Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Lui Rayan i-a facut Priorix in picior dar n-are nici o importanta. Unii fac in brat, altii in picior, e tot aia.
Nu a avut deloc reactii, nici la Priorix, nici la Varilrix (sau cum se numeste ca niciodata nu tin minte exact).
Pe acesta din urma i l-a facut in brat si abia se vedea urma intepaturii, pe cand cu piciorul am mai avut probleme, noduli, una alta.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Patri, eu ii dau 10 picaturi de 3 ori pe zi. Dupa prima cura, nu am observat nimic..Il administrez fara nimic..deja ii place.

Si eu ii voi face investigatii, cel mai sigur sapt viitore in cadrul spitalului V. Gomoiu. Stie cineva cate ceva despre acest spital?
Ce-mi puteti spune despre analiza antigen gardia? Unde se face? si cam cat costa aceasta investigatie?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Nici la minuta nu s-a vazut absolut nimic.
Ar cam fi momentul sa apara primele semne, dar nu are nimic, sper sa ramana asa (doar ca a plins as'noapte f mult, ceea ce nu e normal pt ea).

Kris, antigen giardia se face la Medicover si costa 31 RON. asta se face din singe sau kk? ca i-as face si eu.Nu stiu despre spital nimic...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci, Patricia. Am inramat toate tablourile si le-am daruit diferitelor persoane. Pretul la inramare depinde de mai multi factori: de marimea si tipul ramei, tipul de sticla, daca pui passpartou si de care, etc. Cel mai bine te sfatuieste angajatul de la centrul de inramare. Tu cand te apuci de "treaba"?
Apropo de noduli la picior, eu am ramas cu niste gropite in coapsa dreapta de la vaccinurile administrate in copilarie. Inclin deci sa cred ca cel mai bine e sa fie intepati cei mici in manuta.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Lui Rayan i-au trecut nodulii, dar l-au tinut 2 luni.

Eu cu Medicover am avut surprize la analize, daca mai stiti voi faza cu Salmonella, asa ca .... nu stiu daca v-ar recomanda laboratorul lor. Acum, sa fi fost doar o scapare, nu stiu, dar e bine de stiut patania noastra.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

Fetele,
va rog frumos spuneti-mi si mie ce reactii da vaccinul ROR? Inainte de vaccin poate sa manance puiul? Noi vom merge la intepat vineri dimineata la 8. Si inca ceva: unde se face vaccinul: in brat sau picior?
Merci.

Poze August

Doctorita mea mi-a spus ca nici un copil nu face nici o reactie la ROR. Nici la Vladut nu a facut nici o reactie (si i l-am facut in acelasi timp cu vaccinul de 1 an). I l-a facut in fundulet.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Simona, multumesc. Nu stiu daca ti-am zis, dar v-am vazut pozele de la mare si tare frumosi sunteti. Vladut parca seamana mai bine cu tati, nu? Nu am inteles de ce tu ai slip inalt... Vroiai sa maschezi ceva? Sorry daca-s prea indiscreta.

Poze August

Mergi la inceput

Simona, eu stiu ca sunt copii care au avut reactii de la ROR, deci nu stiu ce sa spun..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Liviana, bb are ochii mei si in rest nu stiu cu cine seamana
Eu am costume smechere, nu neaparat sa maschez ceva Am vrut eu sa fie diferite.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Azi am pierdut un cercel al Alexandrei. Sunt trista....

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput