Piticodromul de sept-oct 2005 (136)
Raspunsuri - Pagina 28
marinela79 spune:
Codruta, pozele voastre imi plac de mor, sunteti asa draguti ca familie iar Petra e superba si grasunica.Imi place cum doarme ea in carucior e dulce=dulce
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
miflore spune:
Buna zanelor!
Vero, multumesc mult pentru raspuns!
Simo, sanatate multa multa Maiei!
Dar chiar, multi copii cu febra.
Ana mea n-a facut azi deloc, a fost o chestie de moment; parca sus se vad gingiile albe albe si inflamate, la canini; dar nu sunt sigura;
Am admirat-o pe Petra, ce fetita mare si frumoasa!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Gina M spune:
La multi ani Victor Alexandru ; Andrada Natalia si Adrian Stefan!
Sa cresteti mari si sa fiti mari motive de bucurie , multumire si recunostinta pentru parintii vostrii.
Fetelor, zilele trecute si Jessica a avut temperatura ridicata...
Acum doua seri in urma s-a trezit de foarte multe ori mititica in hohote de plans.I-am dat ceva sirop Tylenol din 4 in 4 ore, apoi am dat-o cu Orajel pe gingii si incet; incet temperatura a coborat iar acum se simte bine.
Toata partea de sus ii este umflata foarte tare.Offf, abia astept sa-i iasa dintisorii si sa trecem peste aceasta etapa!Cum pana pe la 2 ani si cateva luni le tot iese, mai avem de indurat si asteptat...
Acum , macar de ar iesi fara febra si dureri dar, ce sa-i facem?!Asta este!
Va 
My baby development!
POZE NOI 
Simona8004 spune:
Fetelor, Multumesc de sustinere! La 22,05 cind am culcat-o pe Maia i-am luat temperatura si avea 37.1, ceea ce e ff bine, doar sper sa ramina asa pina dimineata sau mai bine zis pina pe la 13 cind o sa mergem la tanti Dr, dar pina atunci trebuie sa astept. Presimt o seara de veghe... dar ce nu facem noi pentru puiuti nostri. Orice.
Multumesc ca imi dati tot felul de informatii cu privire la temperatura, chiar daca unele informatii ma sperie stiu totusi ca totul va fi bine, trebuie sa fie bine. Iar antibiotic nu am in casa, ca poate i-as fi dat.
Dar o sa va spuneu miine care e situatie.
Va doresc o noapte buna si odihnitoare.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
simonique spune:
Offff, imi pare rau ca sunt copilasi bolnaviori, cu febra, sa dea D-zeu sa se faca bine cat mai repede. Si noua ne-a zis dr ca dak are febra sa nu iesim afara si sa nu ii facem baie.
Cu olita, eu cred ca o sa incerc, mai mult de curiozitate, astept sa ii iau de la targ joi, ca o sa fie la noi Kidex. Dar nu ma stresez deocamdata tare. As mai vrea sa ii iau si un carut mai de iarna, ca asta pe care il am l-a calcat sotul cu masina odata din greseala si s-a cam rablagit
![]()
Merge dar tre sa pun un pledulet unde sta, ca ii intra copilului in fund niste fieratanii. Aaa si nu mai merge una dintre frane.
Chiar, Ioana ca voi aveti carut ca al nostru, voi cum faceti iarna, ii puneti paturica pe picioare sau aveti vreo husa ceva? Ce fel de carucioare sunt bune iarna? La ce caracteristici tre sa ma uit?
Noi cu laptele cu cereale de seara suntem la pamant. Nu stiu c sa fac. Nu mananca mai mult de 100ml. Sa il scot si sa ii dau cu lingurita? Mai e cineva care nu da biberon seara?
Codruta, super pozele ca de obicei, Petra e o frumoasa, imi place tare aia cu suparici.
Va pup. Ma duc ca maraie.
Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos
Simona8004 spune:
buna dimineata!
Raportam ca nu am mai facut febra peste noapte si acum suntem bine. Oricum o sa facem o vizita la
ca sa fim sigure ca totul e ok.
Codruta vazut pozele impreuna cu Maia. Asa s-a mai bucurat cind o vedea pe Petra si voia sa o atinga, atingea ecranusi ii facea mai-mai.
MErgem sa mancam ceva ca e timpul.
O zi frumoasa, chiar daca e innorat si fara febra sau mucishori.![]()
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
simonique spune:
La noi a iesit soarele chiar dak e racoare, asa ca o sa profitam sa iesim un pic.
Simona, ma bucur ca Maia e bine, ca tare rau e cand sunt bolnavi, oricum f bine ca mergi la dr. 
Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos
Ioana75 spune:
Neata
!
Roxi, s-a tot vorbit de mincare in ultumele 2-3 capitole, daca le recitesti o sa gasesti multe meniuri.
Simonique, eu am chicco trio; asta iarna am avut landou, care are "copertina"; iarna asta ori o las asa sa mearga, imbracata cu haine (ca doar e mare, trebuie sa se caleasca
), ori cumpar o chestie dinaia de acoperit picioarele (se gasesc la diverse magazine). Dar cel mai probabil o las descoperita.
Marinela, le fac toata antireclama din lume alora de la ciufolici, niste hoti care profita de slabiciunile parintilor
. Nu pot sa scriu cit a costat, pentru ca nu suporta tastatura
, dar e foarte mult, mai mult decit un tuns de om mare in buricul Bucurestiului. Nu am stiut dinainte cit e, si neinformarea se plateste
.
Codruta, frumoase poze!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
b_irina_c spune:
neata
Cum ieri nu am intrat am urari restante...
LA MULTI ANI Alexandru sa cresti mare, sanatos, frumos si destept. Marlena asteptam poze!!
toti copilasii bolnaviori!
Vladut inca e mucos, dar eu sunt o mama complet denaturata
! L-am scos si afara si i-am facut si baie! Febra nu i-am luat-o deloc ca nu l-am simtit fierbite. Oricum i-am dat preventiv panadol. Faza e ca azi noapte a inceput sa tuseasca
si eu vineri vreu sa plec la Herculane
. Si cand ma gandesc ca numai eu sunt de vina imi vine sa-mi dau suturi in gura (adik l-am lasat sa iasa cu bona afara intr-o dim cand a fost rece si batea tare vantul 
, desi stiam cat e de sensibil la vant)! Si ma termina chestia ca nu prea pot sa-l ajut cu nimic...
Ioana sper sa nu ii curga perea tare nasucul mic Mirunei si nici sa nu se agraveze! Of... ce mustrari de constiinta am acum! dar macar te-ai lamurit... mucii se iau
Iar ai cerut munca in plus
?
Multumim pentru urarile de tuns! La tuns a fost suma dubla din cauza programarii care costa cat tunsul in sine, asa ca daca vreti sa va duceti mai bine stati la coada
! Cat despre neiformarea trebuia sa o platesc eu si pt Ioana ca eu am sunat si cand mi-a zis ca e X lei (mai putin oricum decat am platit) eu am crezut ca e suma totala (tuns+programare), nu doar programarea
. Asa ca o tund eu pe Miruna data viitoare
(la salon, normal).
Simonique e tare faza cu calcatul caruciorului! Cat despre carucior eu zic ca nu prea merita mare investitie ca pana la iarna copilul va merge mai mult pe jos. Parerea mea.
Eu una ma gandesc la cizme de cauciuc
sa poata alerga prin toata blatile! La noi s-au dus vremurile in care statea cuminte la plimbare in carucior...
Codruta e scumpa Petra
. Tinem pumnii sa nu faca varicela!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Dana_ch spune:
LA MULTI ANI1 ALEXANDRU
am o intrebare ca ma streseaza altii.
in casa tineti copii incaltati tot timpul,ca mi-e mi s-a zis ca asa trebiuie sa i se formeze piciorul si sa mearga bine.
si eu asa stiam ca daca are copilul febra poti sa scoti afara,noi asa pateam cu fata facea febra ieseam afara si nu mai avea nimik
sanatate copiilor bolnaviori.
Poze cu
Lucas
poze noi