Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Aaaa, am uitat sa va spun: am renuntat la suzeta!!! Seara la culcare, nemaiavand "dop" trancaneste mai mult, insa intr-un final adoarme si fara suzi. Ce ma bucur ca am reusit, mai ramane sa ne impacam cu olita. Tomasa, tu cum stai la capitolul "suzi"? Parca si tu ziceai ca vrei sa renunti la ea, nu?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta eu folosesc servetele umede. Uneori insa il spal la cada. Folosesc servetele Pampers si nicioadat nu afcaut nimic de la ele.

Liviana cred ca delt nu e foarte indicata pentru copilasi din cauza insectelor. Dac totusi te hotarasti sa-l iei vezi ca e un spray de la Chicco pentru copii de la 0 luni contra tantarilor. Celelalte solutii anti tantari sunt pt copii de la 2 ani in sus.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

A facut primul kk la olita! Mai mult fortat, deoarece vroia sa il faca in picioare, dar l-am pus pe olita la tanc si apoi era speriat de kk din olita si nu mai vroia sa stea. Haha, a fost amuzant.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

FEtelor, care zicea de Helmiflores? ce este asta?? e pentru pofta de mincare. dati-mi va rog idei ce sa ii dau, fac...

Rebecca mea abia vrea sa manince,daca maninca 2-3 lingurite de mincare, si alea cu chiu, cu vai...incep sa fiu ingrijorata si nu stiu ce sa ii fac.O sa merg si eu cit de curind la Calapod, sa vedem.
Chestia e ca atunci cind a fost in "deplasare" la sora mea, a mincat ca sparta, iar acasa imi face figuri de imi vine sa o iau la bataie... adica maninca laptele dimineata (in jur de 180 ml), sper prinz abia a reusit sa ii dea putin crenvursti, dupa ce se trezeste, cu forta, citeva linguri de ciorba. Mi se pare f putin.

Liviana, felicitari pentru suzeta. noi...inca nu, cine stie pt cit timp.

si noi folosim servetele umede zilnic.

Erica, frumoase poze.
Bubu, frumoase prajituri;mi-am notat si eu retetele.
Ana_maria, succes la intarcat. ti-am vszut si eu pozele mai demult, ai un baiat tare frumos.
Adita, cind afli sexul?
Sirimie, frumoase pozele de la mare.

tomasa, Rebecca se trezeste 99% foarte frumos, nici cind era mai mica nu prea se trezea plingind decit extreem de rar.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia, Helmiflores este un produs naturist fara contraindicatii, dar acre se administreaza pt prevenirea si tratarea giardiozei. Eu l-am suspectat pe Matei de paraziti pe motiv ca era f agitat noaptea si nu manca bine. Ii administrez preventiv acest produs, dar nu pt a-i creste pofta de mancare, ci doar in caz ca are paraziti. Ce-i drept lui Matei i-a iesit de curand si ultimul canin, asa incat si asta ar fi putut fi o caza a agitatiei si a lipsei poftei de mancare. Chair daca Helpmiflores nu are ce sa-i faca rau, incearca sa vezi ce spune mai intai doctorul.
AnaMaria, multumesc pt info. Noi avem cumparata din Grecia o crema anti-muste/tantari pt copii, si deci as putea s-oo folosesc pe asta, insa 90% sunt hotarata sa nu-l iau pe Matei cu mine.
Apropo de dinti, as vrea sa stiu ce urmeaza dupa canini? Matei are 4 maselute in cele 4 puncte cardinale ca sa spun asa... Mai trebuie sa vina si altele?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, merci.
am mai citit si eu si am vazut ca se da si pentru anorexie chiar si fara prescriptie medicala. Dr noastra e in concediu, abia vinerea viitoare mergem la ea. Pina atunci ma inbolnavesc de nervi daca imi maninca la fel.
Caninii nostri sint iesit demult.
Mai trebuie sa iasa cei 4 molari, in total au 8.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Salutare fetelor,

Multumesc pt primire si pt. aprecieri.

Ubi, e cetatea Poenari (a lui Tepes) situata intre Campulung Muscel si Curtea de Arges, si pana la ea ai de urcat 1480 trepte. De sus vezi o parte din Transfagarasan. Peisajul este magnific!

Am mai fost la Cabana Voina (la 15 km de Cplung M), acolo este si cascada aceea frumoasa.
Ce ne-a placut iarasi f.f. mult, a fost la Vidraru unde eu nu mai fusesem de foarte multi ani. Am luat masa in restaurantul unui hotel plutitor, unde copiii s-au simtit excelent. Ne-a distrat tare Ruxi care, vazand un vapor pe lac, a exclamat:
"Tatooouuuu "(tractorul) !!!

Crinuta, si mie mi-ar fi sarit tandara in mod normal, dar pretul pe care mi-l spusese initial era f. mic. In plus, chiar ne-a placut la ei, s-au purtat ireprosabil, au fost prompti cu orice le-am cerut, conditiile de cazare au fost f. bune.

Mai fetelor, voi imi faceti pofta cu eclair-urile voastre. Azi fac si eu!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Erica, ce coincidenta. Si eu fac tot azi, dar de proba, deoarece de ziua lui tati tre sa iasa perfecte.
Bine, azi nu fac cu frisca, vreau sa vad cum ma descurc cu forma, vreau sa vad consistenta aluatului, etc.

Una peste alta, azi am avut o discutie destul de serioasa despre un eventual bb 2, care pana acum nu intra in calcul, in primul rand datorita situatiei neclare cu job-ul, tara unde vom trai, etc.

Totusi i-am spus ca peste cateva luni poate ne apucam de treaba, deoarece as vrea cam 3 ani diferenta intre ei.
Nu a ramas batut in cuie, dar a zis macar ca ok, poate. Ideea e ca nu vreau sa il las pe Rayan singur la parinti, e tare rau, o stiu din experienta proprie.
Mie mi-e indiferent acum ce va fi, fata sau baiat, dar Amin vad ca tot baiat vrea.
Hahaha, ce o vrea Dumnezeu si daca o vrea.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Erica, mi se pare mie sau Eric seamana cu tine?
Tu nu arati de 30+ de ani. Iti dau 27 de ani.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Crinuta, merci. In dec. fac 35, dar pe mine nu ma deranjeaza varsta, important e cum ma simt...
Da, Eric seamana cu mine insa e brunet cu ochii negri ca ta-so, iar Ruxi seamana cu ta-so, dar e blondina cu ochii deschisi la culoare ca mine.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput