Piticodromul de sept-oct 2005 (136)
Raspunsuri - Pagina 21
marinela79 spune:
La multi ani, Simo, sa fii sanatoasa, sa poti sa te bucuri de cugetarile filosofului, asta e mai important decat orice.
La multi ani anivrsatilor zilei de azi, care pare-se sunt doar feciori, pupici de la noi si asteptam sa intre mamele lor cu pozici multe, multe
Locca pupici pe buzuca Mateiului, Doamne, eu mor cand aud de cazaturi, Iaris azi a cazut si si-a dat obrajorul de un sertar, are o energie de nedescris si oricat as incerca sa fiu mereu langa el, imi scapa ca printre degete.
Alexuta, se pare ca asa au ei perioade si Iaris mananca cand-cum, numai cum vreau eu, nu.Azi a papat fructe dimineata, multumitor, apoi legume cu vitel, si pe la 5, ia ghiciti, omleta cu marar si smantana cu painica.Lapte, 210ml dimineata, 1oo acum si sper sa mai traga 1oo in somn.Am trecut pe Nestle junior, nu stiu daca e cea mai buna varianta, dar m-am decis sa-l mai tin un pic pe formula, ca din laptele de vaca, in afara de Ca nu cred ca-si mai poate lua ceva, poate ceva saruri.Ma gandesc ca pana la 1,5 ani mai mergem asa, pe urma vom vedea.Nestle junior nu e atat de dulce ca Milumil si ii tine o noapte intreaga fara cereale.
Despre vinete si eu stiu ca sunt cam "grele" pt stomacelul lor si sunt recomandate mai tarziu.
Cge, ma topesc dupa feciorul tau
Country girl, am vazut printesa, e dulce tare, mai haideti pe la noi, si se vor rezolva toate, rabdarea e totul.Eu sincer, la capitolul depresie cred ca sunt fruntasa, dar azi mai trantesc una, apoi ma calmez si maine o iau de la capat.Am realizat ca daca singura nu ma calmez si nu-mi fac bine ,nimeni nu o sa vina sa se ocupe de sanatatea mea mintala.Am izbucniri si uneori mi-e frica sa nu-l sperii pe Iaris ,dar imi trece si imi continui existenta.
Anya, pupam nasucul mic si mucios sa treaca repede.
Spunet-mi voi ce ma fac cu Iaris ca nu suporta nimik pe cap afara.Am incercat cu bandane, baticuturi, caciulite, toate le arunca pe jos, ma gandesc ca vine frigul si ce va fi de noi?
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
nicole74 spune:
La multi ani Andrew, Matei si Adrian! Sa cresteti mari si sanatosi.
La multi ani Simo!
Multumesc, Kristinuza. Ioana a ales peria de par, fardurile, cardul, ceasul si telefonul mobil. Lua cate 2 obiecte o data. Eu am pus deasupra cartea, pixul, dar degeaba. Ea vrea sa fie cocheta si sa aiba bani. Dar daca o lasam lua toata tava si ajungea si la carte
.
Ioana bafta cu bb2. Sa fie ce va doriti.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Anya20 spune:
Mary, multumim pentru pupici. Daca sunt de la Iaris, sigur isi vor face efectul
.
Adevarul este ca nu pot sa-mi imaginez cum de un nas atat de mic poate sa produca atatia muci
. Curgeau ca Niagara in gurita ei si ii inghitea cu spor. Adevarul este ca numai muci nu mancase. Spre seara si-a mai revenit, mai ales dupa baita, si a adormit destul de usor.
Am vazut si eu pozele Ioanei (a lui Nicole), foarte frumoase, iar ea este ca un bobocel.
irina81 spune:
Salutare mamici si bebici!
Vin si eu dupa ffff multa vreme de absenta.Astept cu "nerabdare" licenta si rezidentiatul,asa ca sper sa am intelegere din partea voastra.
Nu prea mai stiu nimic despre voi si sper sa ma pun la curent cu noutatile din noiembrie incolo.
Sunt sigura ca ne-ati felicitat si va multumim mult! Si noi le uram toate cele bune bebelusilor care au implinit un an si celor care vor urma!
Eu sunt foarte melancolica,nici nu realizez ca a trecut un an,am asa de proaspete in memorie primele clipe petrecute cu puiul meu!
Azi am avut musafiri si ne-am serbat cum se cuvine! Dar nu am luat motul,cred ca va urma dupa examenele mele!
Incerc sa mai pun si eu niste poze k sa vedeti cum mai aratam!
Pup mult mult pe toate mamicile si pe toti bebelusii si mai vorbim......
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
irina81 spune:
Am pus cateva poze:
smecheras
1an
11 luni
prima aniversare
Inca o data va pup si va doresc sa aveti parte numai de bine!
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
Tonnia spune:
Cu intarziere, La multi ani, Simo! La multi ani, copilasilor care au facut ieri 1 anisor!
Irina81, ce frumos e Matei, nu l-am mai vazut de cateva luni!
Locca, si eu il pup pe Matei sa-i reaca buba repede! Si Dinu a cazut ieri cu barbia de parchet, n-a facut rana dar a tras un plans!
Anya, sanatate mucioasei!
Eu iar cu treziri, nimic nou...
miflore spune:
LA MULTI ANI MAMICII SIMO!!!

Ia spune-mi tu, Simo, la ce-o sa te gandesti daca, peste ceva ani, Luca o sa-ti spuna: "Mami, dau la facultate la filologie!"![]()
Si tu sa-i spui: "Stiam, dragule, stiam de cand te-am nascut!![]()
LA MULTI ANI si celorlalti sarbatoriti si sanatate multa celor bolnaviori!!!
Nu prea pot tine pasul cu voi, am continuu ceva de rezolvat;
Ioana, de luni vine bona de Dristor la mine; daca e buna, o pastrez; daca nu, nu ti-o dau nici tie!![]()
In alta ordine de idei, a tras o fuga sotul pe la tara si mi-a spus c-a vazut ceva purici pe-acolo; noi avem acolo 2 caini si stiu ca anul asta a fost (sau este) invazie de purici; fetelor cu catei, in ideea in care as vrea sa merg cu Ana in week-end cu ce-as putea da tinand cont ca fi-mea merge in 4 labe pe jos si linge tot? Pe caini deja am dat, prin curte am dat, prin custile lor la fel; dar in casa? stie cineva vreo solutie non-toxica? sau nu exista? eu m-am interesat, exista regent (BASF), exista k-othrine (BAYER), neostomosan, dar toate sunt toxice...
Am sunat asistenta de cartier si mi-a spus ca daca vreau sa merg cu Ana sa nu dau cu nimic, doar curatenie de 7 ori pe zi si sa dau cu clor pe jos; pediatra Anei e inca in concediu;
Mi-e frica sa nu se-nmulteasca gajganiile!
Dar stiti care-i culmea? Eu am avut ani in sir catel rasa Collie, cum era Lassie din film, cu blana lunga lunga si niciodata n-am avut probleme...e-adevarat ca anul asta nu le-am dat cu nimic pentru purici cainilor de la tara...mea culpa...
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Dana_ch spune:
wow na ca am pierdut tot mesajul si scrisem mult,ca doar aveam ce scrie dar a avut grija lucas sa-mi inchida calculatorul
asa ca fac un mic rezumat
la multi ani simo si copilasilor care au facut un an ieri
am vazut pozele cu matei e superb cu papion si a avut un tort minunat si o buburuza minunata.
copii bolnaviori si cei care au cazut,luca si dinu ,sa le treaca cat mai repede si sa nu se mai intample.
ncerc sa mai revin dar momentan nu mai pot scrie c nu ma lasa lucas
Poze cu
Lucas
poze noi
BiuMil spune:
Miflore, grea treaba cu puricii...sotul este expert in asta, ca am avut si noi si am vanat o noapte intreaga saritori pe gresie. in caz ca nu esti destul de ingrijorata, iti pot spune ca cei pe care ii vezi nu sunt decat o parte mica mica...pe langa ei mai sunt si sute de oua si larve...
deci, daca stau prin casa, pe jos (poti verifica incaltandu-te cu niste sosete albe), nu sunt de la caine...sunt o alta specie.si noi cand am avut in casa am banuit tot cainele, pe care il avem de 5 ani si nu am patit asta niciodata...apoi am aflat ca toti vecinii aveau si ca subsolul era plin.
una peste alta, dusmanul nr 1 este aspiratorul. pe langa asta, daca constati ca ai prin covoare, e bine sa le scoti afara, la soare si sa le bati, asta omoara larvele si ouale. sa dai pe ele cu spray pe baza de apa de la raid sau cu sampon antipurici pt caini.
verifica presul de la intrare, sau ce ai tu ca in mod sigur pe acolo au intrat.
regent-ul nu e toxic decat cateva ore, noi am dat si am plecat de acasa si la intoarcere nu mai erau. mai exista o substanta inofensiva care se foloseste in caminele de copii si crese...eu am avut de la maica-mea care la vremea aia lucra la un DPC, sincer nu stiu cum se numeste.
ah si inca un sfat, plimba-l pe "Bobitza" un pic prin casa, inainte sa dai cu substante. de obicei oamenii gresesc si izoleaza cainele, dar din contra, el ii aduna cel mai bine...apoi dai pe el cu frontline ai a scapat.
bafta!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005