Mamici de ianuarie-februarie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
A.Alina spune:
Am citit mesajul Liudei din 01.09.06 si spunea ca este o lista cu lucruri ce ne trebuiesc pt. bb. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o copie, va rog?
Multumesc.
Alina
maria_irina spune:
buna mamici! am intrat si eu sa va salut si sa va pupicesc un pic. noi suntem bine, azi toata ziulica am avut chef de "dans". fetelor, voi luati vvitamine? eu nu am luat nimic pt ca mi a fost teama sa iau ceva daca medicul nu mi a prescris?ce sa fac? sa meg la farmacie si sa iau eu? dar ce? sa merg la medic si sa i zic sa mi prescrie ceva? eu de cand am aflat ca sunt insarcinata nu am luat nimic, nici mrdicamente, nici vitamine...nimic. analize am facut in primul trimestru si mi au iesit bune toate. si mai am programare pe 28 septembrie.
va pupici pe toate si va doresc multa multa sanatate si bebelusi santosi si frumosi!
irina 21 +
MARIA-ANASTASIA
IoanaN spune:
Fetelor si eu am simtit foarte devreme miscarile copilului (10 saptamani)...si le-am simtiti clar si m-am bucurat atat de mult ca m-a pufnit plansul! se spune ca o primagravida nu le simte decat dupa 20 de saptamani...prostii...am mai spus fiecare viitoare mamica e un unicat, traieste si-si dezvolta sarcina cum alta mamica nu a mai facut-o inaintea ei. Cata, stai linistita atat timp cat iti controlezi infectia urinara nu exista nici un fel de pericol...fetelor nu suntem nici primele nici ultimele care dam nastere la copii, toate mamicile cu care am vorbit, prietele de-ale mele, paciente...mama mea care a nascut de 6 ori...TOATE au avut contractii! e normal intr-o anumita masura. Nu stati acasa daca durerile devin insuportabile si dureaza din ce in ce mai mult, daca sangerati...si atunci cand pur si simplu simtiti ca se petrece ceva si nu vi se pare in ordine. In rest jena abdominala si ce mai traim noi...sunt banalitati. Nu suntem altfel decat inaintasele noastre, credeti-ma...OF DAR TOT NE FACEM GRIJI...suntem ca niste babute ![]()

ioana
mihacarm2002 spune:
A.Alina,uite aici lista care a fost recomandata de Catalina si completata de anis
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82782&whichpage=6
Mihaela 17+ 
gabriela_s spune:
neata!
anis si la prima sarcina tot de la 19 saptamani s-a vazut cum misca bebe?se simteau suturile si cand puneai mana?nu de alta,dar eu am 22 saptamani si 3 zile si simt doar eu cum misca...si tati e asa nerabdator sa simta si el suturile lui bebe![]()
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine
pozute 
Uite atat suntem de mari!
Catalina spune:
Ioana, iti multumesc din nou pentru incurajari. Doua intrebari pt tine:
1. cum pot tine sub control infectia in situatia in care inca nu iau nimic? doar band multa apa?
2. cum stiu ca nu a ajuns la rinichi? doare sau am alte simptome? vroiam sa iti spun in sensul asta ca mie mi-a dat sa fac urocultura, nu sumar de urina. nu imi dau seama cum sunt astea diferite dar am zis sa iti spun.
Inca o data multumesc pt detalii.
A.Alina spune:
Multumesc Mihacarm2002 pentru link si fetelor pentru ca s-au gandit la noi cele care vom fi mamici pentru prima data si ne-au dat aceste sfaturi. Si eu ma gandeam sa cumpar toate din timp dar nici nu mi-am imaginat ca sunt atat de multe.![]()
Alina
anis spune:
Gabriela, la prima sarcina suturile, de fapt inghiontirile ca suturile adevarate sunt dupa luna a 7-a, le-am simtiti pe la 22-23 de sapt.Acum depinde cum e pozitionata si placenta.La prima sarcina era in fata, deci aveam amortizor, acum e laterala, poate de aia simt mai devreme.
Nu te nelinisti o sa simti suturi si mai incolo chiar vezi picioruse..vorba vine 
AniS
19+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Catalina spune:
Fetelor, am gasit un site care ofera multe informatii despre tratarea si prevenirea infectiilor urinare si am zis ca poate ne-ar interesa pe mai multe. Asa ca, poftiti de cititi daca vreti
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Urologie/Infectia_tractului_urinar_la_tineri_si_adulti_591.htm
Alinatxa, m-ai distrat oarecum cu atitudinea ta. Esti curioasa?! Vezi, asta e diferenta dintre noi, eu as fi paranoizata pana acum. Bravo tie! Cum mai e cu durerea?
ALINATXA spune:
Cum sa mai fie Catalina?Ma cam deranjeaza in continuare dar nu o bag in seama ptr ca e clar ca nu are legatura cu bebita.E o durere foarte slaba exact pe incheietura.Gen ligament.Cred ca am calcat gresit sau brusc.Exact genul ala de durere de tendon este.Cand pun piciorul jos ma supara.Daca stau in repaus nu simt nimic
16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos