Piticodromul de sept-oct 2005 (136)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Ma mai primiti si pe mine? Eu cu greu reusesc sa tin pasul cu voi la scris, insa la citit sunt la zi... Mario imi ocupa tot timpul, alearga in toate partile, vrea atentie non-stop, iar ce mai ramane se duce pe activitati de bucatarie si curatenie.
Acum ca a vent frigul si stam mai mult prin casa, poate reusesc sa mai scriu si eu.
Pupam fetele si prichindeii...

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Eu sunt foarte demoralizata, deprimata si ffff obosita. Cu toate ca toti bunicii stau in acelasi oras cu noi, nu stiu cum se nimereste dar niciodata nu pot sta cu Mario cand avem nevoie. Nu am putut merge la nunti ale prietenilor nostri, sapt trecuta au avut cununia civila finii nostrii si am stat doar 2 ore si am plecat, la botezul de peste 2 saptamani a nepotelei mele iar nu pot merge ca nu am cu cine sa il las, la nunta unui prieten de al nostru iar nu putem merge. Sunt ff suparata.. Poate ca m-am asteptat la prea mult din partea lor Si Mario are si un somn asa de raaaau. Se trezeste des, plange, vrea suzeta se trezeste devreme, nu ma odihnesc deloc... Hai ca nu am venit bine si deja v-am innebunit cu problemele mele dar nici nu am cu cine sa vb. Scuze dak v-am plictisit

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna fetelor,
Doarme Maia si profit sa mai palavragesc cu voi.
Da-ti va rog urgent idei de mincare pentru prinz. In afara de clasicul piure de cartofi cu nustiu ce si supa sau borsh, nu mai stiu ce sa dau fetei si ma simt atat de denaturata ca nu imi hranesc fata. As vrea o lista sa ii fac pe toata saptamina si sa ma uit pe ea si sa nu ma culc cu gindu:"of, maine din nou, Ce-i dau Maiei sa manince?" Devine stresant.
Fetelor, habar n-aveam ca vinetele sunt grele pentru stomacelul ei, dar a mincat cu o pofta si ia placut mult. Dar nu ii mai dau atunci, nu vreau sa imi reprosez mai tirziu.

L-am vazut pe Matei, frumos nevoie mare LA MULTI ANI barbate sa traiesti mult si bine si sanatos.
Vazut si o buburuza superba.

La noi e rece bine. Se simte in casa putin rece, si o tin pe Maia cu body intreg si spre seara ii dau si shosete. MAi avem pina luni ca asteptam sa vina apa calda, sper, ca au fost in revizie 2 saptamini. AAAAA, si mai este ceva pina in Octombrie pina vine caldura. Sa vedem daca rezistam, daca nu o tulim la parinti mei ca acolo e cald.
Hmmm, acum imi vine o idee, sotu spune ca se pricepe la izolat.... poate o izola apartamentul pe din-afara si atunci o fi mai cald??? nu stiu, ma gindesc si eu. Ce e bun la casuta noastra e ca odata ce a venit caldura putem sta si la tricou in casa. No, mai vedem noi ce va fi.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Simonique, spune mama ce ai de spus, ca doar pentru asta suntem aici, sa te ascultam si sa te sustinem. IMi pare tare rau ca Mario are asa un sommn de SENZITIV. Sa dea Dumnezeu sa treaca perioada asta cit mai repede si sa ajungi sa te odihnesti si tu cum trebuie. Eu de cind o am pe MAia (indata anu) nu am reusit sa dorm o noapte cap coada, dar mai sper ca va veni si timpul meu. Poate nu vine bb2 pina atunci sa reusesc sa dorm macar o noapte.
La noi acum sparg inca 2 dinti si plins nevoie mare pe la 4-5-6 dimineata. Azi-noapte mi-a facut febra, nu am mai pus termometru ca se simtea ca e mai calda ca de obicei, asa ca i-am dat 3ml de panadol, iar azi pe la 11 cautat cu termometru si avea 38,7 asa ca i-am dat 3ml de Ibuprofen, acum doarme dusa,si sper sa mai doarma sa ma pot duce si la bucatarie sa fac ceva de haleala pe cind se trezeste.

Gata ma duc si eu sa fac ceva ca apoi se trezeste si vrea iar cu mine si la mine si nu mai fac nimic.
Va acesc pe toate.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Oau, cite fete au reinceput sa scrie. Va salut pe toate.

Am fost cu Miruna si Vladut la tuns la ciufolici; recomandam mergerea exclusiv in ziua de salariu. Data viitoare o iau pe Miruna la Gett's cu mine, ca e mult mai ieftin. Uitati aici varianta moderna de Romeo si Julieta, si aici comorile tunse. Vladut a fost tare scump, ii dadea si Mirunei sa manince popcorn (eventual dupa ce muia floricica si la el in gura).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca75 spune:

Irina, sa iti traiasca si sa fie sanatos Matei.
Chiar ma gandeam zilele trecute ca nu mai stiam data de nastere.
A crescut asa de mare si este asa de ...altfel. Si Adela mea ,desi nu imi dau seama, daca ma uit in pozele de acum cateva luni vad diferente foarte mari. De fiecare data ma minunez.
Noi mai avem putin pana la 1 an si trebuie sa ii fac comanda de tort. Tu ai facut comanda la Silvian? Ca parca seamana cu cele de acolo. Sa imi spui cum a fost.
Si Bafta multa!

Pe scurt alte comentarii:

Adela a avut la un moment dat o "iritatie" pe corp. Eu m-am gandit ca e pojarel, medicul mi-a zis ca este alergie la piscatura de purici
. Nu cred ca am in casa, cred ca din parc, iarba, banci...Cu toate astea sfaturile tale BiuMil imi sunt si mie de folos.

Si Adela a fost sub tratament cu antibiotice pentru rosu in gat.
Am mari mustrari ca i-am dat antibiotic dar mi-a fost si teama sa fac de capul meu si sa nu ii dau.
Fetelor, care ati avut aceeasi problema, voi cum ati facut?
exista si alta posibilitate?

Simona8004, Adela a facut febra 38,9 si am crezut ca e de la dinti, i-am dat paracetamol si a fost ok....pana seara cand iar a facut febra si nu i-a mai scazut si de fapt avea rosu in gat.
38,7 mi se pare destul, sa ai grija.
Si eu ii dau Adelei aproape zilnic 2 mese de piure de legume cu diverse. Si eu am senzatia ca imi chinui copilul... Dar am mai citit si au in cartea de capatai, am intrebat medicul si m-am mai linistit, e o mancare sanatoasa. daca aflii retete, da si mie!!!!

De exemplu, am citit in fuga pe aici de o faimoasa reteta al carui nume cred ca e "melba cu piersici" si am vazut o poza...vreau si eu
As vrea sa primesc una facuta deja...dar ma multumesc si cu reteta..

Si tot legat de mancare, mi-am intrebat medicul de branza topita si mi-a zis ca foarte des provoaca alergii la copilasi si m-a sfatuit sa nu ii dau.

Am citit pe undeva scris de kid2003 indoieli legat de danone. Si eu am auzit afirmatii ca provoaca sunt dese cazurile de alergii la bebei...cine mai stie...
Eu ii dau acum un alt iaurt cu 10% grasimi...oare fac bine?? Mie imi place mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

si eu stiam ca vinetele sunt f grele. de fapt... sunt grele si pt noi, adultii. din pacate.

irina, ce frumos s-a aniversat matei! si ce elegant a fost!

simonique, imi pare tare rau ca ratezi atatea evenimente. la mine nu-i problema ca nu ma ajuta bunicii, ca se bat pe copil, dar sunt eu mai egoista si-l vreau doar pt mine. insa am totusi o problema asemanatoare: pt ca ma stiu cu copil mic acasa si cu sanatatea incercata, putini dintre prietenii nostri ne mai invita pe ici-colo. si parca si mie mi-e lehamite sa conving lumea ca pot iesi ca inainte sa nasc. incep sa ma tampesc in casa si mi-e dor de o bere, de o tigara si de-un dat din plete prin cine stie ce baruletz.
dar pe altcineva de incredere nu ai in afara de bunicii copilului? of, greu.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

ooo, sa n-o recunosc pe miruna! sa le fie de bine tunsoarea!

anca75, pt rosu in gat, ce-i drept destul de sever, suntem pe tratament cu nurofen (4 ml de trei ori pe zi) ca sa-i reduca febra si sa-i usureze durerea. daca nu cedeaza febra cu nurofenul trecem la panadol, iar de-abia dup-aia, daca nu cedeaza nici asa, antibiotic.

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

si eu ii cam dau iaurt cu 10%. am inteles ca cel mai bine e de cel normal... insa ca merge din cand in cand si de-asta mai gras, nu se intampla nimic.

Mergi la inceput

aici am cateva poze vesele cu radu la strabunica lui. (dati inainte de la poza)

iar aici sunt poze ceva mai triste in care sunt prinse imagini ale arborei, suceava dupa ce au trecut-o apele. pt cine doreste, normal. vroiam sa va povestesc mai multe despre ce a fost, insa incerc sa ma abtin.

radu nu mai are febra, cred ca am scapat. insa e clar ca il deranjeaza gatul destul de tare. l-am alintat si i-am suflat astazi in fund de nu se poate.
iar tac'su a fost plecat toata ziua (team-building la snagov, auzi ), am spalat si am culcat copilul.

acum ramane sa strang jucariile imprastiate prin toata casa si poate chiar mananc si eu ceva.

moama, mai e cineva care-si culca copilul la 18.30?!
poate-l vad trezit maine dimineata la 6.
dar acum e biiineeee.

Mergi la inceput