Inimioare de iulie-august 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 26
Dianami spune:
Buna, fetelor!
Si mie imi pare nespus de rau ca nu se mai scrie aici, eu v-am mai zis ca se destrama clubul
. Poate e de vina vara, cine stie...
Nici mie nu mai imi vine sa scriu ceva, am impresia ca sunt pe dinafara.
Asta este.
Albinutzza si Emanuela, v-am admirat puisorii. Pupici multi de la noi! 
Simona, ma bucur ca ai revenit. Astept poze noi cu rasfatatul
! 
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
Simonaci79 spune:
Buna seara! Am intrat si eu o fuga pe aici sa recuperez...
Emanuela- de ce zici ca nu-ti place cum e tunsa fata? Arata f bine! Tunsoare de baietei...priveste la noi! Cu laptele...eu ma bazez pe el si sper sa nu dispara ca lui Mario ii place f mult, chiar nu ii mai ajunge o cutie pe zi (adica la 2 mese) si am fost de 2 ori acolo si am gasit, e adevarat ca prima oara era mai putin dar ieri am fost iar si era plin... eu oricum imi fac un stoc si cand mai am 8-10 cutii ma duc si mai imi cumpar sa fiu sigura! Pe cei de la bebelus... i-am intrebat si au zis ca de acum vor primi tot timpul ca abia au intrat in tara si ca primul pas a fost mai greu.. Sper sa fie asa! Pupam papacioasa de Kiwi!
Anis- succes la dintisori, sa iasa repede si sa treaca repede durerea!!! Ce ritm aveti si voi...5 deodata!!! Pupam fata sa nu o mai chinuisca atata dintisorii!!! Si mie mi se pare cam slaba miscarea pe aici... alta data daca pierdeam o zi nu mai recuperam prea repede...acum e acelasi nr de mesaje cred dupa o sapt!!!! Voiam sa trimit si eu mesaje pt listuta ca tot ziceai tu dar nici nu stiu ce sa mai trimit la cat de multe sunt... o sa fac si eu o selectie si o sa o trimit la bb de iul aug. Multumesc mult!!!!!
Vali- hai ca n-ai avut dreptate spre bucuria stelistilor (chiar, Svety pe unde o fi??????????) si s-a terminat cu 4-1! Succes sa treaca timplu repede pana sb cand te intalnesti cu puiul tau iubit!!!!! Poate ne intalnim la concurs...sper sa nu concuram chiar cu voi! Pupici!
Diana- pai cum spuneam nu am prea multe poze din concediu iar cu Mario am numai vreo 2-3..... dar promit sa fac repede cateva zilele astea ca sa mai am si eu mai recente!!!! Pupam nora frumoasa si cuminte!!!! De ce nu mai scrii la fel de des? Daca toate ne speriem de liniste si nu mai intram.... de-asta nu mai e activitate! Eu m-am hotarat sa scriu mult mai mult, popate va molipsesc si pe voi...si va amintiti de vremurile cand umpleam singura cate 2 pag!!! (e drept ca erau si multe mesaje la care voiam sa raspund...)
Va pup si eu acum, trimit date pt listuta si fug la culcare! Mai intru maine!!!! Noapte bune tuturor!!!
Simonaci79 spune:
Am mai revenit putin.....
Ica- am vazut la inc capitolului ac ca intrebai de site-ul cu animalele ca nu auzi nimic... la fel am patit si eu la inc pana m-am prins de ce!! Fol cumva mozilla? Ca pe asta nu se aude, tb sa-l deschizi pe explorer ca sa le auzi! Succes!!!
Si pt ca tot acum am vazut..... Vreau sa urez si eu cu intarziere La multi ani pt Isabella!!!! Sa fie sanatoasa si fericita sa se poata bucura de puii ei dragi si scumpi! Laura iti multumim mult ca ne mai tii si pe noi la curant.... Multi pupici din partea noastra!
Gata, chiar ca fug acum!!!! Noapte buna!
Albinutzza spune:
Pana la ora asta deja aveam cateva raspunsuir. Slaba activitate, vb lui Simona eu nu ma las, o sa scriu in continuare, ca doar n-oi vb singura![]()
Azi ar rebui sa ma duk cu Luca la control, sa vada si pediatrul bubitza, dar aseara cand am ajuns acasa am constatat ca ii cazuse si ultima cojita, si zici ca n-a avut nimik acolo, asa bine arata. Sa vedem ce vom face...
In rest ne chinuie in continuare cele 2 masele, care nu au spart...inca
Diana, si tu scriai mai des inainte...haideti fetelor, sa ne reunim, sa facem clubul nostru din nou...eu am nevoie de voi
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
18+ SamburikaParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
valcampan spune:
Neata !
Simona daca concurezeaza copii nostrii impreuna ce daca ? important e sa se simta ei bine, sa fie bucurosi. Mi-e teama sa nu se sperie David la cita harmalaie va fi. Vedem, oricum eu vin cu David simbata dimineata. Poate reusesc sa o iau si pe mama de acasa caci ei nu ii place sa iasa.
Mai aveti putintica rabdare, caci cind va fi frig si urit afara vom fi toate pe aici zic eu. Acum si eu as profita cit mai mult itmp sa stau cu copilul afara in parc cit mai e vremea frumoasa.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
brianamica spune:
Ana e iar bolnavioara...........

Ieri ii curgeau mucisorii insa nu a facut febra. In schimb azi noapte, febra, plansete, muci.....valeuuuuuuuu !!!!!
Off si i-am facut vaccinul sambata, sper sa nu aiba ceva ca a racit asa imediat !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
ema.nu.ela spune:
delia,
inaltatorul ala de scaun nu are limita la kg. doar cele care se prind de tablia de la masa au in general 12 sau 15kg. eu zic ca depinde f mult de copil. cum e a mea slabuta probabil ar incapea si pana la 3 ani. dar oricum nu cred ca o sa-l folosesc totusi asa de mult...probabil pana la 2 ani. cand o sa se mai mareasca probabil n-o sa mai pot pune tavita, dar in rest cred c-o sa incapa lejer. imi pare rau ca nu l-am luat de cand avea 6 luni ca sa-l folosesc mai mult dar asta e. eu sunt multumita ca l-am folosit macar un concediu si probabil inca 1-2 de-acum incolo.
briana,
de ce nu incepi si tu o cura de imunizare? eu mi-am cumparat ribomunyl la sfatul pediatrei si o sa incep acuma cura de profilaxie cu maria, dupa schema pe care o sa mi-o dea. v-o spun si voua daca vreti cand o s-o am.
si eu ii dau mariei mai intai felul doi si apoi ciorbita. ca sa nu-si umfle stomacul cu ea si sa nu mai manance consistent.
eu zilele astea tot incerc sa pun la punct un meniu personalizat pt maria. cand il definitivez si-l si testez vi-l spun si voua daca vreti sa va inspirati.
simona,
stiu ca si tu folosesti biberoane b-free. laptele humana junior cu de care tetina ii dai? eu humana 3 ii dau cu tetina in forma de Y insa cand i-am dat odata humana junior mi s-a parut ca curge prea mult si se inneaca cu el.
eu am fost alaltaieri la orhideea ca de-acolo fac eu cumparaturile si nu era lapte humana nici o cutie. si humana 3 se epuizeaza uneori. acum vad ca a disparut cel cu banane de care mananca ea. sa vad daca-i place cu mere.
mamica de maria, 1 an si 1 luna
Dianami spune:
Buna dimineata!
Simona, Emanuela, aseara am fost in Orhideea si aveau o gramada de cutii de Humana Junior. Cred ca abia umplusera raftul.
Iulia bea Nestle Junior, vad ca ii place. O cutie tine cam 6 zile.
Eu ii voi face peste 3 saptamani Hiberix Iuliei fiindca nu e imunizata, am urmat pana acum schema de la stat in afara de ROR.
Iar din octombrie ii voi da cate o fiola de Oscilococcinum pe saptamana, asa am facut si iarna trecuta, iar Iulia nu a racit nici macar o data (nu ca m-as plange de asta
).
Eu lucrez la licenta, mai am o groaza de scris...
.
Incep pe 1 scoala, parca nu mai am nici un chef de spitale si de asistenti fara vreo tragere de inima.
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Albinutzza, eu incerc sa mai scriu cate ceva, dar nu am ce. Nu-mi vine nici o idee, iar sa vorbesc singura nu pot
. Ma bucur ca i-a trecut buba Bondarelului si astept cu nerabdare sa ne dezvalui ce minune ascunzi in burtica
.
Brianamica, ar fi bine sa vorbesti cu pediatrul si sa-i ceri sfatul privitor la profilaxie si imunizare, cum zice si Emanuela. F. bun este Lantigen B, dar se da copiilor cu imunitate mai scazuta. 
Delia, astept si eu cu infrigurare rezidentiatul de anul acesta, sa vad cu ce ne mai ameninta. La noi in anul 6 parca intra zilele in sac. Toata lumea asteapta programe, nr. de locuri, licente, rezidentiat...ma doare capul deja. Eu, personal, nu agreez integrarea neonatologiei in pediatrie, asa cum era inainte. Este necesara specializare separata, si-asa pediatria e extrem de vasta. Pupam gaza mica! 
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
anis spune:
Ema.nu.ela, eu ii da rybomunyl de 4 luni, mai am 2 luni si gata.Dupa vreo 2 luni am vazut ceva efecte.Anume la mare racise ea un pic, da s-a manifestat ca la noi, intr-o forma mai usoara.
Brianamica..offf...sper sa-i treaca repede.
Noi plecam la casa de la munte,daca merge netul acolo ne auzim...pupici
AniS
21+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."