Mamici de ianuarie-februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

Scriu si eu dupa o absenta de cateva zile, harnicutze tare ati fost !!!

Levi, felicitari pt gemeni; mi se pare minunat sa ai gemeni, eu mi-am dorit de fiecare data dar n-am reusit.

Pe scurt, ce mi-a ramas in cap dupa ce am citit.

Contrcatiile Braxton-Hicks de care vorbeati sunt normale, dar nu chiar de acum. Mie la sarcina trecuta asa nedureroase cum au fost initial mi-au scurtat colul fara nici un alt simptom.

Catalina, experienta ta cu CMU mi se pare horror. ma imutl ca sigur e pe udneva vina lor, au contaminate recipientele alea care ar trebui sa fie sterile. Eu fac urocultura pe undeva prin zona si am fos mereu multumita (cand am avut e-coli au descoperit imediat, plus ca e 75 mii fara antibiograma si inca pe atat cu).

Crisa, bine ai revenit!!!
Eu am mai povestit despre cum procedez cu copilul din dotare(3 ani). Ziua vine bona in continuare (ea o scoate afara, ii da sa mamance, gateste si calca). Si dupa aia se ocupa taica-su de ea. Oricum mai sunt weekenduri in care sutem singurele si ma ocup eu de tot, plus curatenie si nu mai e asa distractiv. In principiu m-am menajat cat am putut, dar in ultimul timp m-am cam destrabalat si am facut efort, drept care ma resimt.

Miscarile le simt si eu de la 17 sapt, de atunci nu mai vars (ca sa se adevereasca vorbele babesti). In schimb greata e permanenta, nu prea mananc orice si inca nu m-am ingrasat din cauza asta.

Acum sper sa recuperez de citit,

Va pup

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Seara buna burtici,
IOANA sI rALU si eu care imi doream atat de mult sa plec in state.
LIUDA nu esti singura care nu prea a avut probleme .Eu de exemplu habar nu am ce sunt alea greturi sau oboseala.Eu nu am avut simptomele clasice aproape deloc.Numai ca eu sunt foarte panicoasa de felul meu asha ca imediat ce am simtit ceva strain mie am intrat in panica.Asha sunt eu.
Catalina hai ca asta e culmea.Cum mai sa fie proba contaminata?
Messa unde umbli fetita hai?Renovare ,renaovare dar chiar asha nu mai stie omul nimic de tine?

16+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele stii ceva de noul cabinet al lui Iosup cu 4d?

AniS 20+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

CATALINA eu am cautat detalii despre Badiu asta si nu mi-a placut ce am gasit
Uite aici o poveste:http://www.reclamamascataatentie/t_DR_BADIU_ALEXANDRU_MUNICIPAL_1247_66_2.html

Mergi la inceput

http://www.reclamamascataatentie/t_DR_BADIU_ALEXANDRU_MUNICIPAL_1247_66_2.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Buna fetelor.
Am intrat numai sa va salut. Azi am avut o zi ingrozitoare la servici. Am stat mai mult de 10 ore iar acum nu vreau decat sa ma intind. M-am umflat si mi s-a intarit putin burtica. Din pacate cred ca toata saptamana va fi la fel la birou. Astazi am fost incantata sa primesc vizita Inspectiei Fiscale care preconizez ca vor sta vreo 2 luni. Sper din tot sufletul sa gaseasca pe cineva repede in locul meu pentru ca eu nu am de gand sa mai merg atat timp la servici.
Astazi s-a intors si medicul meu din concediu si parca ma simt mai bine daca il stiu aproape. Trebuie sa-l sun zilele astea sa-mi fac si eu o programare, sa-mi mai vad copilul ca de mult nu l-am vazut. aum vreo trei saptamani cand am ramas in concediu medical, singura acasa ma plictiseam ingrozitor si i-am spus sotului meu ca n-ar strica sa-mi ia un eco mic ca sa vad zilnic ce-mi face copilul!

Catalina, pana ai rezultatul analizelor poti sa bei Uricol. Acesta e un praf dezinfectant indicat pentru usoare infectii urinare care se pare ca nu are contraindicatii in sarcina. Oricum poti ruga farmacista sa iti arate prospectul inainte de a-l cumpara sau medicul miercuri, ca sa fi mai linistita.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Anis, nu stiu nimic de noul cabinet al lui Iosup, dar stiu ca Tutunaru deschide cabinet langa Elias si mi-a zis ca a luat super ecograf pt. acolo si ca vine Iosup la el dupa 20 sep. cred..mie mi-a dat datele ca sa ma duc pt. eco morfologica de 20 de sapt. acolo.. Ar putea fi acesta 4D!!!!

Oricum Iosup si Tutunaru colaboreaza de ceva timp..Moooaama iti dai seama ce senzatii o sa am la 4D cand o sa-mi vad comoara???

A propos fetelor, parca parca am simtit si eu vreo 2-3 miscari vagi ale lui BB - tocmai spalam niste vase si parca parca...m-ar fi atins ceva dinauntru....O fi miscat puiul meu??

Aventura 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

buna seara,
daca mai citeste cineva la ora asta....Daca nu, Buna dimineata!! Sunt si eu o mamica de februarie 2007. nu am cine stie ce talente la scris, si de aceea am preferat doar sa citesc pana acum. probabil ca voi interveni destul de rar in discutii, dar BeBeL trebuie trecut si el cumva in lista, nu? Medicul zice ca este baietel, dar eu mai astept cateva saptamani, daca se razgandeste? Asadar, cineva care se pricepe sa ma treaca si pe mine in listuta, (07.11.1979) UM 05.05.2006, DPN 09.02.2007, Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Aventurala 17 saptamini e foarte probabil sa fie miscarile lui bebe!

Ralu74, IoanaN nici in Suedia nu se prea spune sexul lui bebe daca nu ne ducem la morfologica si intrebam in mod expres.
Mi se pare ca sexul e un pic secret aici ca sa respecte dorinta de "chestiune personala" a fiecarei familii.

Catalina nu stiu daca sa-ti spun sau nu, dar...am citit aici pe forum despre o mamica din strainatate care nu dorise sa se trateze de infectie in primul trimestru de frica na nu fie afectat cu ceva bebe,infectia se ridicase la nivelul rinichilor,chiar singerase si bebe tot nu suferise in nici un fel...Stai linistia,cu siguranta se va gasi ac de cojocul lui e-coli al tau cit mai curind.

Gio, ce bine ca ai gasit pe cineva sa va ajute.La mine a venit acum o luna mama ca altfel nu m-as fi descurcat cu serviciul si cu bebe de 6 luni.

Tare mult imi plac pozele voastre din album!

Mariana 15+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Aventura, da exact asa mi-a zis dr T, si mi-a zis ca au luat 4D, si eu sunt tare curioasa.
E foarte posibil sa fi simtiti cum misca, eu comparam miscarea de inceput, exact ca si cum m-ar fi lovit cu coada un pestisor in burtica...

AniS 20+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput