Mamici de ianuarie-februarie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
Catalina spune:
Mai fetelor, si iar vin si spun: CE M-AS FACE EU FARA VOI?????
Ioana mii de pupici si o vorba buna la Doamne Doamne sa iti ajute la examenul greu. Lasa ca acuma sunteti doua creiere si o sa ganditi super. Mama a dat cu mine in burta licenta si a luat zece (de aia fi-sa nu e in stare sa recolteze cum trebuie neshte pipi ... .).
Maine dimineata merg la Biomedica si miercuri la Badiu sa vaz cum este.
Ai dreptate Ioana, atata discutie, stii tu vorba lu' nene Shakespeare, much ado about nothing. Da' si cand oi gasi medicamentu' bun, sa vezi ce ii ia mama naibii de stafilococi sau bacterii sau ce or fi ele.
Miha, sa ne luam de mana cu panica. Vreau sa iti spun ca dupa ultima vizita nu am mai dormit toata noaptea. Adica la 2 eram in picioare si asta a fost tot somnul meu.
Da Aventura, la Radoi merg. Nu vreau sa il critic aiurea, eu recunosc la orice ora ca sunt super panicarda si imi stiu defectele doar ca ... pentru binele bebeului meu merita sa incerc orice cred ca este bine. Sa vedem, nu zic ca Badiu este raiul pe pamant dar ... am auzit lucruri bune si eu.
Va pup cu drag si va multumesc inca o data ca imi sunteti alaturi.
Cata 22+
ralu74 spune:
Ioana draga spor la invatat si bafta la examen.
Cat despre dor de tara ,mie imi vine sa ma urc pe pereti si abia astept momentul intoarcerii , asta cat de curand posibil.
Ralu 21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralucadascalu/my_photos
aventura spune:
Gata Ioana esti pe listutza!!
Poti sa iti pui si la semnatura in Profilul tau personal nr. de saptamani, gravidutza, caruciorul cu baietel si numele lui
Pupici
Aventura
17+ cu 
IoanaN spune:
Ralu iubita mea,
le iubesc pe toate fetele de pe forum si vorba ta...in momente grele ele au fost alinarea si cea mai apropiata familie...dar, faptul ca esti atat de aproape de mine ma face sa ma simt la randul meu mai aproape de tine. NOI doua stim ca visul american nu exista si ca viata de aici e la fel de grea ca si acasa...ma rog oamenii sunt parca cu un pic mai mult bun simt si se respecta unii pe altii. Sotul meu lucreaza de 3 ani aici aproape, eu sunt de aproape 2 ani...este inginer la VCU, lucreaza pentru NASA dar nu castiga cat ar crede multi...incercam sa ne descurcam cu un salariu din care platim si chiria aproape 700$, asigurarea mea medicala, a lui, mancare pe care o cumparam in fiecare saptamana de la Cosco sau Ukrops...si ce ne mai trebuie, vitaminele meele costa lunar si alea 40$...avem si credite de platit, el se duce acum la dentist si-l storc de bani acolo :)) ca sa nu mai zic de gaze, apa, curent, cablu si uite asa...pe langa toate astea mi-e dor de mamica mea de mor si de toti fratiorii mei multi...as vrea sa ma vada cu burtica si sa ma ajute. Surioara mea Leni, cea mijlocie a avut probleme a pierdut 2 sarcini si as vrea sa fiu langa ea...a cazut in baie la prima sarcina :( apoi nu se stie de ce a pierdut sarcina.
Ma rog de Cosmin sa mergem acasa mai tot timpul :)) au ajuns parintii sa ne trimita bani de acasa :)) dar lui ii place aici, mai mult pentru el dau examenele care le dau...cred ca la anul si noi vom fi acasa, imi doresc din tot sufletul. Am fost si noi anul asta in tara si am facut nunta acolo...
cand am timp si daca nu va plictisesc o sa va pun cateva poze in albumul meu, de la nunta
va sarut,
ioana
aiska spune:
Terbitza si eu tot pe 11 septembrie ma duc la eco morfologic.![]()
Kataryna ce bine ca s-a ridicat un pic placenta ta.Cred ca e semn ca se va ridica si mai mult in urmatoarele luni.Sper sa se intimple la fel si la mine.
Catalina asa cum a zis si IoanaN infectia urinara nu se deplaseaza la rinichi asa de repede.Cu siguranta exista antibiotice la care este sensibil si se pot folosi in sarcina.
IoanaN bine ai sosit.
N-am mai intrat o vreme si abia acum iti urez bun venit.Succes la examen si felicitari pentru
.Ma intreb la cite saptamini aflati in State sexul bebelusilor?![]()
Doresc sa va spun ca sinteti toate niste gravidute asa de dragute in poze.

In sfirsit am simtit si eu ceva miscari pe la sfirsitul saptaminii a -17-a,dar ma asteptam chiar mai tirziu deoarece am placenta anterioara.
Alte noutati n-ar prea fi.Saptamina viitoare va fi decisiva ca vor vedea in ce directie se indreapta placenta mea.Sper sa nu fie vesti proaste.
ici la toate gravidutele
Sabina
19+
mamica lui Aleksi Joel 
IoanaN spune:
Aiska, tew pup burtica scumpa, multumesc pentru gandurile bune
pai aici si ralu poate sa spuna daca a sesizat acelasi lucru ca si mine...nu-i nebunie cu ECO abdominala...eu am aflat la 3 luni si 2 saptamani sex-ul...daca imi amintesc bine. Nu-i mare diferenta intre ceea ce avem acasa si aici...poate mai mult respect

ioana
ralu74 spune:
Ioana daca iti face placere si ai timp ne putem scrie PM, astept cu drag sa impartasesc cu tine "visul american"
Cum spune Ioana , astia de pe aici nu se dau in vant dupa eco, ca dovada ca eu nici pana acum nu am aflat sexul si sunt in 22saptm aproape , am facut eco de doar 3 sau 4 ori.
Va imbratisez
Ralu 21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralucadascalu/my_photos
IoanaN spune:
Sigur Ralu, scrie-mi cand vrei...eu ti-am lasat si numaril meu de mobil...nu stiu ce abonament ai tu dar stiu ca avem minute gratuite incluse si in weekend e gratuit, ma poti suna...m-am saturat fetelor si de atata invatat si stat singurica
numai bine fetelor...hai ca incet, incet ne apropiem de final

ganditi-va ca fiecare zi e o batalie castigata ce va fi nu conteaza acum, ci cum va simtiti azi...

ioana