Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ubi, imi pare rau...lasa, ca ii iei alti mai frumosi!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

nu stiu de ce am descoperit asa de tarziu subiectul asta,dar mai bine mai tarziu decat niciodata,nu?e si locul meu aici,pt ca am un baietel nascut pe 3 ianuarie 2005.nu stiu exact ce ar trebui sa spun acum de spre el...se numeste ioan cristian,cantareste 10kg,e f energic si e comoara mea.nu e f mancacios,dar compenseaza prin altele.spune aproximativ 50 de cuvinte,toate cu adresa,dar nu le pronunta bine pe toate si nu leaga propozitii,decat ceva de genul/tata,pa,bobo-adica tata e plecat sa mi ia bobo/sau-daii,buba,capu/adica,am lovit o pe daria la cap si i am facut buba.stie f f multe lucruri,e f sociabil,nu e fricos si e destul de ascultator.merge de manita ,daca i spun sa se opreasca pt ca vine masina,se opreste si spune-calca/adica sa nu l calce.sunt f multe de spus,probabil lucruri banale,dar care mie mi se par unice si irepetabile,vorba poetului.maine va mai spun altele,mai sugerati mi si voi ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

despre legat,scuze,greseala din repezeala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Mona bine ai venit! Speram sa te simti bine pe la noi! sa-ti traiasca voinicu'!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Monalac, welcome in grupul nostru. Te asteptam si cu pozele lui Cristian! Fetele, cine o poate adauga pe Mona in listura noastra?
Ubi, imi pare tare rau ca ai pierdut cercelusul. Dar cum s-a intamplat? S-a agatat de vreo hainuta, a dat Alex cu manuta? Hai nu mai fii suparata, bine ca e sanatoasa fata, restul se rezolva. Pupici.
Fetele, eu nu stiu ce sa mai cred despre Matei. Efectiv nu inteleg de ce se framanta atata noaptea si de ce plange in timpul somnului. In fiecare noapte intre 2 si 6 se agita, se bataie, scanceste, etc. Numai prima si ultima parte a noptii doarme f bine. Azi am dus a doua proba pt exameneul coproparazitologic. La prim aproba rezultatul a fost negativ. Of, tare rau e ca nu pot spune micutii nostri ce ii doare. Efectiv nu stiu ce sa mai cred. Ultimul canin i-a iesit, daca nici paraziti nu are atunci ce se intampla?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Mona bine ai venit!

Spune ce maninca bb al tau? Cum il chemati, Ioan?

Amaya mi-am adus aminte, pai Andrei maninca tare bine comparativ cu Vladut al meu! Cind sint eu multumita cum maninca Vladut nu maninca nici jumatate cit Andrei..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, Rebecca ma capiase cind era in perioada dintitilor, exact asa facea in fiecare noapte.Pe mine ma termina cind facea asa, chiar daca in somn.

si acum vad ca mai are perioade, dar nu in fiecare noapte. ii duc si eu kk, sper sa reusesc simbata asta, daca nu cealalta saptamina.
am inteles ca e posibil sa nu iasa din prima, sint perioade, trebuie sa duci de mai multe ori. Oare la antigen este la fel?

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Sirimie, acum, de cand e la cresa, mananca si mai bine.

Liviana, si eu ma confrunt cu aceeasi problema insa eu sunt sigura ca este de la dinti...de 2 zile ii dau inainte de nani 5-7 picaturi de Nevralgin si, surpriza, nu s-a mai trezit noaptea, iar in serile care au trecut ne trezea cu niste crize de plans sfasietoare si intre crize cu suspine lungi.

Oana 17+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

amaya, cind ne pui si noua o poza cu burtica??
Ati inceput din nou cresa??cum este??
si eu cred ca dintii au fost de vina.
acum banuiesc ca ies molarii ceilalti, nu pot sa vad.
Nevralgin este pt copii?>

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, poze voi pune cand imi va cumpara prietena fratelui meu un aparat in locul celui pe care mi l-a pierdut.

Da, am inceput iar cresa de luni...e totul f. bine, am povestit mai pe larg la sub. "Prima zi de cresa".

Nevralginul (din cate am inteles este de fapt tot algocalmin) este si pentru copii si pentru adulti, difera doza.

Gata! Fug sa-mi iau baiatul!

Oana 17+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput