Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 21
crinuta spune:
Merci Bubu, m-am lamurit, insa spune-mi te rog la ce atasezi acel varf.
Categoric nu am asa ceva si nici nu am vazut pe aici, dar o sa ma mai uit.
Erica, exact asa a iesit si la mine, mai precis interiorul nu era perfect facut, iar mai mult nu le puteam tine in cuptor deoarece se ardeau la fund, deci nu stiu care e problema.
L-am innebunit azi pe amin cu eclerele astea, cu varful pe care nu il am. I-am spus sa intrebe la bucatarie pe bucatar de unde pot cumpara. Haha, se amuza de mine.
Fetelor, sa lesin nu alta acum vreo 10 minute.
Rayan se tot catara pe masuta si la un moment dat am spus gata, insa pentru el nu a fost deloc gata, asa ca l-am dus in patutul lui textil.
OK, il urmaresc eu din umbra, il vad ca se joaca, si ma duc la tv, la emisiunea mea preferata, iar in cateva minute cine credeti ca apare cu gura pana la urechi???????? Rayan!!!!!!
Cum a coborat din pat habar nu am. Lipit fiind de patul nostru, banuiesc ca s-a catarat ( desi e inalt) si de acolo a ajuns in patul mare, iar restul e floare la ureche.
Asa socata am fost incat l-am sunat imediat pe Amin sa ii spun, la care el imi spune ca stie ca face asta ca s-a intamplat o data in fata lui.
Totul e ca patutul lui Rayan sa fie lipit de al nostru, in rest se no problem.
pupici
Crinuta si
Rayan
adita spune:
Crinuta, eu am pus compozitia de eclere in tava cu o punga rupta intr-un colt si au iesit destul de mari, doar ca nu aveau si striatii frumos pe ele. dar cred ca si asta se poate rezolva daca dai cu o furculita pe deasupra. eu am avut surpriza sa pun copiii in patut si sa ii gasesc prin casa inca de la 11 luni, un an. greu e pana vad cum e prima oara, pe urma e floare la ureche
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

V. Erica spune:
Bubu, cu mare placere iti spun. Nici noi nu ajungeam in acele locuri frumoase daca nu aveam niste ghizi super (prietena pe care am regasit-o e din Campulung Muscel si, evident, cunoaste f. bine imprejurimile).
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
bubu05 spune:
Crinuta, varful ala se insurubeaza la o punguta de plastic si mai am si alte varfuri cu alte forme, dar neaparat trebuie sa-mi iau unul nou, ca si punga e putin rupta. Si cum zicea si Adita, le mai fac si cu punga, o tai la un colt cam 1 cm si ies super. Eu pun in tava hartie de copt si tava mai sus in cuptor, iar cuptorul sa fie super incins. Mai ies si la mine cateodata umede in mijloc si se lasa dupa ce le scot din cuptor, dar sunt bune!
Mai, dar cate traznai face Rayan! Dar te si ajuta la curatenie, la strans masa, e baiat harnic!
Zapacitul meu stie sa spuna adeiii=ardei si ii recunoaste, e tare haios. Mai zice: muni=bunicul/bunica, maia=mamaia, zice corect bebe, pana acum zicea "bapa", puii=orice pasare, ne striga mereu si ne intreaba "ce ashi?" si trebuie sa-i raspundem, ca altfel e ca o moara stricata.
V.Erica, si sotul a vazut pozele tale si s-a minunat de peisaje, noi stateam mai mult acolo in curte sau prin oras, o data am fost la Bran, mai demult, dar in rest stateam acolo. Data viitoare ne vom plimba si noi mai mult.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kris spune:
Ana Maria, mult succes la intarcat! Copiii din ziua de azi, sunt intelegatori. Si Bia sta f atenta cand ii explic cate ceva.
Felicitari si pt olita! Ce mai, ai deja un baiat mare!
Crinuta, felicitari si lui Ryan pt 1 kk! La nazdravanii e primul, dar e tare bun si pe langa casa omului!
Patri , si noi am trecut printr-un astfel de episod, de slabise in 2 sapt, un kg si ceva...
Datorita unei iritatii/alergii, Stanciu mi-a recom peritol, 2 sapt.si i-am dat..si de atunci mananca excelent si a si pus la loc 600gr. De doua seri nu il mai administrez, si sunt tare curioasa daca va continua cu acest apetit. Niciodata nu i-am dat atat de multe zile, dar tinand cont prin ce-am trecut..am respectat indicatiile medicului. De luni am trecut la a 2-a cura cu helmiflores.
AM O INTREBARE: TRIMOVAXUL ESTE IDENTIC CU PRIORIXUL? OARE AR MAI FI NEVOIE SA-L CUMPAR? Pontul mi l-a dat o amica si maine vreau sa i-l fac si nu stiu cat e de adevarat. Eu i-am cumparat toate vaccinurile, produse de adventice..si probabil acest vaccin este produs de alta firma.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
catiflo spune:
crinuta, e tare rayan cu pantofii, sper ca ii aduce pe cei asortati, nu?
liviana, pupici vorbaretului ! ma bucur ca ati scapat de suzeta fara probleme
tomasa, nu-ti fa griji, m-am hotarit sa ii dau $10 ( adica aprox 220000 pe crema, sper sa fie ok
nu stiu de ce, dar de ieri tusesc groaznic, ma si doare in git... vremea si inghetata sint de vina...
servetele umede folosesc doar cind il schimb din cauza de kk, in rest huggies il tine uscat si nu simt nevoia
pupici
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, ce observi dupa prima tura de Helmiflores??Cum il administrezi?
eu am inceput de astazi si ii picur cele 10 picaturi in putina miere, ca e cam amar. sper sa dea rezultate.
si eu i-am dat de citeva ori peritol cind a mai avut episoadele alea cu dintii, nu dormea noptile si nu minca. Recent am facut eu o alergie si pt moment nu am avut nimic in casa si am luat si eu o lingurita, stiind ca e f bun pt alergii, dar m-am simtit asa blegita dupa el incit nu i-as mai da si ei.
Oricum, vom merge saptamina viitoare la control, sper sa ii fac si o copro+urina pina atunci, simbata daca reusesc.
as'noapte nu stiu ce a avut, s-a zvircolit toata noaptea si s-a trezit de foarte multe ori plingind...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Da Catiflo, ii aduce asortati, atat pe ai mei cat si pe ai lui tati.
Merci Bubu, o sa caut si eu pe aici varfuri asa de mari.
Mie nu imi place cum ies cu punga. Nu au modelul acela fain.
Erica, tu cum le-ai facut ieri?
Una peste alta Rayan nu se opreste cui prostiile, si aseara a mai spart un pahar.
Am zis ca gata, cumparam pahare de plastic si am rezolvat problema.
Si pe langa asta face si altele, mult mai periculoase. Nu il mai pot scapa din ochi, daramite sa il dau la gradinita.
Crinuta si
Rayan
BESTUTZA spune:
Fetele dragi,
Multumim pentru incurajari...Sunt in trecere sa iau de acasa seul de oaie pentru ca am citit despre o alifie bune pentru escare!Sunt innebunita!Se intind de la o zi la alta...Se dubleaza! Si e necrozata zona...Am luaut alifii cu propolis..Acum sa vedem ...e groaznic..Sa vedem azi dc pot sa aduc pe cineva sa ii monteze perfuzii ca ma termina faptul ca nu paote inghiti...SI macar prin alea sa se hidrateze..
Va pupcaim si revenim candva...
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
adita spune:
off, Bestutza, ce rau imi pare ca te chinuiesti asa.
Ana MAria, succes la intarcat
Crinuta, dar cum ajunge la pahare, nu le poti pune undeva unde sa nu ajunga?daca nu merge, ideea cu paharele de plastic mi se pare foarte buna
azi am fost cu copiii la recoltat analizele, au fost surprinzator de cuminti. acum astept cu nerabdare rezultatele, sper sa iasa toate bune.
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)