Inimioare de iulie-august 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

fetelor,
multumesc. nu prea imi place cum ii sta tunsa zici ca-i baietel. dar o sa-i creasca ei parul si promit ca nu i-l mai tund.
in inaltator ii placea mult ca era la masa la nivel cu noi si impingea cu picioarele in masa . si cand ii puneam tavita incepea sa bata in ea cu mainile si sa plescaie.

eu sper sa ne mosteneasca si pe mine si pe sotul ca amandoi avem talent la desen (eu am facut chiar si 1 an de arhitectura) desi profesiile actuale n-au nici o legatura cu asta. abia astept sa-i iau la anu sevalet si acuarele.

azi poate facem si noi vaccinul de 13 luni. sper sa fie ok.

mamica de maria, 1 an si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

simona,
eu inca nu ma bazez pe laptele Humana Junior ca deja vad ca s-au golit rafturile in carrefour. probabil o sa treaca ceva timp pana o sa fie aprovizionati tot timpul.

ieri am luat kiwi gold. f bun arata la fel ca cel verde doar ca e galben si fara puf si costa dublu :) i-a placut mariei. eu iau kiwi doar din noua zeelanda ca ala mi se pare singurul bun si moale ca-l mananca cu totul in afara de coaja.

mamica de maria, 1 an si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele asa dor imi e de voi!!!!!
Mai mereu suntem pe pag2, am stationat si eu cu listuta.Si era atata verva aici la noi..acum e tacere, dialoguri rupte, un mesaj la 5 ore..ce se intampla??

Mie dor de gasca noastra...

Fug ca aseara Ingrid mi-a facut scandal..i-au spart vreo 5 colti am vazut eu....si cred ca o innebunesc.Sper sa reusesc sa ma uit...dupa mine cred ca ar mai fi ramas vreo 4-5 si scapam.

AniS 21+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Briana eu cred ca papa bine Ana. Dar am o sugestie ca eu asa am procedat cu amandoi, la Medeea doar de 3 zile: incearca sa ii dai intai felul doi si apoi ciorba.Adi a mancat asa pana pe la 3 ani.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

hai mai puneti poze cu burtici
Emanuela,f frumo pozicile
fug k s-a trezit fata.plus k trebuie sa predau stafeta k ma duc la dintzar

va pup

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Emanuela am vazut pozele cu Maria cea cocheta si sa stii ca am luat modelul si o pun pe mama la lucru. Pana acum si eu am fost multumita cu ce am comandat pe net dar de de data asta am luat plasa asa ca m-am cam dezumflat. dar lasa ca imi trece.

Anis eu tocmai am vorbit ieri cu o mamica pe afara care si ea se straduieste sa o puna pe fetita ei cu 3 saptamani mai mica decat Medeea pe olita si eu i-am spus ca pana la anul cand se face cald eu nici nu ii arat olita. Fiecare face cum crede, dar mie mi se pare pierdere de vreme acum, nu ca nu ar putea invata sa faca dar tot o sa mai scape destul de des pana pe la 2 ani, iar daca invata pe la 2 ani sa faca in olita intr-o saptamana, doua ai scapat de pampers cu foarte putine accidente, cel putin la Adi asa a fost, de pe o zi pe alta a invatat sa faca in olita si KK si pisu si peste o saptamana nici noaptea nu mai scapa in pat.

Poze

Mergi la inceput

Na, desteapta de mine abia acum vad ca Sunt mai multe albume la Emanuela, am vazut si pozele din concediu, mi se face un dor de mareee...
Inca o intrebare mai am la tine, cam pana la ce varsta crezi ca se poate folosi inaltatorul?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Emma, te tenteaza vreo burtika??? Eu am poze, dar nu se vede burtika se vede Moby-Dick, suncile, asa ca n-am pus-o

Emanuela, superba e Maria, si cum mananca ea portocala, e de nota 20

Anisule, ca mare dreptate ai, parca din ce in ce s-a rarit gaska. Vara asta parca le-a suplberat pe toate

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 18+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara!!! Nu am mai intrat ieri ca nu am mai avut timp dar recuperez repede la ce activitate slaba e pe aici...

Emaaimee- multumesc mult! Am vrut si eu sa ma intalnesc cu voi cat am fost la mare dar am uitat nr de tel acasa si cand am ajuns in mamaia unde am stat 3 zile, Mario era deja racit si nu l-am mai scos din camera... Va pupam dulce! Cat mai stati in Rom? Iar cu aparatul...sa-mi spui si mie cum e ca m-ar tenta si pe mine! Pupici!

Dede- felicitari papacioasei mici! Sa o tina tot asa!!!!! Normal ca Adi papa mai mult...doar e mai mare! Si mult succes cu serviciul, chiar daca faci mai mult rezidentiat, macar e mai bine si iti place mai mult! Iti tinem pumnii!!!!

Briana- felicitari si tie pt papacioasa!!! Cand va aud ce papa copilasii vostrii... si Mario papa bine de tot, azi chiar s-a speriat dna dr cat de mult papa, papa cam de toate (in afara de ciorbe acrite cu bors) dar totul...pasat!!! Felicitari pt fetele mari!!!!

Emanuela- am vazut poze cu fata frumoasa si cocheta! Sa va traiasca frumusica!!!!!! Ce caciulita are ea.... Am vazut si cum desenati cu cariocile, cum papati spanac si pictati...ca in reclama!!!!

Anis- eu tot zic ca incep cu olita dar nu am facut-o inca... poate ma mobilizez si eu pana la urma!!!

Fug si eu putin acum si intru mai tarziu sa termin de citit!! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Hei ? Va iutati la meci cumva de n-a mai scris nimeni de la ora 19
Am intrat sa va anunt ca am inscris copilul pt concursul mers de-a busilea.
Am vorbit cu mama la telefon imi spunea de David ca e tare bine,papa tot si doarme linistit. Apoi am vorbit chiar cu David care parca se mira ca aude vocea mea si apoi a inceput sa rida. Abea astept ziua de simbata cind imi voi tine puiul in brate.
Ma retrag si eu la meci. Deocamdata e scor egal , asa cum am iniut mai devreme cind am fost intrebata de un fost coleg ce scor va fi asta am spus; Scor egal. Nu aruncati cu rosii caci stelista sunt si eu. Uraaa acum au dat stelisti al doilea gol. Bravos baieti !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput