Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 30
ana maria spune:
Kris merci de sfaturi.. vad ca a trecut ceva vreme si nu am probleme. Medicamente nu vreau pentru ca atunci cand incercam sa raman insarcinata am luat pentru o dereglare hormonala si nu le-am suportat deloc. Eu am luat Dostinex, stiu ca era si atunci scump dar nu a fost bun deloc (am avut varsaturi, ameteli groaznice, dureri de cap). Sper sa nu fie nevoie de medicamente. Oricum am reusit sa intarc cand ii mai dadeam o masa pe zi si inca vreo 4 zile ii mai dadeam doar dimineata dar foarte putin ca sa eliberez sanul si probabil ca a scazut treptat lactatia.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
magga spune:
quote:
Originally posted by ana maria
Fetelor, cred ca am reusit si eu sa intarc. Astazi nu mi s-au mai intarit sanii si nu i-am mai dat din noaptea trecuta. stiti vreun remediu naturist, in caz ca se mai intaresc, sa opresc lactatia? N-as vrea medicamente. Parca auzisem ceva de un ceai.
Ana Maria, ceai de salvie (fo doo cani pe zi) si legat la sini. si cite un dush caldutz sub care apesi pe sini sa mai iasa surplusul de lapte. curaj!
Amaya spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele Fecioarei Maria!
Crinuta, asta e legea acum insa macar e bine ca din 2007 vor beneficia de alocatia de 200 RON pana la 2 ani toti copiii, chiar daca indemnizatia se micsoreaza.
In legatura cu yahoo-ul ai dreptate dar incerc sa ma impart si eu cat pot
...oricum o sa fac tot posibilul sa mai intru.
Referitor la cresa, eu sunt foarte multumita. Deja am terminat prima saptamana si totul a mers struna. Educatoarele sunt foarte receptive la tot ce le spun in legatura cu Andrei si tin cont de particularitatile lui. De fiecare data cand l-am luat este schimbat, curat si satul (cand ajungem acasa nu-i este foame deloc pana dupa somnul de dupa-amiaza) iar evolutia lui zilnica, in termenii afectiunii fata de educatoare, imi demonstreaza ca se poarta frumos cu el. Mai nou, de ieri, le pupa la plecare (iar el pana acum ma pupa doar pe mine, nici tati n-a avut inca onoarea). Si pana acum nici un semn de imbolnavire, Slava Domnului!
Oana
17+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
crinuta spune:
Da Amaya, daca am fi acum in Ro probabil ca l-as da la cresa, deoarece nu il pot uita pe acel baietel din parc care la 2 ani si ceva vorbea extraordinar de bine, iar mama lui mi-a spus ca si-a dezvoltat limbajul la cresa.
Daca se gaseste o cresa buna, cu grupa mica, personal foarte bun, why not?
Si aici am inteles ca ar fi un fel de crese, dar n-am curajul inca.
In primul rand ca el intelege doar romana, si foarte putina engleza ( a progesat putin si la engleza, deorece vorbesc mai des cu el) si in al doilea rand ca n-ar sta fara mine si fiind si o tara straina..., habar nu am cum se ocupa ei de copii, sincer, nu prea am incredere, dar poate sunt eu paranoica.
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
La multi ani celor ce poarta numele Sf. Fecioare Maria! (si mie, bineinteles
)
Ana Maria, bafta cu intarcatul!
Anda, nasoala faza cu bona...poate gasiti alta...Bafta si tie!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Amaya spune:
Bubu, esti Marie? La multi ani! sa ne fii frumoasa, sanatoasa si energica si sa ne cinstesti cu niste eclere, ca mi-ai facut o poftaaaa
!
Oana
17+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
sirimie spune:
La Multi Ani Mariilor!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
bubu05 spune:
Mersi Amaya! Pai fac cinste, ca de cand stabilim intalneala si nu ne mai intalnim......
Hai sa vedeti un www.dropshots.com/oana_bubu05" target="_blank">filmulet haios!
...se vede cam naspa ca e filmat la lumina artificiala, iar sunetul este decalat, nu inteleg de ce merge asa la mine dropshot-ul asta 
Si cateva pozeeee!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz