Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Imi pare rau...din pacate multe bone procedeaza asa.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

sa nu uit: la multi ani mariilor!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Da Patricia, mai nasol e ca suntem la mana lor si nu avem mijloace legale de riposta.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

asa e. eu am avut o experienta scurta si m-am convins. Si am ajuns la concluzia ca, decit sa platesc 4-5-6 mil o bona care nu este niciodata multumita si tu te simti mereu aiurea, mai bine o duc la cresa sau gradinita.

[pink]LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR SI MARIOARELOR!!!
SA VA TRAIASCA SI TOTI MEMBRII DIN FAMILIE CARE POARTA ACEST NUME![/pink]

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Coraly Vladut doarme noaptea de la 10 jumate pina pe la 8, 8 jumate, si ziua de la 11 la 14.

Anda imi pare rau ca va pareseste bona. Iti urez sa gasiti repede alta si sa fie si mai buna!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bubu, merci pentru lista de prostioare.

Lavinia, nu te sfatuiesc sa o lichidezi, din N motive, principalul fiind porcariile care se fac la noi.
Stiu ce vorbesc, m-am interesat fff bine inainte, inclusiv la avocati, deci, mai oricine lichideaza firma are probleme mai incolo, si asta din cauza sistemului.
Costa vreo 16 milioane lichidarea si dureaza pana vine controlul, etc si mai mult ca sigur ca vor gasi ceva si apoi sunt multe de spus, deci, eu te sfatuiesc sa o vinzi.

Eu am dat anunt online si cu 2 zile inainte sa plec in Saudi ( in martie) am fost sunata si omul s-a si pus pe tren si a venit in dimineata urmatoare cu tot cu jurist, a platit toate actele de la notariat, acte prin care o delegam pe mama sa se ocupe de tot.
S-a facut cesiunea, mai mult nu stiu. Inca nu e finalizat total, doar 99%. Mai trebuie facut nu stiu ce.
Pretul cerut de mine a fost simbolic, sincer as fi dat-o si pe gratis doar sa scap de ea.
Evident, a fost nevoie de certificatul fiscal din care sa reiasa ca nu sunt datorii, etc. Ala a durat o luna, de fapt scoaterea lui, dearece asa e in Romania. Vreo 2 saptamani nu a mers sistemul, apoi au facut ei nu stiu ce greseli, apoi le-au corectat si nu iti mai povestesc ca te ia durerea de cap.
Mare curaj iti trebuie sa incepi vreo afacere in Romania. Asta e concluzia la care am ajuns eu din experienta proprie.
Eu am zis ca daca nu reusesc in Germania, in cel mai rau caz fac alta firma in Ro, dar sincer, sper sa nu ajung in acea situatie, cel putin pana nu se imbunatateste legislatia si multe altele.

Oricum, de la 1 ianuarie intram in Uniune, deci teoretic am voie sa lucrez si sa traiesc in orice alta tara a Uniunii, ceea ce intentionez sa fac, ca nici in Saudi nu pot trai.

Deci Lavinia, da anunturi peste tot, cere un pret minim. Firma mea nu a avut deloc activitate, deci nu puteam cere decat o mica parte investita de mine in actele firmei si cu asa basta, mai ales ca toate actele facute la notar pentru cesiune au fost platite de acel domn, deci mie mi-a convenit de minunte.
Daca ai avut activitate e mai complicat, dar tot e mult mai simplu decat sa o lichidezi.

By the way, de ce vrei sa scapi de firma?

In legatura cu bonele, nu toate sunt nasoale. Eu am avut o bona sasoaica exceptionala. Sper ca mai traieste ca tare as vrea sa o vad si sa il vada ea pe Rayanutul meu adorat.

In afara de asta am auzit si de bone foarte bune si cinstite, nu multe, stiu, le numeri pe degete, dar sunt.

Nu exista nici o garantie ca la gradinita se poarte frumos cu copiii. Si acolo am auzit diverse povesti.
Poate doar la cele private ca re insa costa o avere ( nu merci, ma lipsesc la asemenea taxe), dar acolo se poarta frumos de frica sa nu fie concediate.
Si eu ma ingrozesc la gandul ca vine ziua cand trebuie sa il duc la gradi/cresa, ce-o fi, dar pana una alta trebuie sa il dezvat sa bage lucruri in gura, deoarece nu mai rezist.
Daca aveti metode, le astept cu mare nerabdare.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Amaya, deci si Andrei al tau e ca Rayan, nazdravan.

In legatura cu CIC-ul, tu te referi la mamicile care acum nu lucreaza si care sunt insarcinate, nu?
Mie tot nu mi se pare normal, deoarece atata vreme cat eu contribui la asigurari, am dreptul la beneficii.
La fel e si cu pensiile.
Poate o persoana nu are chef sa lucreze, dar are bani si isi plateste lunar asigurarile. E dreptul acelei persoane sa primeasca pensie desi nu a lucrat nici o ora.
Asa e in Germania, asa e peste tot. Amin isi plateste asigurarile din tara lui, desi lucreaza in alta tara.
Toti medicii de aici procedeaza la fel.

De ce ar fi CIC_ul diferit?
Nu stiu de ce ma revolt ca nu ma afecteaza pe mine, dar mi se pare nedrept si aiurea. Ma rog, asta e strict parerea mea.

Una peste alta, mi-e dor de tine si tare as vrea sa vorbim, dar niciodata nu esti pe yahoo.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Patri si Anda, multumim de urari!

Anda, fruntea sus, viata merge inainte! E usor sa dai sfaturi, desi nu prea sunt in masura. Eu ma rog de sanatatea matusii ca sa poata sta cu Bia , pana o voi duce la anul la gradi.

Si eu le urez tuturor celor care poarta numele de Maria, multa sanatate, intelegere, si dragoste!

Si scumpei mele fetite ii doresc tot binele din lume!

Ana Maria, succes in continuare! Eu am stat legata strans vreo 3 zile non stop la sani cu o esarfa ca sa se evite producerea lactatiei, iar seara ma mai mulgeam la dush, cat sa-i eliberez..si a 5-a zi, la mine a fost ok. Nici eu nu am vrut medicamente, iar cele bune mi se pareau enorm de scumpe.

Coraly, Bia doarme 8-9 ore pe noapte, iar pe zi, in jur de 2.5 ore.
Pt varsta ei ,e f putin, e totusi mica.

Lavinia, multumim de vesti!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

La multi ani pentru toate Mariile de aici, mai refer la fetitele noastre, dar si la mamici, rude, etc.

La multi ani si mamei mele!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Mona, si eu am avut sindrom si am facut Clexane.

Anda, imi pare rau, am mai auzit cazuri in ultimul timp. Se pare ca e sezonul miscarilor de trupe.

Mergi la inceput