Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kris, sa inteleg ca fina ta e insarcinata? de ce zici asa, sint probleme in a pastra sarcina??
multa sanatate si bb sanatos si la termen!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Patri, ai dreptate..dar posibil sa va simta in febra pregatirilor si sa-si devieze putin programul. Asa mi s-a mai intampla si mie.
Si la mir, a doua zi, e bine pana la urma.
Da, fina mea a mai pierdut o sarcica anul trecut...si acum e predispusa la avort..va face serclaj in luna a-4 a sau putin peste. Dar nici linistita nu sta... e de la tara si are o mentalitate pe masura..

Deci, sambata , vei fi nasica pt a doua oara!
Patri,

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Kris, multumesc, si ...e contrazic, pt a treia oara ; am si o fina. Are 10 ani si este fetita celei mai bune prietene din adolescenta. Insa pe parintii de acum i-am si cununat. La ceilalti nu eram castorita si nu se putea..

Stiu cum e cu mentalitatea...sper sa mearga pina la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, da, pot lua doua CIC-uri consecutive fiindca perioada de CIC este perioada asimilata.

Apropo de fini si eu ca si tine, tot 3 am, 2 fete si un baiat, insa prima mea finuta are 16 ani; prima oara in viata am botezat la 13 ani, Slava Domnului ca era o slabuta la botez . Bafta multa sambata si sa ne pui poze. Incearca sa inveti Crezul...pentru mine a fost o mare mandrie ca la botezul lui Andrei nasii au spus singuri crezul (preotul le-a permis) si l-au stiut tot-tot fara ajutoare; celelalte perechi de nasi (au fost botezati 6 copii in acelasi timp) ramasesera ca la teatru, ca noi toti de altfel.

Oana 17+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Liviana, din pacate sa stii ca noi am avut ceva reactii la ROR. Nu exagerate, dar un pic de febra a fost. Dintre toate vaccinurile, tocmai la asta am avut reactie. Asa ca eu zic ca depinde de fiecare copil cum suporta. Imi pare rau ca si tu esti in situatia asta cu somnul, dar dupa cum vezi, nu esti singura. Si noi la fel. Doar ca noua nu ne-au iesit caninii. Si vad ca daca ii dau un pic de Calpol e mult mai linistita, deci s-ar putea sa fie dintii.
Ubi, si noi am pierdut un cercel. In vacanta l-am pierdut prima oara, l-am gasit prin baie, si dupa vreo 2 sapt l-a pierdut din nou.
Patricia, daca sta cu bunica, sora eu zic s-o iei. Puteti pleca mai devreme si sa doarma in masina. Daca insa sta "lipita" de tine, n-ai sanse, ca tu tre sa te ocupi de nasit.
Mona, bine ai venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Patri, nu ma contrazici! Suna foarte frumos!
Si eu sper sa fie bine cu fina mea, care e o mare incapatanata!

Amaya, ma bucur pt tine! Si pt. ca lui Andrei ii merge f bine la cresa! Sa-l fereasca Cel de Sus de imbolnaviri! pupa!

Bubu, iti cred emotiile, asupra gradinitei, dar va fi bine ai sa vezi! pupa!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Fetelor, am o intrebare, daca sunteti dragute sa raspundeti!
Mai sunt copilasi care dorm doar 8-9 ore pe noapte si 10-11 ore/24?
Merci.

Coraly si Sergiu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Coraly, Rayan doarme cam 10 ore pe noapte iar in timpul zilei cam 1,5 ore, mult mai putin decat inainte.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Coraly, noi dormim exact asa cum zici tu. Noaptea de la 11 pina la 8-9 maxim, ziua 2-3 ore, o repriza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Coraly, Andrei doarme de la ora 21 la 7 dimi (el ar dormi pana pe la 9-10 daca nu l-as trezi pentru cresa) si apoi mai are o repriza la pranz de 3 ore, cateodata 4 ore.

Oana 17+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput