Piticodromul de sept-oct 2005 (136)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Jadi, ti-am scris pe messenger ceva referitor la baita copilului.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

aha, m-am lamurit, exista si biberoane de 330 ml. poate greseala mea a fost ca am cautat numai in supermarketuri, in ideea ca iau mai ieftin. prin farmacii nici nu m-a uitat prea atent niciodata. am inteles de la codruta si de la voi ca trebuie si alte tetine, la asta nu m-am gandit. sar'mana de info!

simona, ce sa fie aerul rece pe acolo?! era iarna, frate! m-am conversat adineaori cu sotul care e racit cobza. deci nu doar raducu saracul a racit. ci si tac'su.

christina, pai e bine ca a plecat soacra in tunisia. gandeste-te ca a plecat departe-depaaarte.

valen, kid e in concediu.

countrygirl, ce bine ca ne mai scrii!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandy spune:

Raluca N multumesc mult pt. raspuns nu ai un link unde sunt aceste contracte ca sa le arat la scoala ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

m-am linistit. am recuperat tot!

vroiam sa pun si poze, dar cred ca ramane pe maine.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

La multi ani, Simo!!!

Hi, hi, hi, Ioana, cu sandalele si margelele Mirunei ai fost mortala. Parca o si vedeam intr-o rochie cu spatele gol, cu bijuterii, poseta si sandale asortate. Ideea cu monitorizarile mi-ar surade si mie, ca as vrea un baietel, dar daca ma gandesc mai bine inca o fetita n-ar strica...

Mihaela e - 14 zile de peritol imi par cam mult. Este totusi un medicament (in principal antialergic, iar efectul de stimulare a poftei de mancare este secundar) care poate avea reactii adverse (sedarea este numai una dintre ele).Daca bb nu vrea sa pape ori are un motiv (din ceea ce spui analizele sunt bune, adica nu are anemie, paraziti, infectie urinara) ori pur si simplu are o perioada in care nu vrea sa manance.

Of, Ruxandra, il pupam pe Matei pe buzita sa se vindece repede. Poti sa-i dai cu gel cu arnica, de la farmacie sau de la plafar (e un gel homeopat care face minuni daca este folosit cat mai repede dupa orice lovitura).

cge - mare patron Victoras (mare boier, mare caracter )

Ina - ma bucur ca ai revenit intr-o forma noua. Bafta la examene si sa se rezolve si celelalte probleme asa cum iti doresti. Despre mancat bucatele, poate ar fi bine sa renunti la idee deocamdata (desi Ilinca e destul de mare si ar trebui sa pape ); ma gandesc ca poate ar accepta daca reiei metoda peste 2-3 saptamani.Stiu si eu?! Spor la treaba!

Irina - si Anya mea este mucoasa de aseara. Are niste lumanarele de toata frumusetea sub nasuc si nu prea a dormit asta noapte. Mi se rupe inima cand o vad cum se uita in okii mei cand ii pun ser in nas, dar n-am ce sa-i fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Kristinutza da esti constincioasa nu gluma

Ina, Valen bine ati revenit si mersi de urari

Antoanela nu varsta e problema totusi am realizat eu dupa lungi cugetari (am dat in boala Filosofului ) ci trecerea timpului asa...nu stiu cum

Am terminat cu sarbatorirea la servici, acum ma duc acasa...hic ...oare oi mai rezista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

cge,irina mersi de raspuns cu praji.

irina
,e super melba ta,nu stiu ce s-a intamplat cu a mea de nu a crescut deloc,ca am pus de toate,am respectat si timpul,poate mixerul meu nu e prea bun..o sa mai incerc alte praji.

locca, lui Matei sa treaca buba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Buna fetelor!
Eu am avut o zi AIUREA, TOATE mi-au mers pe dos, sunt KO...Luca a dormit 1 singura data si in rest a miriit de numa'

IRINA-mersi de poza cu baitza..Imi imaginam ceva asemanator, dar ma gindeam ca m-ar durea spatele pe mine...
SIMONA-e OK sa-i dai vinete deja? Undeva pe forum parca am citit ca sunt foarte "grele" si ca sunt recomandate doar dupa 2-3 ani...

Pina ma mai calmez eu, ia uitati-va voi la BUBURUZA mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Cristina cge io nici musuroi nu stiu ce e, am citit acum trimiterea la clasici si sa zic ca m-am lamurit un pic. Da' prajituri si torturi tot de la liliana cumpar, nu ma risc

Alina sar'na de sfat . Pupa Anya mica de la mine sa treaca mucii aia rai.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna fetelor, am revenit sa va povestesc ceva.
Alexia am eu impresia vrea sa tina la silueta. Tocmai am cantarit-o si are 9 kg. De ieri nu mai vrea 5 mese pe zi.Ieri a mancat 4 si azi 3. Laptic dimineata 200 ml, piure de cartof cu almette la pranz, 150 ml suc de morcov si acum cereale. Sper ca mai bea macar 50 ml de lapte.
In schimb e vedeta prin urbe.
Fi-mea sta mandra in carut si zambeste la toata lumea.
La fel face si cand ma apropii cu aparatul foto.Cum vede aparatul zambeste.
Ce ziceti voi de treaba asta...

poze

Mergi la inceput