Mamici de ianuarie-februarie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 19
mariana_1976 spune:
Shine bine ai venit la mamici de ianuarie- februarie 2007!
Te-am trecut pe listuta dar nu ti-am pus deocamdata carucior albastru daca nu sunteti asa siguri...![]()
Mariana
15+
mama de Monica, Matei si Markus
Helenutza23 spune:
buna fetelor.
Shine bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Catalina nu ma mai mira nimik. sa va spun eu ce am patit... cu riscul de a ma apuca totii nervii. acum cateva sapt am fost la Romar Polizu (la recomandare med de fam ca e ok, ca au lab nou, etc, desi eu nu aveam o parere prea buna). in fine, ma duc sa imi recolteze sange pt analiza de toxo, rubeola, listeria etc si imi recolteaza si secretie vaginala si cultura de col(GRESEALA MEA, dar nu stiam in ce consta... puteam, asta o sa imi reprosez mereu, ca am fost o ignoranta, sa ma interesez insa credeam ca e ceva de genul la secretie vaginala, nu stiu ce am avut in cap
). dupa recoltare ajung acasa, pata de sange maronie pe chilot. nu va pot spune ce am simtit... am sunat imediat la ei mi-au spus sa astept ca ma vor suna ei si voi vorbi cu un medic ca sa ma linistesc! CIU-CIU! i-am sunat a 2-a zi si le-am facut un scandal ca receptionerei ii tremura si glasul, m-au programat la ecografie, consult gratuite etc. nu m-am dus, oricum sangerarea se oprise si medicul meu spusese ca nu e problema. ma duc iau analizele de cultura si iese proteus spp. o dihanie cam ciudata. in urma unor suspiciuni ma duc la medic care imi da sa repet analiza, de data asta, el recolteaza si nimieni altcineva nu va mai umbla acolo! normal, analiza a iesit sterila. buuun, vine acum rez de la restul analizelor, cele de sange. STUPOARE.
rubeola Igm este incercuita ca avand valoare in afara limitelor desi eu vedeam ca acea valoare e in limite... m-a socat lucru asta vreo 2-3 ore pana am reusit sa vorbesc cu medic si m-am linistit: o simpla greseala de soft 

concluzie: NU VA DUCETI LA ROMAR, chit ca dati dublu la alte laboratoare. oricum azi ma duc sa la ei, vrea sa le spun ceea ce merita!
acum important pt mine e ca s-a terminat cu bine si analizele sunt ok dar ce nervi mi-am facut si oricat am incercat sa ma linistesc, mi-am stresat inutil bblashul.
16+
loremunteanu spune:
quote:
Originally posted by aventura
Anis, nu stiu nimic de noul cabinet al lui Iosup, dar stiu ca Tutunaru deschide cabinet langa Elias si mi-a zis ca a luat super ecograf pt. acolo si ca vine Iosup la el dupa 20 sep. cred..mie mi-a dat datele ca sa ma duc pt. eco morfologica de 20 de sapt. acolo.. Ar putea fi acesta 4D!!!!
Oricum Iosup si Tutunaru colaboreaza de ceva timp..Moooaama iti dai seama ce senzatii o sa am la 4D cand o sa-mi vad comoara???
A propos fetelor, parca parca am simtit si eu vreo 2-3 miscari vagi ale lui BB - tocmai spalam niste vase si parca parca...m-ar fi atins ceva dinauntru....O fi miscat puiul meu??
Aventura17+ cu
Buna, Aventura!
Si eu sunt la Tutunaru si pe 19 septembrie fac 20saptamani. Inca nu m-am programat la Iosup pt eco. Acum ca zici ca vine la cabinet la T., nu mai stiu ce sa fac... Sa-l sun pe Tutunaru sau pe Iosup? Si apoi ce stii de vechiul cabinet? O sa fie si acolo? Iti dai seama ca mi-ar fi mult mai comod daca ar fi amandoi in acelasi loc...
Te pup! Merci1
Loredana
18fix
Roni-Cristian
TERBITZA spune:
Aiska, eu am mari emotii pentru data de 11 septembrie. De felul meu sunt mai paranoica insa daca si acum ne spune Iosup ca este ok, am mai trecut un hop si tinand cont ca BB are toate organele formate, cred ca ma pot linisti, nu?
Tinem pumnii sa se ridice placenta si sa scapi si tu de stres!
IoanaN, Shine, bine ati venit la mamici!
Levi, felicitari pentru gemeni!Eu sunt tare fericita cand simt fetitza ca misca. Imi inchipui cum e sa simti 2 sufletele care au chef de joaca in burtica.
Fetelor , va rog sa ma ajutati urgent cu parerile voastre ca pana diseara cand mergem la doctor turbez.Am gasit alt motiv de stres.
Ieri va povesteam ca fata mea a dansat timp de 3 ore pe vezica mea de am mers la baie din 15 in 15 minute. incep sa ma gandesc foarte serios, insa, daca a fost ea sau am racit la burta pentru ca si ieri a continuat povestea, noaptea trecuta am mers din ora in ora la baie.
A mai patit vreuna din voi asa ceva?E normal sa ma apese pe vezica atat de tare sau chiar am racit?
A doua problema e urmatoarea: am senzatia ca fetitza loveste mult mai jos decat unde lovea initial.Adica..la inceput o simteam cam la 2 degete sub buric iar acum loviturile sunt percepute, inclusiv de tati, mult mai jos.
Ma gandesc la toate tampeniile si va rog mult sa imi raspundeti.
Abia astept sa ajungem diseara la doctor.
gio spune:
Terbitza, fetitza mea se misca numai fff jos, nu cred ca e vreo problema. Sarcina mea oricum nu a trecut de linia ombilicului, si mai am putin si intru in 20 s. Poate asta te linisteste.
Va pup
18 +
Liuda spune:
buna dimineata !!!
Ati fost harnice aseara, ati scris mult, citesc de o ora.
Pentru CATALINA - daca eram eu in locul tau vai si amar de sufletul medicilor la care te-ai dus. Sant tare de gura cand e vorba de unele lucruri care tin de mine - Luam directorul acelei institutii cu toti ceilalti care raspund de prelevari si ii duceam dupa mine la baie si ii puneam sa-mi ia ei proba.... sa vezi atunci cum se schimba situatia!!!! Imediat inteleg dansii ca au dat de dracu !!!!! Sa stii ca uneori chiar este recomandat tupeul ca sa-ti faci parte tie de un pic de atentie care oricum trebuie sa ti-o acorde.
pentru TERBITZA - nu te speria asta este pozitia copilului, Eu niciodata nu l-am simtit pe la buric, ci cu mult mai jos. Medicul a zis ca e bine.
o zi buna va doresc !!!
delfinuta spune:
Buna dimineata! 
M-am trezit f prost in dimineata asta, m-am trezit deja suparata si cu fundu in sus..

Am niste stari f ciudate cateodata si asta fara nici un motiv anume..
Cata stiu ca mergem la acelasi doctor si ce-am citit acum ma ingrijoreaza tare..stii ca ti-am mai spus o data despre faptul ca mi se pare tipu f relaxat si indiferent..insa am sperat sa ma insel si sa fie doar inchipuirea mea stresata. Uite..pe mine m-a trimis sa fac trombofilia la Fundeni in luna a doua (asta pt ca perdusem o sarcina) si analiza n-a iesit in limite normale. Mi-a dat sa iau Aspenter una la doua zile pana in sapt 28, dar crede-ma ca nici pana in ziua de azi nu mi-a explicat care e treaba de fapt cu analiza asta. Mi-a zis: stai linistita, nu-ti face probleme..

Acum nu stiu ce sa fac..da-mi si mie de veste daca va fi vreo schimbare la noul dr la care te duci.
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
21+
Catalina spune:
Buna fetelor,
haideti ca azi am transportat pipi la Biomedica. Asa ca sa nu treaca o dimineata fara sa ma ... in borcan. Ma ia si rasul.
Liuda, m-ai facut sa rad. Sa stii ca si eu eram la fel, ii lua mama naibii pe toti, mai ales ca dupa ani de zile de tratamente si internari prin spitale, am ceva experienta cu nesimtiti. Dar sotul ma mai tempereaza si am zis sa nu imi tai toate puntzile. M-am cam lamurit eu cu CMU-ul. La PR sunt super, la servicii cam nasol. Din pacate nu te vindeca PR-ul (eu stiu, sunt licentiata in asta).
Trebitza, eu pana sa zic acum vreo 3 saptamani sau chiar mai putin mergeam la toaleta de patru sute de ori pe noapte. Culmea, acuma cand am cica e-coli chirias la mine in vezica, nu mai merg asa des chiar si cu tona de apa pe care o bag. Cat despre miscari eu le simt cand sus la buric, cand in dreapta, cand in stanga, cand jos, spre inceputul miscarilor le simteam jos cel mai mult. Stai linistita.
Ioana mama, meseriash tre sa fie sotzul tau da lucreaza el la NASA. Oau!
Delfinuta, te rog, nu te lua 100% dupa ce zic eu, incearca sa iti faci parerea ta. O sa iti spun saptamana viitoare ce si cum. Vezi doar ca despre toti doctorii parerile sunt impartite si e normal, cred eu, oamenii sunt diferiti au impresii diferite. Singurul lucru de care te sfatuiesc este sa nu faci nici un rabat de la calitate. Daca ti se pare ceva ciudat, ia-l la intrebari si daca nu iti raspunde atunci are o problema.
Alinatxa, iti multumesc de link dar din pacate nu il pot deschide. Nu stiu ce pb e cu el. Mai incerc.
Hai va pup ca am de munca
Cata 22+