offff, ce de vesti rele ... Sa dea Domnul sa fie bine pana la sfarsit.