Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 25
Ubi spune:
Nu am gasit cercelul desi m-am uitat atent pe drumul dinspre parc sper casa. Imi pare nespus de rau mai ales ca abia ii pusesem perechea asta de cercei.
Noi ROR-ul l-am facut in mana. Nu a durut absolut deloc (sunt doze individuale si au un ac subtire). A mancat ce a vrut si inainte si dupa si nu a avut nici o reactie. A fost cel mai usor vaccin.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
lbelciug spune:
Patricia, sincera sa fiu inclin sa cred ca nu e de la dinti. Ce Dumnezeu, o tine asa de mai bine de o luna!
Amaya, multumesc de info. Am citit si subiectul cu prima zi de cresa si ma bucur ca Andreiut este bine. S-o tineti tot asa!
Ubi, ce m-ai linistit apropo de vaccin. Da Doamne sa fie si la noi usor!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, si la noi la fel a tinut, mai aveam putin si o luam razna. ce ar putea fi altceva?? si eu sint curioasa...acum are cite o noapte, din cind in cind, cind face la fel. DAr dupa ce au iesit caninii, o perioada foarte buna a dormit nemiscata. de aia presupun ca ies celelalte.
Apropos de tablouri, sincer, nu stiu cind ai timp, mai ales ca te-am citit pe la subiectul cu time management...bravo tie. eu una la fel, sint intr-o fuga continua, ajung acasa, ori mergem in parc, ori gatesc, ori am treburi...mai devreme de ora 24 eu nu dorm. O sa ma apuc si eu mai incolo, cind nu o mai fi asa frumos afara.
Amaya, am citit si eu despre cresa. Am si eu una in cartier, o sa ma interesez si acolo.
Zi-mi si mie, tu ai voie sa iti iei doua cic consecutive, fara pic de pauza intre ele??
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
kris spune:
Copii sunt agitati noaptea si din alte cauze: daca nu de la dintisori/maselutze, pot avea viroza, de exemplu.
De 2 ori am sesizat acest lucru...Chiar daca nu are mucisori, sau temperatura..ii dejanzeaza faptul ca nu respira bine noaptea.
Sa stiti ca suntem cam in aceeasi situatie de 2 nopti. Azi noapte poate a fost de la vaccin, ieri am facut ROR-ul. Nu se odihneste bine deloc, mai mult de 7-8 ore nu doarme pe noapte. Si astazi nu prea e in apele ei...sper sa fie doar de la vaccin...Doamne sper sa nu facem iar o vizita la Stanciu.
Fetele, sambata ma duc la o cununie civila si o luam si pe Bia..ii place mult la petrecere. E ceva mai intim si nu dureaza mai mult de 4-5 ore.
Mona, bine ai venit in grupul nostru! Sa-ti traiaca minunea! Dupa mesaj, sa inteleg ca mai ai o fetita?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
crinuta spune:
Mona, bine ai venit la noi.
Anda, poate o adaugi tu daca ai timp. Eu as incerca, dar acum nu am timp si mi-e ca fac vreo prostie.
Eu am gatit azi orez cu creveti, yam, yam.
pupici
Crinuta si
Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, dar virozele nu tin cite o luna..din ce am tot citit, multi bebei fac asa noapte, si din alte grupuri.
si eu botez simbata, la fel intim, biserica si acasa in curte masa, si inca nu stiu cum sa fac, sa o iau, sa nu o iau, o sa pot sa ma descurc daca o iau, sa imi fac meseria de nasa..![]()
dar tu daca nu ai alte obligatii, poti sa o iei linistita.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
kris spune:
Patri, in legatura cu analiza pt depistarea gardiei, "antigen gardia" este cea mai eficienta..si iese din prima daca o are. Ma gandeam ca ,costa in jur de 1 mil..dar 310.000 e destul de rezonabil. Si cred ca din sange se ia.

albume foto
kris spune:
Patri, sa fiti sanatosi cu totii! E un lucru frumos ca botezi, si mai ales baiat. Daca mai ai pe cineva prin jur, persoana pe care sa o agreeze, inafara de sot..eu zic sa o iei si pe ea, deja e o d-ra. Bianca mea intelege multe, deja...numai sa fie intr-o dispozitie buna...
Sa aveti parte de o zi frumoasa, de neuitat! La anul vom boteza si noi, daca fina noastra va reusi sa pastreze sarcina. 

albume foto
lbelciug spune:
Uf, e greu Patricia cu piticii astia... Maine o voi intreba si pe pediatra cu ocazia vaccinului. Tablourile le fac noaptea, de regula sambata spre duminica dupa ce adoarme Matei. Activitatea asta ma relexeaza si imi da o mare satisfactie de asta incerc sa continui.
Kris, Matei nu are semne de viroza.
Va urez distractie placuta la cununie si botez!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, as lua-o cu mine, dar ii cam stric programul: botezul este la ora 5 dupa-amiaza. noi o sa plecam de acasa spre ei (la tara, aproape de buc), pe la 2, cind ea deja doarme, si nu stiu cum sa fac. in biserica daca nu sta cminte si plinge sa o iau eu in brate?? bine, va fi si mama mea, poate si sora, ma mai gindesc, daca nu, o iau duminca la mir.
Mai am fini, primul, tot baiat, l-am botezat cind aveam 19 ani (o alta sora a mamicii de acum). DEci am un fin de 14 ani...
Asa e, Liviana, e greu, frumos si greu. eu acum prefer sa citesc pt a ma relaxa seara, nu pot sa ma culc fara sa citesc putin inainte.
Monalac, bine ai venit printre noi.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)