Mamici de ianuarie-februarie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 21
marinar spune:
buna fete
dupa cateva saptamani de absenta am aparut si eu. deja am trecut de 20 de sapt si suntem super bine, fetitza misca de zor si zi si noapte si sunt fff incantata. sa inteleg ca voi faceti alt set de analize. eu merg la dr abea la 24 de sapt, asa m-a chemat.
va pup pe toate
Marina
20+
burtika
dinzo spune:
In sfarsit mi/am reparat netul si pot sa scriu si sa va citesc.
LoreMunteanu carceii sunt de la lipsa de calciu. Eu zic sa te duci la medic sa iti dea sa mai faci un set de analize. Intre timp consuma multe lactate. Eu iti spun din experienta pt ca ffff multi ani inaintea sarcinii am avut carcei. Cand ai carcel noaptea ridicate din pat si calca in acel picior(eu saream pe varfuri ) vei vedea ca iti trece f repede. Sa nu stai in pat ca iti va trece destul de greu.
Pupici
Dinzo 17+ si bebe
loremunteanu spune:
Salutare!
Pe mine m-au apucat acum, de cand cand sunt burtoasa, iar primul rand de analize au iesit ok, toate. Acum prefer sa mananc lactate decat sa ma intep inainte de vreme. Mi-e o frica de injectii si mai ales la luat sange... Astept sa fac setul doi de analize la vremea lor. M-am intepat destul pana acum...
Incerc sa pun piciorul in pamant numai ca e cam dificil; pana sa reactionez sunt deja cu el indoit... noroc ca nu tine foarte mult... Reusesc sa stau asezata la marginea patului si sa pun calcaiul jos pana la urma... Ziua nu am probleme; nu m-au apucat niciodata ziua...
Pupici!
Loredana
18fix
Roni-Cristian
gio spune:
Si pe mine m-au suparat carceii sarcina trecuta; acum nu au inceput inca.
Atunci aveam lipsa de magneziu. Acum nu am , probabil cand voi avea vor incepe si carceii.
Poti sa ai analizele f bune in afara sarcinii si intr-o luna sa ajungi cu ele la limita; la mine a fost diferenta f mare intre 10 sapt cand am facut primul set si 16 sapt, cand l-am facut pe al doilea (intre timp mi-a scazut hemoglobina, glicemia, calciul).
18 +
Catalina spune:
Delfinuta, mergi pe google si pune numele lui. Dar eu zic sa fii precauta. Cel mai bine sa iti faci parerea ta proprie ... Si mie mi-a dat sa fac analizele alea de la Fundeni. Doar ca eu nu m-am dus acolo. Nu aveam timp sa stau sa alerg dupa dr ala la care m-a trimis si le-am facut la un laborator Biomedica si s-a uitat la ele si a zis ca sunt bune (desi chiar si eu stiam ca nu sunt complete - dar am incredere ca nu mi-ar fi zis asa daca era ceva ingrijorator; o fi el mai relaxat asa spre indiferenta dar nu e inconstient, nu cred).
Crisa, iti multumesc mult de sfaturi. Cum sa ma supar ca imi dati sfaturi? Asta dupa ce putem intitula acest capitol Catalina si urocultura buclucasa. Pai daca nu erati voi o luam razna.
Sa stii ca pot gasi nr lui T, il stiu cat e de faimos si am fost internata si pe la Elias anul trecut cand am pierdut sarcina (unde, fie vorba intre noi, colegii lui T nu mai stiau cum sa imi spuna ce prost doctor e - ca ce doctor bun cred eu ca are timp sa stea pe net cu pacientele; ma rog). Deocamdata merg pe drumul asta sa vad ce fac miercuri si mai vb.
Marina, si mie mi-a dat sa fac urmatorul set de analize (care e dupa cel din primul trimestru) abia in sapt 25 asa ca ... banuiesc ca asa e procedura. Ce am mai facut pana atunci, TT, ecografii si mii si mii de analize de urina au fost pt ca am avut probleme.
Va pup,
Cata 22+
ALINATXA spune:
Mai fetelor de ce credeti ca daca un doctor lucreaza cu Iossup e si bun?Parerea mea este ca acest iossup este la fel de bun ca si altii unde eu am fost.Mi-am intrebat doctora daca a auzit de el si care e parerea ei.Mi-a raspuns ca da a auzit si a auzit tot de la paciente.In spitalul giulesti de exemplu este recunoscut ca un bun ecografist si ginecolog doctor Hergelegiu desii nu a lucrat acolo.
Si eu tind sa cred ca faima acestui ecografist a crescut datorita fetelor de pe Dc.
16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Michelle81 spune:
Buna viitoarelor mamici!Din pacate eu nu ma voi mai numara in curand printre mamicile de ianuarie februarie 2007.O durere de neimaginat ce simt de ieri in suflet in suflet!Ieri m-am dus la doctor la control cu gandul ca voi afla ce vom avea:fetita sau baiat dar din pacate nu a fost asa.Am iesit plangand in hohote,sotul s-a speriat,m-a luat in brate nici nu a stiut saracul ce sa ma intrebe.La ecograf doctorul a descoperit ca ingerasul nostru are mult prea mult lichid in cap.M-a trimis la alt spital in alt oras unde am fost astazi.Mi-a spus acelasi lucru.Luni trebuie sa merg din nou sa vada daca s-a inrautatit starea bebelusului si daca ne decidem sa facem amniocenteza.Cel mai probabil va trebui sa avortez.Nici nu stiti ce inseamna asta pt mine si sot:SUFERINTA SI DURERE DE NEDESCRIS.Ne-am bucurat atat pt aceastta sarcina,nu ne-am gandit ca ceva ar putea fi in neregula.Nu ma pot opri din plans!In decembrie anul trecut am pierdut o sarcina la 9 saptamani.De data asta dupa ce am trecut de cele 9 saptamani am indraznit sa ne bucuram si noi de pruncusorul din burtica.De cE?De ce mi-e dat din nou sa trec prin aceesi durere?Cu ce am gresit.Doctorii nu mi-au dat nici o speranta,eu totusi pana luni mai sper si ma rog la Dumnezeu sa-mi ajute bebelusul caci e nevinovat si il iubim mai mult ca viata noastra.Daca va trebui sa avortez nu-mi voi mai reveni NICIODATA!de data asta este prea mult.Nu am fumat ,nu am baut,nu am laut medicamente,am urmat mereu sfatul medicului...si totusi...se intampla din nou........
delfinuta spune:
Fetelor vad ca aveti probleme cu curceii...
Eu inca n-am carcei...in schimb am niste dureri la incheieturi ceva de speriat. La maini mai ales, noaptea..Este adevarat ca dorm cu mainile oarecum incovoiat
te de la incheieturi, insa asa dorm de cand ma stiu, iar acum ma dor de nu le pot indrepta. Oare tot lipsa de calciu este??
21+
anis spune:
Fetele cu dr ecografisti sa zic asa, Iosup e recunoscut ca nimereste f bine sexul bb, si Herghelegiu e bun, si mai e unul POP , la el faci programare cu 2 luni inainte.Se intampla ca Iosup sa fie ceva mai accesibil decat ceilalti doi ,de aici si faima lui.Parerea mea.
Eu n-am treaba cu carceii ,dar ma omoara durerea de spate, am ajuns sa merg, sa ma indoi chiar, sunt cocosata parca.Ori de la Ingrid mi se trage ,ori ca mi se lateste bazinul.
Asa urasc durerile de oase, eu dupa ce am nascut m-am ales pt o scurta perioada cu osteoporoza de nastere, nu va zic, am urlat de durere vreo 2 luni, ma puneam in 4 labe si ma sfasiam de durere.
Fiind mica in bazin , cred ca dilatarea e mai dureroasa , habar n-am.
Am tras si eu concluzii singura, ca nu vreau sa ma gandesc la altele.
AniS
20+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

e Dumnezeu!