Mamici de ianuarie-februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hermanadela spune:

MICHELLE 81 suntem alaturi de voi si ne rugam pentru ingerasul vostru.
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

Michelle81, vad ca nu ai PM activat! te rog daca vrei sa-l activezi, sa iti pot scrie!(il activezi din meniul din stanga paginii, la "mesaje private")

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si sa nu uit fetele care aveti arcei, incerati sa evitati sa stati in picioare ,iar cand stati jos sau culcate sa stati cu picioarele mai sus, puse pe o perna eventual.

AniS 20+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Michelle nu cred ca ceva pe poate alina acum.dar iti spun un lucru indiferent cat e de greu sa nu renunti niciodata, numai asa va veni si bb vostru.Puupici multi

AniS 20+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Michelle81, Doamne, ce durere!!! Nici nu imi pot inchipui prin ce treci dar mi s-a facut pielea de gaina citindu-ti mesajul. Da, chiar, DE CE???? E o intrebare la care din pacate nu cred ca vreuna dintre noi sau oricine altcineva iti poate da raspunsul. Singurul care exista este ca Dumnezeu stie de ce dar stiu ca nu e deloc de ajuns. Dar chiar daca nu iti putem raspunde de ce ti se intampla asta, putem fi langa tine cu un gand si o rugaciune, sa te ajute Dumnezeu, care ti-a dat incercarea asta, sa iti dea si puterea sa treci prin ea si sa faci ceea ce este mai bine.

Atat, si nimic mai mult:" Da-mi Doamne calmul sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul sa schimb ceea ce pot si intelepciunea sa vad diferenta dintre ele. Lumineaza-ma Doamne!"

Multa putere, te imbratisam!

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Michelle imi pare nespus de rau..nu am cuvinte..nu pot decat sa-ti spun ca ma rog pt voi si sa dea Dumnezeu ca lucrurile sa se indrepte spre bine.

Cata multumesc pt sfaturi, sa speram ca totul va fi bine. Este f adevarat ca parerile sunt impartite vis-a-vis de doctori, important este sa ne "cada" noua bine sfturile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Michelle nu se poate! nu te descuraja, incearca sa mergi la un medic care e f bun pe ecografie. nu face nimik pana nu epuizezi tot ce era omeneste posibil! sa stii ca eu cunosc pe cineva care a trecut printr-o sit asemanatoare, muuulti medici spunand ca bb s-ar putea sa aiba o problema la capushor. a ajuns la Pop de care si eu am auzit ca e f bun si el i-a zis ca e ok... si asa este, copilasul are acum 3 ani, sanatos.
pt voi!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

michelle !!! Nu dispera ! Clar ca e foarte greu si dureros !!! Dar poate Dumnezeu are alte planuri pentru voi, Dupa rau trebuie sa vina si bine, si el vine dar trebuie sa crezi... Poate o sa te superi pe mine dar iti zic despre o ruda a mea care nu a ascultat medicii si nu a acceptat ca are copilul din burtica probleme si l-a nascut. De nascut l-a nascut dar copil cu probleme si foarte mari, a mai ramas gravida dar nu putea sa-i lase pentru ca din 2 ani ea 1an si 8 luni a petrecut prin spitale, in conditii mizere cu copilul cu cap mare cu tensiune craniala ... si cu speranta ca il pot salva. Cum puteai sa te mai gandesti si la alti copii cand asta era cum era.... Si atunci cand se simtea cel mai bine copilul - atunci a murit ... Sigur ca e alta durere mare, dar toti anii erau o durere avand in vedere cum plangea ea ca toti aveau copii sanatosi - si al ei era cum era... Au depasit cu greu si acum au 3 copii sanatosi - unul cred ca deja e la scoala, altii au urmat unul dupa altul... Nu-i pare rau ca nu a ascultat medicii si a avut acel copil dar ii pare rau de celelalte sarcine care a fost nevoita sa le "anuleze". Totusi a avut Dumnezeu si pentru ea un rost, si poate prin intermediul medicilor - ii zicea ca nu acum e momentul - insa oamenii incearca sa forteze !!!! Crede si tu CA CE-I AL TAU E PUS DE-O PARTE. Roaga-te sa poti depasi si crede ca daca crezi - se intampla!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Dar despre carcei.... vai mama nu am stiut pana acum ce inseamna asta ... insa am avut marea "placere" de a cunoaste si asta ... Dimineata cred ca in somn cand incercam sa ma intind .... atunci ma apuca ... ce durere.... am avut ocazia de 2 ori in aceeasi saptamana, a trecut o luna de atunci ... sper sa nu o mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Michelle te imbratisez atat de cald cat pot eu.
Nu renunta si mergi la un ecografist bun.Nu lua de buna ceea ce ti s-a spus pana acum.Eu cred ca exista erori mari.Credinta si roaga-te mult.Tine-ne la curent puiule!!!!
Hmmmm liuda discutabil.E greu atunci cand iti doresti cu ardoare un copil sa asculti medicii care te sfatuiesc sa il avortezi.Nu e greu este infiorator,este ceva ce nu cred ca se poate exprima in cuvinte.
Discutam cu o prietena de aici zilele trecute care spunea ca a facut TT dar nu stie de ce l-a facut ptr ca oricum rezultatul nu a interesat-o catusi de putin.Indiferent de rezultat ea era hotarata sa mearga mai departe.

16+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput