Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 22
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Erica, tu cum le-ai facut ieri?
Crinuta siRayan
Pai parca am mai zis: cu cornet de plastic (special), dar fara spritul aferent ca nu stiu pe unde l-am pus. (ca forma sunt multumita de cum au iesit, am taiat gaura mai mare la vf si am desenat un fel de bastonase legate)
Pana la sarbatori cand tb sa arate perfect, l-oi gasi io... Spritul meu e metalic, l-am primit de la cineva care lucreaza in cofetarie.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
V. Erica spune:
Adita, cu cine danseaza Elena acolo?
Ce mi-a placut cum manau piticii oile!!!
Tu spuneai ceva despre analize? Ce analize ati facut si cat dureaza pana iei rezultatul? Noi tb sa-i facem lui Eric exudatul faringian si noua -Rx pulmonar, si tot amanam...
Nihil sine Deo!
adita spune:
quote:
Originally posted by V. Erica
Adita, cu cine danseaza Elena acolo?
Ce mi-a placut cum manau piticii oile!!!
Tu spuneai ceva despre analize? Ce analize ati facut si cat dureaza pana iei rezultatul? Noi tb sa-i facem lui Eric exudatul faringian si noua -Rx pulmonar, si tot amanam...
Elena dansa cu baiatul unor prieteni, era dragoste mare pe ei, am inceput sa ne facem planuri de incuscrire

analize le-am facut exudat si coproparazitologic care trebuiau la gradi si in plus hemoleucograma, calcemie, urocultura si grupa sanguina. daca nu era urocultura erau gata mai repede, asa trebuie sa steptam pana luni
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)
crinuta spune:
Erica, scuze ca mi-a scapat ca ai mai zis odata, dar ce sa fac, sunt ramolita si grabita si asa mai departe.
Banuiesc ca n-ai poze de ieri...
Si eu am in Ro varfuri de la Wilton, dar nu vad nici o difenta la rezultat fata de astea de 2 lei.
Oricum, cand ajung in Ro trag iar o fuga la Wilton sa imi cumpar marimi mari, ca punga am deja tot de la ei, si aia e foarte buna.
Crinuta si
Rayan
lbelciug spune:
Fetele,
va rog frumos spuneti-mi si mie ce reactii da vaccinul ROR? Inainte de vaccin poate sa manance puiul? Noi vom merge la intepat vineri dimineata la 8. Si inca ceva: unde se face vaccinul: in brat sau picior?
Merci.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
V. Erica spune:
Liviana, din cate imi amintesc eu, ROR se face in picior, febra - in 12-48 ore, parca si bubite intre 5-9 zile de la intepare. Daca gresesc sa ma corecteze cineva. Vaccinare fara pb va doresc!
Nihil sine Deo!
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, se face in brat, nu are contraindicatii ca celelalte, poate minca/bea orice, inainte si dupa. Asistenta noasta ne-a zis ca pot sa ii dau si Wisky daca vreau
Rebe nu a plins decit f putin, sint deja seringi cu acele lor, f subtiri, o face imediat. Mi-a zis ca pof aparea unele efecte dupa 7-14 zile, putina febra, usoara eruptie eventual, dar nu neaparat.
nu am intrebat, dar nu i-am facut baitza in seara aia.
ps. noi l-am facut saptamina trecuta.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
Merci, Erica si Patricia. Am emotii, sper sa fie bine totusi.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
PatriciaArdeleanu spune:
stai linistita ca o sa fie bine.
tocmai ti-am admirat din nou tablourile. sint foarte frumoase! felicitari! le-ai pus deja pe pereti??
cit te costa rama pentru un tablou? iti pune sticla?
Patricia si
Rebecca (05.02.05)