Piticodromul de sept-oct 2005 (136)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Simonique papara din Ardeal e scrob-ul din Moldova ... adica omleta
Ina si Petrutu' voma tot cand dadea de o bucatica de mancare pana cand din intamplare am descoperit ca-i place pieptul de curca afumat taiat bucatele mari ca sa se poata hrani singur. Acum ii dau mancarea de baza blend-uita si separat bucatelele de carne, branza, fructe, etc. Papa tot si mai vrea. Si daca ma gandesc bine, exact asa face tatal lui : mananca piure-ul gol si la sfarsit bucata de pui.
Ioana, Codruta multumesc ca mi-ati raspuns cate mese au copiii vostri. A mai scris o mamica de 4 mese la copil, deci nu sunt singura.
Am vazut poza lui Matei imbracat festiv la 1 anisor, ce mare e... Petrutu' are o fatza de bebelus...nu cred ca-i trece intr-o luna

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Maaaai... nu-mi vine sa cred ce am primit in posta : statul Connecticut ma cheama sa fiu jurat la un proces. Noroc ca tocmai ne-am mutat in NJ, ca putin le pasa ca am copil de 11 luni.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata, dragelor si dragilor!

Ce bine ca citesc aici ca nu numai Ilinca nu vrea sa tina nimic pe cap. Toata vara mi-a fost ciuda ca n-a vrut sa poarte nici una din palariutzele cochete dar acum incep sa ma ingrijorez ca vine toamna...

Doamna doctor (Anya20), multumesc mult pentru sfaturi. Aici e o metoda mai relaxata de crestere a copiilor. Principiul e "toate la vremea lor", adica nu sta pe olitza = e prea devreme, dupa un an si jumatate, nu mananca decat mixat = nu-i nimic, o sa manance mai tarziu, nu merge inca singura = unii copii merg dupa 15 luni, nu i-au iesit dinti = pana la 7 ani au sa-i iasa sigur , are crize de nervi = are o personalitate puternica s.a.m.d. ...
Tot in ideea unui schimb de experienta, va scriu cam ce mananca Ilinca intr-o zi (ca sa nu ramaneti numai cu meniul lui Stefan al Veronicai): la 6:00 250 ml lapte, la 8:00 un borcanel de iaurt cu muesli, la 12:00 (la cresa) legume cu carnita, la 15:00 (tot la cresa) fructe si biscuiti, [mesele astea de la cresa mai mult le ametzehte), la 17:30 piure de legume cu sau fara carne si un desert, la 19:30 piure de fructe/mamaliguta cu branza, paste, gris cu lapte etc iar la 21:00 biberonul de lapte la culcare. Pare mult pentru o singuta zi, dar la cresa mai mult gusta si e destul de manechina (nu stiu cat cantareste sau ce inaltime are, abia la controlul din octombrie vom stii.)

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Acum am vazut ca s-au tuns Miruna si Vladutz. Sa le fie de bine!

In alta ordine de idei, sa-mi tineti pumnii zilele urmatoare fiindca iar s-au strans o gramada pe capul meu: de maine reincep serviciul si am trei sedinte mari saptamana asta, miercuri se opereaza sotzul la un picior si va sta pe tusha o vreme, duminica o aniversam pe Ilinca acasa si-i rupem turta, luni o aniversam la cresa iar sambata viitoare am primul mare examen!
Va trebui deci sa fac iar pe wonder woman!

In aceasta nota optimista ma retrag in barlogul meu si va doresc numai bine pana ne re-citim.

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRU!!! sa cresti mare si voinik si ca o bucuri pe mami.
Marlena ce faci? heheh anul trecut pe vremea asta asteptai sa iti vezi "fetitza"

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Multumim Alinam..la ora asta deja ii dadeam sa pape...eu sunt emotionata si imi aduc aminte ce s-a petrecut acum un an.

Alex isi asteapta musafirii dar mai intai cred ca va trage un pui de nani .

La multi ani Andrew!!si un de la Alexandru.

La multi ani Matei Cistian, Tudor si Adrian!

La multi ani si norei mele Ioana Catalina si un de la Alex.pentru ea!

Am vazut comorile tunse..sa le fie de bine!

Zilele astea am fost cam lenesa cu scrisul ...v-am citit insa.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

simonuquie,bine ai revenit.Bine ca nu citeste sotul forumul ca ma punea sa-i fac fasole batuta,e asa pofticios..imi amintesc cand eram gravida,el poftea de toate

irina 81,bafta la examene!Foarte frumusel Matei,un adevarat printisor!Si ce tort a avut

Ioana,Irina,sa le fie de bine copiilor cu noile freze!

hilde
,felicitari pentru Stefan!E baiat mare deja!Eu am mai incercat s-o pun pe Bianca pe olita si face cam [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/detail?.dir=e079re2&.dnm=1e01re2.jpg&.src=ph" asa [/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Fetelor, dar va invit la fasolica... e asa bunaaaa
Alexuta2005,
Diana, saru'mana pt explicatii, m-am lamurit.Dar nu poti refuza sa nu fii jurat ?(probabil intrebare tampita dar nu ma pricep deloc)
Kristinutza, nici eu nu i-am luat decat o sg data temperatura rectal si asta in spital ca ne obliga. Mie mi se pare traumatizant mai mult pt mine, dar oricum cand a avut febra ne-am dat seama si cu cel de tampla.
Miflore sper sa fie bine cu Anutza si sa nu mai aiba febra.
Country girl dar c bine mananca Ilinca, bravo ei,inseamna ca asa e felul ei de a nu fii grasuta.

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Mario nu mai vrea sa manance biberonul cu lapte cu cereale de la ora 21 si nu stiu d c. Pana acum manca in jur de 210 - 230ml dar de vreo sapt mai mult de 100 nu mananca. Am incercat sa mut o masa la 5 dupa-amiaza in ideea sa treaca 4 ore si sa i se faca foame dar nik. Oare d c? Ati patit asa ceva?
La noi a iesit soarele acum. C bineeee... E asa urat toamna cu ploaie si frig.
Pupam fetele si prichindeii

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Fetelor,am uitat sa va zic ca azi dimineata era copilul meu fierbinte si abia am resusit sa-i iau temperatura cu urlete,avea 38.5...am bagat repede nurofenul si a scazut la 37.9.Nu stiu de la ce e febra,poate are rosu in gat,o s-o chem maine pe dr.Aaaaaa si a facut si kk moale..sper sa fie o coincidenta,mi-e groaza iar de diaree.Peste 3 ore iar avea febra,nu pot sa io masor ca nu sta deloc,cum vede termometrul cum plange.

miflore,eu febra stiu ca e peste 38(rectal) la copii.

Mergi la inceput