Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 28
bubu05 spune:
Crinuta...eu ma amuz cu prostioarele lui Rayan si am mai zis si eu ce mai face si Vlad...
pai...
-de un timp dupa ce bea apa intoarce sticla si toarna apa pe jos si se balaceste in ea, uitase acest obicei si acum si-a adus aminte de el.
-Vine la noi si face din gura ca virgula calul si arata cu degetul pe covor, adica sa ne intindem pe covor sa ne calareasca, apoi insira masinutele lui pe burta noastra.
-Se ridica in picioare pe masinuta aia mare ca sa ajunga la rafturile bibliotecii sa ia te miri ce de pe acolo.
-se catara si el pe canapele, pe pat, sare in pat, se tranteste pe perne
-Cand mergem afara se duce la buticul din scara blocului, striga "nenea bobo", iar vanzatorul ii da un ciupaciups, va inchipuiti cum trebuie sa scap de el, ca nu sunt de acord cu bomboanele astea...o data pe saptamana totusi mai linge cate un ciubuc din ala 
-se duce in balcon si imi ia cosul cu carlige de rufe si ii plimba cu masina lui prin toata casa, la fel si cu ciorapii din sertar(asta am mai spus-o)
...in rest e un scump, un pupacios, vorbeste mult, mananca super bine si doarme la fel, o comoara! De-aia mai vreau inca un bb!!
Cand suntem afara mai fuge de langa mine, dar daca ii spun sa stea pe loc ma asculta de cele mai multe ori, mai pune mana pe mizerii de pe jos...dar traiasca servetelele ude! La piata baga mana mereu la laditele cu struguri, vanzatorii mereu ii dau cate un ciorchine, pe care i-l spala pe loc si il haleste tot!
Mamaaa, cat am povestit!
Ce ma bucur este ca am trecut de faza tavalitului pe jos de nervi! Acum se mai enerveaza, mai tipa, dar nu se tranteste si nici nu ridica mana la mine, asta pt. ca eu evit sa-l mai plesnesc peste fundulet, dacat f.f.rar si daca face o prostie mare.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Ubi spune:
Alexandra cand se enerveaza da cu palariuta/sapca de pamant dupa care se linisteste...
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
monalac spune:
multumesc mult pt urari,fetelor.azi i am facut vaccinul trivalent lui cris,cel impotriva rubeolei,rujeolei si oreionului...la noapte nu prea voi dormi,pt ca va tb sa l veghez,dupa fiecare vaccin a facut febra 3 zile la rand,de ianapetenta nu mai spun.i am dat nurofen,preventiv,dar tot mi e frica.sunt o mama panicoasa,pt ca am avut f multe probleme pe tp sarcinii,avand sindrom antifosfolipidic.am facut 300 de injectii cu clexane,una pe zi si am stat in pat de la 3 luni,cand,colac peste pupaza,am facut hemoragie masiva cu dezlipire de placenta.sincera sa fiu nu speram sa mi tin copilul in brate,mereu ma gandeam doar la ce i mai rau,dar dumnezeu m a ajutat sa am o minune de copil.s a nascut la 38 de saptamani,prin operatie cezariana,cantarind 4650kg si masurand 53 de cm.era un urias!din pacate,n a luat in greutate,avand o inf urinara pe care am depistat o la 2 luni si de care a scapat la 7.a fost un copil plangacios,pana la 1 an,cel putin,a fost teroare!plangea mult,din orice,nu voia in patut,nu voia in carut,ma chinuiam cu el in brate,mereu,ma duceam la baie cu el in brate,faceam mancare cu el in brate.nu m a ajutat nimeni,nici macar o zi,cu exceptia sotului meu.nu l am lasat niciodata cu nimeni,nu am stat fara el decat at cand merg la examene,pt ca acum,la 31 de ani,mai fac o facultate.in rest si la nunti daca am fost,la botezuri,l am luat cu noi.nu mai pot scrie,pt ca ma cheama insistent.nu i place sa l neglijez.aaa,voiam sa spun ca noi ii spunem cristian.iar poze nu stiu cum sa pun,sunt o incepatoare in ale calculatorului.poate ma ajutati voi.
lavinia345 spune:
Ubi si noi am pierdut un cercelus sapt trecuta,erau singurii din cati are care erau cel mai greu de desfacut.Am descoperit destul de tarziu ca lipseste,cu o zi inainte am fost la plimbare de la ora 14 pana la ora 23...a doua zi am descoperit dupa pranz ca lipseste.Ca l-a pierdut pe afara sau noaptea in pat nu stiu ca nu l-am mai gasit,eu tot sper ca e pe sub pat sau printr-o fatza de perna.Apoi mai aveam o pereche de cercelusi cu mine dar cu surub asa ca i-am pus-o pe aia si dupa 2 zile a scos surubul.Nu l-am mai gasit,deci am cercel fara surub.A adormit in bratele jupanului si cand sa o puna in patut vad o chestie in pat asa ca ii dau un bobarnac(am crezut ca e o hartiuta) si apoi imi dau seama ca era surubul cercelului.Prea tarziu ca a zburat undeva dupa dulap si o oglinda imensa depozitata acolo,tre' sa mut juma de dormitor sa ajung la surub.Deci iar suntem fara cercei.Mai are 2 perechi in Liban,una cu surub si una are un defect la o toarta de nu se inchide bine.Pana vine jupanul din Liban(care a zburat in seara asta) cu cerceii sper sa nu i se infunde gaurile pt cercei.
Despre CIC eu stiam ca trebuie sa lucrezi 4 sau 6 luni parca intre ele,ca nu le poti lua unul dupa altul.Cel putin acum 3 ani asa era.
Monalac bine ai venit!Lasa panica la o parte ca nu e buna.
Natalia iar are rinofaringita,nu exista sa ajungem la Mangalia fara sa o faca.
Crinuta depresia e bine merci,i-am cam dat cu flit si o ignor total,merg pe burta pana rezolv problemele cu firma si proprietatile si apoi mai vad eu ce fac.Cu cat ai vandut tu firma ta?Si unde l-ai gasit pe cumparator?Ca mi-ar prinde si mie bine sa o vand pe a mea,decat sa o lichidez...
Lavinia
poze Natalia
lavinia345 spune:
Natalia daca se enerveaza ma ciupeste sau tipa sau sta cu mainile in san.In rest se catara pe ce apuca,pepenele rosu e scaunul ei preferat,se suie pe tata(care e paralizat) si il calareste,ii fura pernele sau ii arunca mingii in cap cand doarme,il da sa manance tot ce mananca si ea(ceea ce e benefic pt tata care are repulsie pt mancare de cand e bolnav).
Bestutza daca mai ai timp sa citesti,pt escara crema de galbenele face minuni si cred ca stii ca trebuie sa o intorci pe o parte si pe alta pe bunica cam din 2 in 2 ore(daca e posibil desi nu cred in cazul vostru) si sa nu fie transpirata la spate niciodata,deci schimbata de bluza mereu sa nu fie uda.Crema de galbenele de cel putin 2 ori pe zi.Sanatate si forta multa.
Lavinia
poze Natalia
lavinia345 spune:
Si tot eu revin cu al treilea post,am pus poze de cand am plecat din Liban,cateva din Londra(desi mai mult am fost la cumparaturi decat la vizitat,ca doar am facusem turul Londrei) si mai multe din Belgia.
http://community.webshots.com/user/lavinia1701
Lavinia
poze Natalia
ana maria spune:
Fetelor, cred ca am reusit si eu sa intarc. Astazi nu mi s-au mai intarit sanii si nu i-am mai dat din noaptea trecuta. stiti vreun remediu naturist, in caz ca se mai intaresc, sa opresc lactatia? N-as vrea medicamente. Parca auzisem ceva de un ceai.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Witchie spune:
Pe noi ne paraseste bona. Sunt tare suparata!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase
PatriciaArdeleanu spune:
Lavinia, Natalia este o dulce!
anda, dar de ce? a gasit altceva?
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Witchie spune:
a gasit un job cu carte de munca. eu cred ca asta e o minciuna convenabila.
dar poate ma insel. ma rog nu mai are importanta de ce.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase