Piticodromul de sept-oct 2005 (136)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Dana eu nu l-am tinut niciodata incaltat in casa. Incaltat merge mai greu decat descult (asta am observat eu la Vladut).

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina, nu te stresa cu mucii aia, doar eu am zis clar ca sint de acord sa se pupe copiii. Au curs foarte putin. Ah, sa stii ca masinuta verde pe care a primit-o Vladut la frizerie a fost stricata in maxim 5 minute dupa ce ati iesit pe usa; deci raminem si noi datori cu o masina. Sanatate lui Vladut, sa se insanatoseasca repede, si sa va distrati la munte!
Dana, aici in Bucuresti pediatrii recomanda mersul descult cit mai mult posibil, iar afara talpa cit mai moale (deci fix pe dos decit la Sibiu). Eu nu o tin incaltata in casa.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana !

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata!
La multi ani bebicilor care au facut un anisor week-endul asta!
Multa sanatate celor bolnaviori.
Ce frumusei sunt Miruna si Vladut! Sa le fie de bine tunsoarea.
Noi am fost la cumparaturi si Ioana a facut prima cumparatura din viata ei. Si-a luat o pernuta hipo de la Brico din raft si nu a mai vrut sa-i dea drumul. Asa ca i-am luat-o.
Noi mai avem un pic si ne mutam. Speram ca la sfarsitul saptamanii sa reusim.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

La multi ani Victor Alexandru, Andrada Natalia si Adrian Stefan! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Nicole, bafta cu mutatul! Hihi, sa-i fie de bine Ioanei cumparatura.
Irina, cred ca seful meu a citit pe forum ca nu sint productiva, asa ca mi-a bagat niste proiecte pe git, de nu mai pot sta si eu linistita la munca.

Edit: Nu schimb eu capitolul, dar rog frumos pe una din voi care are 5 minute sa o faca.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

ne-am intors din parc....asa ca schimb eu!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Doamne cat de cald e afara si noi am iesit ca de toamna. Am murit de cald, dar vremea asta e asa tampita ba sunt 25 grade ba 15 nici nu stii cum sa te mai imbraci.

Cu caruciorul si eu m-am gandit dak sa imi iau sau nu, Mario merge pe jos dar nu pot sa spun ca ma urmeaza unde vreau eu, are el drumurile lui si cand nu mai po il bag rpd in carut si gata. Acum nu stiu c sa zic, poate pana la iarna cand mai creste o sa fie si el mai ascultator. Oricum sa vad ce preturi sunt la targul asta si ma mai gandesc la investitie apoi, dak merita. Ioana, Irina
Irina, dar d c mama denaturata? C nu se scoate copilul afara dak e mucios? Eu stiam ca doar dak are febra. Mie asa mi-a zis dr.
Dana_ch, eu stiam exact invers, sa tii in casa copilul fara incaltaminte ca asa i se formeaza si lui talpa. Eu acum il tin cu sosete si botosei de lana cand e f frig. Si mie ca si Irinei mi se pare ca merge mai greu incaltat decat descaltat.

Gata ma duc sa fac papa la copil ca doarme si trece timpul si asa e tarziu ca am fost la cumparat de sutiene ca alea de pe vremea alaptarii sunt istorie(c marfa dak ramaneau asaaaaaa)
Va pup, mai vb, suntem in zona.

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

un nou capitol ne asteaptaaici

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput