Piticodromul de sept-oct 2005 (136)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mercic Bianca pentru raspuns! puricii sunt la tara, sper ca n-am venit cu ei in Bucuresti ; acum sunt chiar stresata, am senzatia ca-s prin zona...inca o intrebare Bianca: tu zici ca daca as da preventiv cu regent prin casa nu mai e toxic dupa cateva ore? trebuie sa spal bine dupa ce dau cu el? eu parca nu m-as baga sa dau cu solutii in casa unde sta si Ana, mai degraba o sa pun aspiratorul de 2 ori pe zi si-o sa spal pe jos non-stop...brrrrr, ce rahat.....
Alexuta, cand ma vizitezi?
Bravo pentru look-urile noi Miruna si Vladut!!! Dar acum spuneti-ne si noua scorul, difera de la fetita la baiat?
Bine-ati revenit fetelor care-ati revenit!!! exprimare, nu?
Ana asta seara parea un pic mai calda asa ca i-am luat temperatura: 37.5; nu i-am dat nimic si sper sa n-aiba nimic, a stranutat doar de cateva ori; voi de la ce temperatura dati ceva la bebei?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

alexuta, codruta radu are doua strabunicute. pe cea de departe, de la suceava (cred c-am facut-o celebra pe forum cat vorbesc despre ea ) a vazut-o de doua ori deja. dar pe cealalta, care e mai aproape de bucuresti... nema. si nici nu cred ca o va vedea prea curand .
si hai noroc! (ma rog, eu ciocnesc cu apa plata, ca berea imi face rau la ulcer si ma mai mir ca nu ma mai cheama lumea la bere )

simonique, da, doarme pana dimineata . la 7 .

irina, hai ca bate romania!

BiuMil, multumim. se pare ca ccc chiar n-a mai facut de pe la pranz febra deloc. sa fii scapat oare asa ieftin? of, ce bine ar fi!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

2-0 pentru Romanica!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

eu nu i-am luat temperatura lui radu cu termometrul decat o singura data. (si atunci avea peste 39). mi-e teama ca-l traumatizez . asa ca nici nu stiu de la ce temperatura ne facem griji.

e bine sa o tii sub observatie, normal. insa eu nu i-as da nimic deocamdata.

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Vreau si eu fasoleeeeeeeeeeee!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Kristinutza, pai asa te lauzi tu?Cu ulcer, da las' ca nici stomacul meu nu-i prea bun, am inghitit in sarcina tone de Rennie!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

E 2-2.Astia ne bat!

poze

Mergi la inceput

Chiar, e 2-2! Ce aiureala!
Mercic, Kristinutza, nu-i dau nimic inca, 37.5 nu e temperatura, cred ca este sinonimul lui 37 de la adulti, cam asa ceva

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Mi-e somn.
Noapte buna zanelor!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

2-2.

de n-ar mai face febra nici maine radu...
gata, somn!

Mergi la inceput