Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 15
crinuta spune:
Aoleu, despre ce eclere vorbiti ca ma innebuniti. Cine are eclere ca iau primul avion si vin, dar pregatiti si cafea.
Lavinia, merci de intrebare, sunt ok. Am vorbit si suntem amandoi de acord sa mergem in Germania, daca se poate definitiv, daca nu, nu stiu, oriunde altundeva, insa voi pleca eu prima.
Am zis macar sa incercam. Eu ma simt foarte bine in Germania, cunosc limba germana, imi place viata de acolo si sper sa reusim, daca nu acum, macar dupa inegrarea Ro in uniune.
In rest, incercam sa ne bucuram de orice, desi e greu aici.
Din pacate caldurile sunt la fel inca, nu stiu cand se va imbunatati vremea, dar eu abia astept, insa Rayan, din cauza plictiselii in casa face din ce in ce mai multe prostii.
Ieri mi-a spart alt pahar ( vreo 3,4 a spart pana acum), apoi foloseste olita pe post de scarita pe care se urca si isi ea ce
doreste.
Nu va zic ce placere am cand matur, strang murdarie intr-un loc cu intentia de a o aduna cu farasul, dar el e mai iute, vine imediat cu farasul si cu o maturica mica si imprastie tot
.
Ce sa mai zic, e de groaza. Am zis ca il dau la gradinita mai repepde, deoarece are atata energie incat eu nu mai fac fata.
In legatura cu Vigantol, eu nu ii dau de mult timp, dar ii dau periodic Osteocare, care pe langa Calciu, Magneziu, Zinc, are si vit D.
Crinuta si
Rayan
tomasa spune:
Florina, preturile sunt un pic diferite in functie de tipul de crema, zi/noapte, etc. Dar din cate stiu eu la gerovital pretul e intre 100 si 200 mii lei vechi, nu cred sa coste mai mult de 200.000 lei. Daca vrei ma uit eu azi intr-un supermaket sau farmacie si iti spun exact.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
tomasa spune:
Cat despre canini...rabdare multa ca stiu cum e... De astia macar am scapat, dar tot mai lipsesc 4 masele. UFFFFF!
Si apoi ma pot apuca in liniste de bb2
.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
crinuta spune:
Si noua tot 4 masele ne lipsesc, dar au timp sa iasa.
Rayan n-a avut dureri la iesitul dintilor, asa ca nu stiu ce sa iti spun. Eu i-as da Calpol, e si pentru dinti.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Noul sport al lui Rayan este cataratul pe scaun si aruncatul de acolo pe canapea, spre disperarea lui tati, iar de aspirat, ce sa va mai spun, nu ma lasa pe mine, urla, tipa, se da cu capul de toate cele.
Vrea doar el si gata.
Inca nu am scapat de problema datului cu capul, este ingrozitor.
Mai avem un cuvant nou: " tie" ( hartie).
pupici
Crinuta si
Rayan
Witchie spune:
Buna lunea dimineata mai spre pranz:)
Ieri am fost cu Vladut al Simonei in parc. O bijuterie de baietel, categoria pana ca si mamzel zuluf... In rest, la mine pe strada e soare ceea ce va doresc si dvs. Irina nu mai are pete rosii pe gat, au ramas doar buburuzele de pe antebrate. Inca o creia o pauzasc.
In parc era si Bia! Fata mare si frumoasa si cu palariuta a la gavroche. Avem copii grozavi!
O saptamana buna!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu
sirimie spune:
quote:
Originally posted by lavinia345
Raspund eu in locul Simonei,dupa poze eu zic ca fost in Saturn pe plaja Diana.
Lavinia
poze Natalia
Exact, Saturn - linga Mangalia. Lavinia,

Multumim mult pentru laude
. Lui bb i-a placut in apa numai prima oara cind l-am bagat, pe urma nu a mai vrut.Si noua ne-a placut in parc cu Irina si Bia.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Crinuta, azi am facut iar eclere, asa ca am o tava plina, te astept! Ieri s-au halit toate, au venit nasii in vizita, iar azi am facut doar pt. noi ![]()
Anda, ma bucur ca i-au trecut bubitele, poate a fost o piscatura de insecta si a facut alergie...astia mici fac chestii de astea...
Lui Vlad inca nu i-au iesit caninii, prostioare mai face si el, azi mi-a varsat supa in timp ce-i dadeam sa pape, asa ca s-a culcat nemancat. Vad ca iar se trezeste noaptea...or fi caninii pe drum. In rest, ne delectam cu cuvintele pocite pe care le repeta dupa noi si invata cat mai multe din ele.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kris spune:
Anda, multumim pt aprecieri!
Bubu, noi nici la ora actuala nu am scapat de trezitul in noapte, de regula 2 treziri. ![]()
In rest suntem bine, mancacioase, frumoase si destepte!
si o saptamana deosebita!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
crinuta spune:
Bubu, please, da reteta.
Hai ca iar am toane proaste, nu zic de ce, dar sper sa-mi treaca.
Rayan e la fel, face mult prea multe prostii.
Crinuta si
Rayan