Mamici de ianuarie-februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Fetelor, incep prin a va ura o saptamana plina de bucurii si de odihna...

Cata, cam atat dureaza cultura pentru Uro...o fac pe bulion sau nu stiu pe ce si se asteapta uneori mai mult de 2 zile ca sa vada viteza de inmultire a germenului, daca ai un germene etc...o sa iasa bine! o sa vezi...e important sa-ti stabilesca agentul patogen ca sa-ti poata stabili schema de tratament.. OFFFF dar atat am dezbatut subiectul asta l-am facut sa para atat de grav si nu este!!! crede-ma, ar fi fost daca era nedepistata infectia urianara si poate nici atunci...o sa iei un antibiotic si gata scapi repede! e foarte bine ca ai baut apa peste 2 litri si ca inca bei...va pup pe toate

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Ioana, fata draga si frumoasa (ti-am vazut pozele, esti o frumoasa!!!!!!), tu de ce nu apari in listutza?

Ia marca datele matale la mine sa te introduc eu acolo.
Ai fetita sau baietel?

Pup toate fetele gravidutzele!!

Liuda, nu esti singura, nici eu nu am avut sau am prea multe simptome sau probleme, insa ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta si nu mi-am pus nici o clipa intrebarea de ce..

Aventura 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

cata draga m-ai dat gata eu asta fac toata ziua la lucru ( uroculturi vreau sa zic ) cu asta ma ocup eu printre alte analize si ma tot minunez aici de una singura de unde stia dr tau ca e contaminata la cateva ore cand unei probe ii trebuie 24 ore ca sa creasca pe un mediu si abia atunci poti vedea ce bacterie e ; eu zic sa mai duci si in alta parte sa vezi ce le iasa lor

cat despre ginecologul tau bine faci sa incerci si la altu sa ai termen de comparatie numai sa nu nimeresti mai rau chiar nu cred ca ai nevoie sa auzi tot felul de povesti de groaza de la dr

te pup si sa ne ti la curent cand mergi la dr

Mergi la inceput

Cata,
:)))) nu erai tu vinovata ca erau contaminate eprubetele :))) acum mi-a picat fisa...asa le aveau ei pe toate de la sterilizare...nu le-au lucrat cum trebuie. Ni s-a intmplat si noua la spital...ma bucur ca te-ai hotarat sa incerci sa dai proba in alta parte, ti-am zis daca vrei si acum pot vrb si te duci la o singura asistenta si la un singur medic la fundeni sunt peieteni buni de-ai mei si cei mai buni din bransa lor...am mare incredere in ei si nu te duci sa dai spaga! sumarul ti l-ar fi facut niko pe loc, urocultura duca cca o saptamana. Dar e bine si la biomedica...sunt laboratoare bune.
hai te pup si nu mai agrava situatia ca nu-i nimic...fii optimista si calma ca esti chiar ok! nu s-a intamplat nimic...singurul ghinion este ca ti-ai pierdut timp si ti-ai tocit nervii pe drumuri

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Cata nu pot sa cred , cat de tam...pot sa fie ashtia de la CMU, pe bune. Eu cand am facut urocultura la IDS Laboratoires pe Dorobanti la fel am recoltat acasa ca tine, si nu a fost nici o pb. si tot cam peste 2 ore am dus proba!!

Io zic sa nu mai faci analize pe-acolo ca-s batutzi in cap .

Uite, la IDS e ieftin si rapid!

Ref. la Radoi - tu la ei spuneai ca te-ai dus nu? - de acord cu tine!
Schimba-l! Omul a avut destul de multe esecuri din ce-am citit si auzit si oricum nu e cazul sa asculti tot felul de tampenii doar pentru ca el acum vrea sa sufle si in iaurt.

Despre Badiu am inteles ca e un medic bun..

Pupici multi

Aventura 17+ cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aventura

Ioana, fata draga si frumoasa (ti-am vazut pozele, esti o frumoasa!!!!!!), tu de ce nu apari in listutza?

Ia marca datele matale la mine sa te introduc eu acolo.
Ai fetita sau baietel?

Pup toate fetele gravidutzele!!

Liuda, nu esti singura, nici eu nu am avut sau am prea multe simptome sau probleme, insa ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta si nu mi-am pus nici o clipa intrebarea de ce..

Aventura 17+ cu

Aventura, mi-a fost jena sa dau buza asa...
uite datele mele: UM 02 mai 2006, data la care mi s-a spus ca voi naste e 6 februarie 2007. Te pup si multumesc ca te-ai gandit la mine...voi avea baiatel. Matei Nicolas am ales sa-l cheme.
Si eu ma simt bine si cred ca toate fetele de aici numai ca lipsa de experienta si frica ca se poate intampla ceva maximizeaza orice traire si orice jena abdominala...care pana intr-un anumit moment (sa nu devina insuportabile) sunt normale...suntem viitoare mamici si grija materna isi spune cuvantul...
va pup pe burtici pe toate si va garantez ca TOATE ve-ti naste in siguranta...

ioana

Mergi la inceput

scuze pentru greselile gramaticale pe care le fac...ma grabesc
nu ma pot dezlipii de voi desi am si de facut mancare si de invatat, ma astepata un examen greu luna asta la New York
dau CGFNS-ul pentru certificatul de libera practica american....

sunt terminata....

ioana

Mergi la inceput

...si mi-e dor de Romania mea frumoasa de moor

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Catalina, buna decizie! Schimba atat spitalul unde ai dus probele, cat, mai ales, dr. ginec. Eu de mult l-as fi schimbat. La felul meu de a fi, foarte panicara, numai de un dr. care sa imi sporeasca temerile as avea nevoie. De cand am ramas pt a 3 oara insarcinata, nu am lasat pe nimeni sa imi vorbeasca de nenorociri, de accidente etc. Si la Tv. schimb programul cum mi se pare ca e ceva nepotrivit.
Sotul se amuza tare mult cand ma vede toata ziua ca duc mana la spate. Chiar ma intreba daca nu am obosit. Nu are decat sa rada, dar multe vecine+mama m-au sfatuit sa fac asa ceva. Si vorba aceea: cin' s-a fript cu ciorba, sufla si-n iaurt!
In ceea ce privieste miscarile bebelinei, nu sunt sigura ca am simit ceva. Din cauza asta am fost iar la dr (desi trebuia sa mai astept 2sapt). Pt ca singura mea grija era sa vad daca mai misca (ultima oara se oprise cu 3 sapt in urma), nici prin cap nu mi-a trecut sa cer poza sau sa ii pun alte intrebari care ma framantau. Asa ca peste 2 sapt, iar la control (alti bani, alta distractie!)
adela2006, si mie mi se intampla sa scriu cate un mail (kilometric ca lungime) si apoi sa ma trezesc ca am pierdut tot!
Intradevar, f. putina activitate de vineri pe pag. noastra!

Mihaela 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

IoanaN, spor la invatat si iti tinem pumnii! Dar romancele sunt fete destepte, asa ca nu ma indoiesc ca vei lua si cu nota mare!

Mihaela 17+

Mergi la inceput