Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Ubi, bine ai revenit!

Shobo, deci se trage din familie acest obicei..Ehe e bine ca-i dus mai departe,

Adita si V Erica, frumoase poze! Ce copiii minunati aveti!

V Erica, cam neplacuta experienta!

Alipiticot, tu ce mai faci? Burtica ?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bubu, astept poza. Nu conteaza cat de urat arata.
Si eu aici am o seringa chinezeasca cu vreo 5 varfuri, care a costat cam echivalentul a 10000 lei vechi si e nu doar buna, foarte, foarte buna.

Fetelor, voi stiti ca Rayan strange masa? Nu glumesc, si eu ma mir, eu care nici la 14 ani n-o strangeam cu placere.
Ei bine, dupa masa de pranz, cand eu duc vasele la bucatarie, Rayan vine dupa mine cu farfurii, pahare, punga de paine, si asta fara sa ii zica nimeni. Ar fi si culmea sa astept asa ceva de la un copil de 1,8 ani.
Ei bine, asta face de cateva zile si nu numai ca duce farfuriile in bucatarie, dar le pune in chiuveta. Cum? Se ridica pe varfuri si le pune. Eu una sunt umita.

Asta spun ca sa ii mai scot in evidenta si caliatile ca, ca in rest tot un nazdravan a ramas.
Tot de cateva zile mai face ceva: cand suntem pe picior de plecare si eu ma imbrac ultima, of course, el imi aduce pantofii. Sa nu iti vina sa il mananci?

Dar aseara, hm, Rayan iar a inceput cu aruncatul pe canapea si fiind foarte periculos, Amin m-a ascultat si a facut pe suparatul, l-a pus in scaunul de masa ( nu va spun cum se loveste cu capul de spatar), iar apoi cand i-a dat drumul a facut la fel.
Se catara pe canapea si era cu mana la priza in picioare razand si asteptand ca Amin sa reactioneze. Pentru Rayan este o gluma, un joc, dar pe noi ne dispera, deoarece 90% dintre preocuparile lui sunt periculoase, iar faptul ca in continuare da cu capul de tot ce apuca, si da tare, pe mine una ma termina.

Prin urmare aseara l-am pus in patutul lui( care a ajuns instrument de pedeapsa, deoarece in scaun nu ma mai lasa sa il pun, incordandu-se) si l-am lasat cam 2-3 minute timp in care a urlat de zici ca cineva il taia.
Cand m-am dus dupa el in dormitor, era ranit la buza, din nou si-a lovit gurita de marginea patutului si era cu sange la buzita.
L-am luat in brate, l-am strans, l-am iubit, si asa a ramas, lipit de mine.
Nu inteleg de unde are initiativele astea de auto-ranire, dar pe mine ma termina, mai ales cand se loveste la cap. Mi-e frica de nu se poate sa nu pateasca ceva.

Erica, sincer, eu m-as fi enervat sa-mi fi facut mie asa ceva la pret. Daca nu aveati bani ce ati fi facut?> Si chiar daca ati avea prea multi bani, din moment ce s-a stabilit un pret de comun acord, sa vina apoi si sa il dubleze.... penibil.

Una peste alta, eu nu inteleg de ce aici laptele praf pentru copii e de 2 ori mai ieftin decat in Ro. O sa incerc sa profit de cat stam aici sa ii dau cat se poate de mult ca la asa un pret..., in schimb cafeaua e mult mai scumpa decat in Ro. La fel si servetelele umede.
By the way, mai foloseste cineva servetele umede, sau sunt singura?

Sa va spun ca ieri si-a scos pampersul si dupa aia a facut kk? A venit la mine disperat cu kk pe picior, pe tricoul, pe maini, pe covor, peste tot, la care l-am luat si l-am bagat direct in cada, lasandu-l sa se joace cu apa, timp in care am curatat covorul ( noroc ca a fost doar intr-un loc) si apoi m-am dus sa il spal pe el.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Sa vedeti faza de la supermarket de aseara. Rayan coboara din cos, ca de obicei, merge peste, atinge tot, dupa care se opreste in fata unui cos plin lasat pe jos de o persoana care comanda paine sau ceva de genul asta, se uita in cos, baga mana si scoate un pachet de guma.
Sa lesin nu alta. M-am repezit, i-am smuls pachetul de guma din mana, l-am pus inapoi in cos si l-am tras de acolo. Ufff, nu mai merg cu el la cumparaturi, dar cu cine il las?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Felicitari Adita si V.Erica, pt asa familii frumoase si vesele! M-am uitat cu multa placere la pozele voastre. Super!!! Chiar, Dana, unde ati fost in vacanta? Mi-a placut mult poza de la cascada...
Crinuta, eu inca mai folosesc servetele umede (cum altfel???), ba chiar si gel antibacterian. Sunt nelipsite din bagajul meu cand iesim in parc.
Catiflo, merci pt. articol. N-am apucat ieri sa ma uit dupa pretul promsi, dar o sa ma uit azi si iti scriu ce si cum.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

A, si multi fetelor care mi-au raspuns la intrebarea cu trezitul.

Mergi la inceput

Hahaha Tomasa, si eu am gel din acela. L-am cumparat din Ro si il am cu mine in poseta de cate ori plecam.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

A, la asta cu trezitul uitasem sa raspund. al meu se trezea plangand aproape mereu, pana l-am intarcat. de atunci s-a schimbat radical, se trezeste vesel si pleaca prin casa la joaca

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta si la noi e dezastru la cumparaturi. Vrea sa sara din caruciorul de cumparaturi, alearga peste tot merge de-a busilea pe jos si latra "mam mam" cica e catel... Eu cred ca de acum il voi lasa la mama de cate ori plec la supermarket ca ma distruge nervos.
Sotul meu insa nu prea vrea, zice ca frustram cupilu.

Adita esti tare ca ti se pare usor cu un singur copil. Comparatia te face sa te simti mai bine. Asa m-am simtit si eu dupa ce a plecat nepoata mea, dupa o vacata de o luna jumate aici. parca ma relaxam si eu.

Am facut si eu, cu mare greutate, primul pas spre intarcare. Adoarme seara fara tztzi, e drept ca am stat pe canapea cu el in brate, dar fara sa-l legan sau sa ma plimb cu el in brate. I-am mai dat o singura data de dimineata ca sa mai eliberez putin sanul (desi mare lucru e clar ca nu mai am). Oricum in doua, trei zile il intarc si eu. I-am povestit ca baietii mari nu mai papa tzitzi si se culca singurei. Si e foarte receptiv, acum e mare si intelege si chiar a vrut sa culce fara tzitzi.

Taica-su a fost tare mandru de el ca zice Tweety, are lustra la el in cam,era cu Tweety si ii zice "titi".

Vorbeste din ce in ce mai mult si sunt tare mandra de el. Iar de vreo doua saptamani dupa ce facea caca imi spunea si se tragea de pampers sa-l schimb iar de alaltaieri imi spune iniante si il pun pe olita si face. A facut o data si in chiloti dar oricum inceputul e mai greu.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
ce mult ati scris, se vede ca se cam termina concediile.
Am vazut pozele lui V.Erica si Adita. Frumoase peisajele dar mai ales copiii! Bubu, super aratoase eclerele. Yammy-yammy, vreau si eu.
Am fost si noi la BR de unde l-am adus pe Matei. Am fost surprinsa sa vad cate progrese a facut. de ex. m-a imitat spunand foarte corect toate cifrele de la 1-10, deci fara sa le stalceasca. Sa vedeti ce oPt pronuntat zice! In rest, e un zvapaiat, sare toata ziua din pat pe covor, se catara peste tot, ca un ied.
Coraly, ti-am ascultat sfatul, de cca 5 zile ii dau Helmiflores si deocamdata sunt multumita ca i-a crescut pofta de mancare. In paralel am inceput sa duc si probele pt coprocultura si ex. coproparazitologic. Inca nu i-am facut vaccinul, astept sa ne programeze dr..
Crinuta, eu in general il spal la fundulet cu apa calduta, deci nu prea mai folosesc servetelele umede. Le iau cu mine doar cand suntem plecati de acasa.
Erica, dar ce cuminti au stat copiii in preajma apei! Cel putin din poze asa reiese. Peste 2 saptamani voi merge cu sotul si colegii lui in delta pt 2 nopti, dar sincera sa fiu imi este teama sa-l iau pe Matei. E pur si simplu innebunit dupa apa, se duce in orice balta si-si baga manutele. Daca Doamne fereste ii vine vreun gand sa sara din salupa? Uf, e greu cu zvapaiatii astia mici, dar bine macar ca sunt sanatosi.
Va pup si revin la treaba.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput