Piticodromul de sept-oct 2005 (136)
Raspunsuri - Pagina 27
Simona8004 spune:
am verificat-o la 17,15 si avea 38,1. Deci ne apropiem de o temperatura normala
Off, sper doar sa nu ne mai creasca ccc ca nu stiu ce o sa fac atunci.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
kristinutza spune:
la multi ani, aniversatilor zilei!
country girl alias wonder woman, tinem pumnii sa iasa totul bine!
marlena, nicio grija! radu nici n-are olita, deci nici chip sa nu faca in pampersi. o asteapta pe miruna sa treaca la olita, si dup-aia incep si eu sa ma documentez de modele si idei. pe la 2 ani probabil.
miflore, fara febra! cred c-a trecut greul. ![]()
simona, sper sa fie bine maia. dr stanciu mi-a spus ca nu se scoate afara copilul febril. pt ca radu nu a facut febra de ieri la pranz, azi l-am scos un pic afara.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Simona8004 spune:
Kristinutza, to late, am fost afara sa cumparam un iaurt si un suc si daca tot am trecut pe linga un parc de joaca, ne-am si dat putin in scranciob si apoi am intrat in casa. nu cred ca a fost mai mult de 20-30 de min. Dar sincer nu mai puteam sta in casa, ea mergea la usa si incepea sa plinga si sa traga de usa. In plus a trebuit sa plece sotu pina afara si cind l-a vazut, s-a pus pe plins de nu mai stiam ce sa-i arat.
Asta e
sper doar sa nu ii fac mai rau decit bine, atita tot.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
codruta_grg spune:
Of, of..da ce se intampla cu copiii de ii apuca acum febrele?!
Simonique, la voi cum se zice la oua cand le bati si le pui la prajit in tigaie? ca daca ziceam ratota, cum se mai zice, sigur nu stiai, sau stiai? Aaaaaaa stai ca mi-am adus aminte: OMLETA.

Hildi, si olita noastra are spatar, dar eu oricum o pun sprijinita de pat. Asa sta si mai comod si nu se iminge in spate din picioare.
Azi am fost in Tarnita si mi-a dormit Petra cam 1 ora 1/2 fara, in carucior. Am si poze, care le pun in seara asta, dar acum ma uit la meciul de baschet...
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
kristinutza spune:
simona, nu cred ca-i problema cu iesitul afara, ca doar nu avea febra. dar daca are febra in clipa aia, mai bine eviti. dar nici copilul nu cred ca vrea musai afara cand are febra saracutul...
la bunica mea celebra din arbore se zice tot papara la omleta. (asta pe langa faptul ca la castraveti se spune pepeni, iar la pepeni se spune harbuzi).
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Dana Lucia, petrecere frumoasa cu familia!
Simona, sanatate multa Maiei.
Kristina, recunosc harbuzul si pepenii, dar papara ba
.
Marlena, eu nu stiu daca Miruna sta sau nu pe olita, ca nu am pus-o niciodata
. Bona a zis ca mai incearca ea, dar nu cred ca are rezultate, ca s-ar fi laudat.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Carmi spune:
Hallo la fete din ´Teutonia´!
M-am mai starnit si eu sa scriu, ca ma ´alearga´junioru´de ma innebuneste. De cand cu premergatorul, trebuie sa fiu atenta la tot ce scoate din biblioteca, tot ce trage de pe masa, etc...am facut noi oarece mutari de mobilier, da degeaba, el e mai ´smeker´.
Am vizionat Miruna & Vlad tunsi si frumosi, abia astept sa-i taiem si noi motzul lui Fabiano, sa-l tund, ca-i sta parul de parca s-ar fi jucat la priza![]()
Spun la multi ani tuturor piticilor care au facut anul, luna, sa fie sanatosi si mancaciosi.
Apropo de febra si scos copilul afara, aici se recomanda, cica trece febra. N-am experimentat, sper sa nu fie cazul prea curand.
Va pup, ne auzim maine,
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
roxi23 spune:
Buna seara fetelor. Postez si eu repede mesajul ca maraie cupilu'. Asadar am si eu o intrebare: ce mai aveti in menuul zilnic al bbilor? Ceva noutati? Nu mai stiu ce sa ii dau. Asa ca daca aveti amabilitatea sa imi raspundeti v-as fii recunoscatoare!
Va sarut dulce!
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."
codruta_grg spune:
Uitati aici POZE noi. Si de la Dorna si de la cheful prietenului Matei (prietenul lui Petra de la etajul 4, care saracutzul are varicela-asa ca ne asteptam
) si de azi de la Tarnita.
Napate buna
!
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
marinela79 spune:
Buna seara,
Pic de oboseala, de ieri Iaris a inceput sa o ia la picior singurel si acum sunt tot in urma lui sa nu mai cada si sa se opreasca iarasi din mers.Ne innebuneste,vrea numai jos si numai unde vrea el, trage tot,misuna peste tot, vai de noi.Mananca mai bine, are zile cand mananca si 5 mese,dar in general suntem pe 4.Dimineata nu bea mai mult de 150ml lapte,dar seara il mai pacalesc in somn si papa 25o.E bine ca isi atinge un minim care pe mine ma multumeste.Mancare am inceput sa-i dau mai mult din a noastra, dar o gatesc mai mult ca pt el, adica nu sarat,nu condimentat, multe legume, carne pui sau vita, e bine ca asa mai papam si noi mai sanatos un pic.Fac multe chestii la gratar si ii dau si lui in manuta.fructele nu le papa decat daca au biscuite si in afara de mar si nectarina nu accepta altceva.Mai papa struguri dar din manuta, le scoate cojita singur in gurita si o arunca.Mai nou ne imita cand tusim sau stranutam.E un scump.Mi=e ciuda ca s-a stricat ap.foto si e la reparat si nu pot face poze cu el, sper sa-l repare totusi pana in 18.
M-ati dat gata cu omleta si diversele regionalisme, le stiam pe toate, am avut colega din Dej care spunea"ratota",am stat 4 ani in Sv si colegele de camera faceau "scrob",am prieteni din Mures care spun"papara",la noi se spune si "papa",dar eu zic "omleta", asa m-am obisnuit.
AM vazut cuplul tuns la mare salon, hi,hi,pe noi ne-a tuns tati acasa.Chiar cat a fost un tuns?asta daca e voie sa spuneti, sa nu le faceti antireclama.
Pup copiii cu febra,eu am probat iesitul afara cu febra si chiar i-a scazut afara, acasa insa, am luat-o de la capat.Cred ca trecerea asta brusca de la temp inalte la cele fff scazute e cauza febrei si a mucisorilor.
Mie dr mi-a zis asa, daca febra e pana in 38,2,paote fi de la dinti, mai mare,pana in 39, indica o infectie usoara, poate fi combatuta cu antitermice fara antibiotic, ce e peste 39 e de antibiotic.Eu zic ce mi-a spus ea, voi o luati cum vreti, pe mine m-a mai linistit.
La multi ani Alexandru, sa creti mare si voinic,asteptam pozici de baiat mare.
Apropos de oliata, eu am cumparat-o si in dorinta mea de a familiariza copilul cu ea,i-am dat-o sa se joace.vreau sa zic ca si-o pune in cap si se amuza, daca il pun pe ea plange de unde concluzionez eu a daca o va folosi vroedata,la sfarsit si-o va rasturna in cap,si decat asa ,mai bine asteptam pana la 2 ani si ceva sa se ceara copilul la baie.Nu fac o tragedie din asta, decat sa traumatizez copchilu' si pe mine si mai si,mai bine astept.Am vecine pe aici care lasa copilul fara pampi,ca cica daca face pe el i se face greata copilului si se cere la baie, pai decat sa-l vad ud si uns pana la genunchi...cah...mai bine asa cum va spuneam, rabdare,rabdare.
Oricum, Hide...felicitari, daca a stat ai sanse sa il mai convingi si alta data.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)