Inimioare de iulie-august 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 27
delia grozav spune:
Legat de site-ul acela cu sunete de animale si nu numai.
Medeea e absolut indragostita de el. Ma pune de vreo 4-5 ori pe zi sa o iau in brate sa ne uitam si sta cuminte si 30-40 de minute. Si lui Adi ii plac.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
delia grozav spune:
Legat de tratamentele homeopate, am auzit si am observat si eu ca e o chestie <personalizata>. Adica, sa explic. La Adi Oscilococcinum are efect super, daca il dau cand ii curge nasucul doar, scapa si nu mai face nimic. La Medeea insa nu are acelasi efect spectaculos dar ea e genul care nu face febra. In schimb i-a facut tare bine Stodalul la tuse, mie insa nu mi-a facut nimic. Pentru imunitate eu o sa ii dau La Medeea gelul cu piersica de la Forever. Sper sa imi vina zilele astea. Adi ia tot de la ei vitaminele cu mare placere desi el e un mofturos. Dupa ce termina cutia ii dau si gelul.
Poze
delia grozav spune:
Tot incerc sa nu mai emit teorii medicale neconfirmate inca dar sunt unele lucruri care cred ca merita spuse.
Toate chestiile astea care stimuleaza imunitatea de la vaccinuri pana la Rybomunil, Bronhovaxon, Luivac sunt destul de discutate in ultimul timp. Sistemul imunitar e inca departe de a fi elucidat si pur si simplu si mie mi se pare ca ce e prea mult strica, adica o stimulare prea mare poate fie sa il faca sa actioneze doar in directia stimulta si altele sa nu fie acoperite sau mai rau se poate stimula prea tare si s-ar putea sa fie legaturi intre aceste tratamente si boli autoimune sau chiar si leucemii sau alte forme de cancere. Mie mi s-au deschis ochii cand am lucrat la Oncologie pediatrica. Repet e doar teorie, si nu o sa cad in extrema in care sa nu imi vaccinez copiii dar cu tratamentele astea de stimulrae a imunitatii ma gandesc un pic mai bine. E doar o parere.
Poze
delia grozav spune:
Apropo Diana ce e Hiberix si cine il produce?
Poze
Albinutzza spune:
Dede, deci daca copilul nu are nevoie de cresterea imunitatii sa nu-i dau nimik? De ex Luca nu raceste usor, de cate ori a racit (2 la numar) a racit din anumite cauze (o data AC si o data era transpirat la capsor si l-a prins curentul). Chiar ma gandeam ca toate vad ca dati ceva de imnunitate, daca nu e necesar, sa nu dau
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
18+ SamburikaParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
brianamica spune:
Mey, daca va amintiti la mine doctora nu a vrut sa ii recomande Anei nimic pentru stimularea imunitatii. Tot timpul imi spune sa las copilul sa isi dezvolte sistemul imunitar. Poate ca stia ea ceva saraca si eu o umpleam de reprosuri pe aici si prin capul meu !!!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
caterina71 spune:
Buna fetelor
Stiu c-am lipsit mult, dar va rog, nu dati cu pietre… Promit sa fiu cu voi zilnic. Am fost agitata, ca m-am inscris azi la un masterat, si pana saptamana trecuta am tot amanat decizia pe care sa-l urmez. Si da trebuit sa-mi scot foaia matricola de la facultate, du cerere, du-te dupa 1 saptamana dupa foaie, ia adeverinta ca esti sanatos de la medicul de familie, fa poze, legalizari de acte, alea-alea. Dar gata, is inscrisa de azi, de la 1 octombrie, la scoala cu mine… Acu, merg sa citesc, sa vad ce-ati mai facut, si revin, promit!
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze...
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">din concediu
brianamica spune:
quote:
Originally posted by delia grozav
Legat de site-ul acela cu sunete de animale si nu numai.
Medeea e absolut indragostita de el. Ma pune de vreo 4-5 ori pe zi sa o iau in brate sa ne uitam si sta cuminte si 30-40 de minute. Si lui Adi ii plac.
Poze
Care site ??? Ca eu am pierdut momentul....scuze !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE

ANA ESTE ATAT DE MARE

DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
caterina71 spune:
Katink, felicitari pentru sarcina!
Pupici,
Alexa mititica
caterina71 spune:
Simona, ma bucur ca v-a placut la munte!
Pupici,
Alexa mititica