Mamici de ianuarie-februarie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 20
TERBITZA spune:
Gio, liuda, Catalina, va multumesc tare mult pentru raspunsuri! M-am mai linistit si abia astept sa merg diseara la doctor.
Va pup!
19+
Liuda spune:
Fetelor uneori cu tupeu chiar rezovi unele lucruri !!! Si la spitale si laboaratoare si nu numai. Eu si doctoritei care pana la urma am schimbat-o i-am zi cu un ton mai ridicat ca platesc si vreau atentie. imediat a reactionat - amabilitate, explicatii, dar intre timp mi-a recomandat cineva alta doctorita care e super amabila si explica orice intrebi sau chiar fara sa intrebi.
Si culmea este ca uneori cu tupeu ii faci pe altii sa te stimeze (macar in fata - ca pe la spate cine stie ce vorbesc) Eu cand m-am mutat anul trecut in apartament nou, clar am facut curatenie si am facut chiar una buna de am inceput de la schimbul instalatiei electrice. Sigur a durat 3 luni jumatate si am facut si zgomote si ... alte alea fara care nu ai cum sa faci o reparatie gtenerala in casa. Pai imi erau toti vecinii la usa, dar culmea e ca nu ii deranja zgomotul ci de ce fac eu de atata timp, ca la fiecare nu stiu ce li se strica-se in casa din cauza ca la mine se da cu var... tampenii, ca sa vii la usa omului si sa mai vezi de curiozitate ce mai are in casa. Si eu inmcercam sa fiu amabila cu babetele ca urma sa fim vecine... Pai pana m-au luat dracii o data cand erau vreo 4 pe scara si le-am citit o lectie asa cum meritau .... Pai de atunci sant una ca una mama - amabilitatii, se saluta , intreaba ce mai fac ... Daca nu au gasit omul pe care sa-l intimideze - au schimbat placa .... Asa ca faceti-va singure norocul. Ca in ziua de azi daca nu ceri - nu ti se da !!!
delfinuta spune:
Cata multumesc! Eu am o parere...mai ales ca Slava Cerului n-am mai avut prob in ultimul timp..![]()
![]()
Oricum da o parere cand te duci la alt dr.
Fetelor, in leg cu dusu la toilet...de 3-4-5 ori pe noapte minim, iar ziua nici nu mai tin socoteala. Nu cred sa fie ceva in neregula, e normal, se apasa din greu pe vezica..
Pupici
21+
Catalina spune:
Alinatxa, am mers pe google si am dat cautare pe dr badiu municipal si am gasit cred ca aproximativ ceea ce mi-ai trimis si tu. Ca de obicei, la orice doctor, sunt mesaje si pro si contra asa ca ma voi duce sa ma conving eu. Nu cred ca am ce pierde. Oricum nu am incheiat socotelile cu dr Radoi, am zis doar sa mai vad o abordare. Daca nu e ok ma intorc de unde am plecat, resemnandu-ma ca nu exista dr perfect. :-)
adyf spune:
Salut!
Nu am mai scris nimic pana acum pentru ca am avut un bine meritat concediu de odihna.
Vreau sa multumesc fetelor care mi-au raspuns si sa le spun ca ele au fost cele care m-au linistit, pana am reusit sa i-au leg cu dr care mi-a spus ca este totul k, si daca mai sunt probleme sa inghit o vitamina k.
Astazi vreau sa va anunt ca a miscat pentru prima data bebicul nostru scump. Sunt super fericita. Dr mi-a spus ca este f important sa memorez ziua in care a miscat prima data.
Imi puteti spune si mie de ce? Nu am gasit nimic pe net in leg cu asta, dar din cate am inteles ar avea leg cu data nasterii.
Astept raspuns si inca o data multe multumiri pentru raspunsuri
loremunteanu spune:
Salutare burtici!
Fetelor, voi aveti carcei?
Pe mine ma apuca la pulpe si e groaznic... mai ales ca se intampla noaptea de obicei. Imi vine sa ma intind si daca nu sunt atenta (de obicei dorm) si ma intind cu varfurile inainte, imediat ma apuca carcelul; tre' sa ma intind cu calcaiele... E groaznic; doare asa de tare...
Loredana
18fix
Roni-Cristian
delfinuta spune:
Aventura referitor la dr Radoi, ziceai ca n-ai auzit lucruri f bune despre el...si ca ai si citit ceva. Despre ce e vorba si unde pot citi si eu despre el..Nu de alta, dar il am ca dr..
Merci
21+
crisotexa spune:
Catalina, sa nu te superi ca sarim toate cu sfaturi pe tine dar impartasim si noi grijile tale.
Din propie experienta iti spun ca atentia doctorului de a lua in considerare orice varianta, conteaza enorm de mult. In cazul tau, la o sarcina obtinuta atat de greu prudenta trebuie sa fie maxima.
Daca doctorul meu (Horhoianu, de la Municfipal) nu ar fi in concediu, ti l-as recomanda cu caldura (nu e vorbaret dar nu lasa nimic netratat).
De la niste prietene stiu ca si Tutunaru e foarte atent si faptul ca lucreaza cu Iosup e un atu. Spitalul Elias, unde ai naste daca esti la el, este OK. Mai gandeste-te. Daca vrei iti fac rost de numarul de telefon.
Liuda, ai dreptate cu tupeul. Eu ma vad pe mine si pe sotul meu. Lui, caruia lucrurile care i se pare normale le solicita fara ezitare, i se deschid toate usile si mie, care ma fastacesc si zic sa nu deranjez oamenii, am mereu surprize. Intr-adevar, zici ca sa nu te enervezi, ca esti gravida, insa si numai aerul cu care soliciri ceva, comnteaza mult.
DELFINUTZA, pe vremea asta superba, roaga-l pe fundulica sa se intoarca in jos. Pai se poate soro!!!
TERBITZA, vad ca si talica suferi de meancolie. Pai asa fara motiv??? Nu mai interpreta si tu toate miscarile lui bebe. El se roteste acum destul, ca inca are loc... Pipi fac si io ca disperata, noapte si zi. Chiar ma gandeam sa fac un raboj la baie, sa le insemnez. Asa, de curiozitate....
HELENUTZA, am patit si io, cand nu eram insarcinata sa ma diagnosticheze un a cu hipotiroidism, pe baza unior analize naspa, fara sa mai faca apoi nici un fel de investigatie. Ulterior, alti doi doctori, mi-au confirmat ca nu am nimic. Va dati seama daca luam ratament , toata viata (cum mi-a zis ea)? Unul din ceilalti doctori care m-au consultat, mi-au spus ca standardele de calitate, in ceea ce priveste analizele, lasa mult de dori la noi. Asa ca de asta e bine sa te mai interesi in stagna si in dreapta, ca mori cu zile.
GIO, bine ai revenit. Hai ca incepem gradinitza si o sa fim mai "libere'.
Pupa Crisa 19+
crisotexa spune:
Loredana, din cate stiu io carceii sunt datorati lipsei de calciu. Vorbeste cu doctorul.
Pupa Crisa
Amaya spune:
Lore, si eu am problema cu carceii dar la mine se pun doar in fesa stanga si sunt al naibii de durerosi.
Crisa, carceii nu sunt numai de la lipsa calciului. Eu am avut si la prima sarcina probleme cu carceii si dupa ce am nascut n-am mai avut, iar in sarcina n-am avut nici un fel de carente.
Oana
17+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)