Piticodromul de sept-oct 2005 (136)
Raspunsuri - Pagina 23
Hildegard spune:
Buna seara,
Azi e mare eveniment: prima data am facut kk la olita. Sic!
uite: inainte si uite ce a iesit dupa
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
codruta_grg spune:
Hildi 

, Bravo si felicitari
Da-ti inainte tot asa.
Kristinutza, am vazut pozele. Tare dragut si finutz. E fain ca are Radu strabunica. Si Petra are, dar as fi vrut sa aiba si din partea mea.
Anca75, noi am avut rosu in gat, cand a luat raceala de la noi. A fost cam urat si am facut antibiotic. Atunci si eu m-am stresat putin, dar m-am luat dupa doctorita mea, in care am incredere. E bine sa tratezi boala, astfel ca sa nu revina. De atunci nici n-am mai avut probleme.
Ioana, vaiii ce plete i-ai taiat. Noi inca n-avem nici cat a ramas la voi dupa tuns 
Simonique, eu zic sa ii pui la punct pe bunicii astia. Conditioneaza-i: daca nu stati cu Mario cand trebuie, nu-l mai vedeti cand vreti voi
. Te inteleg 
Noi am fost ieri la doctorita pentru alimentatie. Mi-a spus ca pot sa ii dau deja in fiecare zi paine, pot sa ii dau papara sau outz moale, miere, gem, lapte de alimentara (dar eu inca insist un pic cu Milumil 3). I-am scos masa de fructe si acum ii dau fruct ca si desert dupa fiecare masa. Cand ne trezim dimineata papam paine cu almete sau unt cu gem (inca nu prea ii place dulcele) sau branza cu smantana si zahar. A zis ca pot sa ii dau orice, fara condimente si nu in exces unele alimente.
Ma duc, ca a facut Pepe vestita prajitura de aici: Melba sa vedem cum a iesit 
Nopate buna!
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
BiuMil spune:
Anca, pt rosu in gat nu i-am dat niciodata antibiotic. Nurofen sau Calpol la 4 ore (daca are si febra mare; ultima data Milan a facut 40,5) si aerosoli. noua tot timpul dr ne spune ca e o viroza...fapt verificat, pt ca de fiecare data a facut si unul din noi...multa sanatate! si la noi in parc se plang mamicile ca sunt purici, deci e posibil sa fie de afara.
Kristinutza, bravo ca ati scapat de febra...
Hilde, felicitari!
deci maine nu semneaza nimeni condica in Herastrau?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
b_irina_c spune:
La multi ani Andrew Justin & Matei Cristian Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si destepti! sa-mi fie rusine, dar mai bine mai tarziu decat deloc
HAI ROMANIA
Dupa cum v-a zis Iona azi l-am tuns pe Vladut. Noroc ca a stat cuminte... Acum are freza de baiat mare
. Eu data viitoare il tund la parterul blocului ca e 5 lei
.
Ioana sper din suflet sa nu ii curga nasul si Mirunei.
Anya pupici pt Anya de la colegul de suferinta. Eu ii scot mucisorii cu aspiratorul ala, dar face un scandal... offf... E extrem de frestratant ca nu pot face mai nimic pt el si noaptea abia se odihneste
Diplodocus asa am zis si eu cand mi-a zis Mary Ilie cum face ea, dar tot ea m-a' luminat' si mi-a zis sa stau in genunchi. Nu e confortabil, dar e muult mai bine pt spatele meu
.
Irina bine ai revenit! Mi se pare ca s-a schimbat tare mult Matei de cand am fost noi la mare! POza asta e de revista! Bafta la examene!
Simonique off... lasa ca vor veni vremuri cand ne va fi dor de noptile astea 'bucatite'
.
Simona eu ii mai dau supa cu galuste (ca are un an si e voie albus din cate stiu eu) si felul 2 pilaf. Mai sunt cateva retete pe adresa comuna... dovlecei/ardei umpluti, peste...
Anca eu nu i-am dat antibiotic pt rosu in gat. Dar la noi a fost cu febra mica si i-am dat doar nurofen/panadol. Dar depinde cat de grava e... Melba e semipreparata (dr Oetcker). O gasesti in supermarchet la cutie, acasa mai ai doar de amestecat una alta conform indicatiilor de pe cutie ![]()
SI acum ma duc sa casc gura la meci!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
simonique spune:
Simona8004 - Saru'mana pentru sustinere.
Nici la noi nu curge apa calda si afara s-a racit destul de tare...
Ioana, sa ii fie de bine tunsoarea Mirunei, ei oricum ii sta bine oricum
Anca75, eu m-am hotarat sa fac cum imi zice dr cand e vb de antibiotic, macar sa nu imi para rau ca am facut dupa capul meu in ciuda sfaturilor dr. Odata tot asa a avut rosu in gat si dr i-a dat antibiotic 3 ml parca nu mai stiu exact si eu citind prospectul am vazut ca scria de 1,5 si zic hai sa ii dau mai putin, ca in prospect. Cand am fost la control peste 5 zile nu ii trecuse ci chiar facuse puroi in gat si a trebui sa ii dea altceva. Atunci m-am simtit f vinovata ca poate din cauza mea nu i-a trecut si am zis ca de acum fac ca dr, macar sa nu imi mai para rau.
Kristinutza,
. Intr-adevar simti nevoia de socializare, eu una deja parca ma afund asa, nu pot iesi nicaieri, toata ziua acelasi lucru plus oboseala...
Tu in general il culci pe Radu la 18,30? Si doarme pana dimineata neintors???????? Am vazut pozele si se pare ca Radu s-a distrat pe cinste la tara.
Hildegard, felicitari pentru marea reusita. De cat timp exersati? Cum ati procedat?
Codruta,
Nici o sansa cu conditionarile...
Ce e aia papara?
Scuze dak e tampita intrebarea... Ce sot vrednic ai, auzi sa faca el prajituri, bravooo!
Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos
simonique spune:
Irina_c,
si eu sper sa vina vremurile alea, dar am o presimtire ca va mai dura ceva... Si eu cred ca pt baieti nu prea se merita sa ii duci la frizerii scumpe, ca oricum nu prea e mare smecherie la ei.
simonique spune:
Azi am facut ciorba de fasole cu afumatura si fasole batuta cu usturoi..... mmmmm, ce bun a iesit!
Aaa, alta "veste buna", mama mea e educatoare si stabilisem ca la anul, la 2 ani sa il ia ea la gradinita. Bineinteles nu se mai poate ca ea o sa aiba grupa mijlocie, s-au schimbat planurile pe acolo, in loc sa aiba grupa mica. Nu stiu ce naiba, toate imi merg pe dos...
Acum o sa trebuiasca sa caut pe cineva pt un an sau sa il duc la cresa. Am auzit ca mai sunt cateva gradinite care iau si de la 2 ani... ooooofffffff, sa vedem care e varianta cea mai buna. Voi c ziceti?
alexuta2005 spune:
Marineladaca Iaris nu suporta nimic pe cap ma gandesc ca poate ii e cald.Stiu si eu.Eu inca nu i-am pus caciulita Alexiei pe cap.Alexia face la fel dar cu sosetele si le scoate din picioare daca ii e cald.
Anyava doresc sa scapati cat mai repede de mucisori.
Irinabafta multa la examene.
ToniaAlexia e experta in cazaturi pe parchet dar ea cade din pat direct in cap.
Miflorepentru pureci cred ca cea mai buna solutie sunt eu. cum intru intr-o incapere in care e un singur purece sigur se urca pe mine.
Simoniquebine ai revenit!Hai incearca sa treci peste "hopuri"nu te mai demoraliza asa.Nu ne-ai plictisit deloc!Daca mai zici asa o sa vin sa te trag de urechi!!
Simona eu sunt si mai denaturata, de 2 luni nu mai gatesc pt. Alexia, ii dau de la borcanas.La un moment dat am simtit ca nu mai fac fata cu gatitul pt. ea si cu celalalte treburi casnice si am adoptat borcanasele pana implineste Alexia un an si atunci o sa-i dau ce mancam noi, fara sare multa si condimente.Cunosc si eu treaba asta cu "ce-i dau sa manance maine".Mi se acrise mie de acelas piure de legume cu carne sau de cartofi cu ou.E drept ca ma usureaza cam rau la buzunare dar asta e.
Ioanasimpatica faza asta cu Romeo si Julieta!
AncaSanatate multa pt. Adela!
Kristinutzaai chef de o bere? Da o fuga pana la Pitesti!Ca sa mai iesi din casa, altfel vin eu in Bucuresti! Ies si eu ca dupa ce am nascut am ramas cu un fix.As bea bere non stop.
poze
alexuta2005 spune:
Kristinutza ce frumos, Radu are strabunici! Alexiei ii s-au dus 3 strabunici inainte sa se nasca, strabunica din partea sotului s-a dus cu doar 9 zile inainte de a se naste Alexia, si-a dorit mult sa o cunoasca dar nu a fost sa fie.
Hildegard felicitari pt. marea realizare!
Irina pai normal ca e frezura de baiat mare, Vladut e un baiat mare acum nu-i asa!
poze
alexuta2005 spune:
Simonique de ce esti asa rea! Lesin de pofata auzi tu ai facut fasole si mie nu-mi dai!! Rusinica!!
poze