Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
sirimie spune:
Am pus poze de la mare:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/album?.dir=87adscd
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
bubu05 spune:
Simona, f. frumoase pozele! Vad ca i-a placut lui Vladut in apa! In ce statiune ati fost?
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Nu prea se mai inghesuie nimeni pe-aici.............
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lavinia345 spune:
Amaya din cate imi amintesc eu ii dadeam Nataliei Imunobaby o data pe zi 5 ml.
Bestutza La Multi Ani si sanatate multa si tie si celor dragi tie.Stiu cat iti este de greu,eu il am pe tata paralizat la pat si cat a fost in spital aproape 2 luni faceam naveta cam zilnic 40 km pana la C-ta cu Natalia.Este ca un copil acum,trebuie sa-i dai sa pape,sa-l speli,sa-i pui plosca,sa-l invelesti si alte asemenea.Ba mai este si deprimat si plange ca un copil aproape zilnic.Ma rog,nu intru in detalii dar este greu.Soacra mea a cazut de pe scaun acum 4 ani si si-a rupt soldul,avea 96 de ani si totusi au operat-o si i-au pus de plastic.Desi avea probleme cu inima de ani buni de zile,fiind pe medicatie zilnic sa-i regleze pulsul,Inima batea neregulat,a fost un risc mare dar au operat-o cu anestezie partiala(rahie cred).Am stat cu ea in spital vreo 3 nopti pana sa o opereze si stiu ce dureri avea.In conditiile in care ea nu stia engleza si eu nici atat araba,dar tot ne-am inteles.Nu a mai mers niciodata,nici macar cu cadrul,o durea si fiind si batrana vointa nu a mai avut.Putere multa iti doresc!
Sirimie iti urez si tie La Multi Ani si sa ai parte numai de bucurii si impliniri.
Anda am fost la Mangalia,de asta n-am mai scris.Se pare ca Magne B6 merge sau macar m-am mai adunat un pic,ma rog sa zic ca s-a dizolvat criza cu depresia...Crinuta tu cum stai la capitolul asta?Cat despre dermatita Irinei,Anda nu stiu ce sa zic...Natalia a facut in Liban dermatita liniara,mare branza n-am gasit pe net despre asta,doctorul mi-a zis ca e f rara si ca nu stie de unde a aparut,i-a trecut in mai mult de o luna.Sanatate multa,sunt convinsa ca nu e cine stie ce dermatita asta a Irinei.
Lavinia
poze Natalia
magga spune:
Fetelor, am trecut sa va zic si eu seara buna.
La Multi Ani atunci si Bestutzei! sa ai multa putere:)
Anda, am citit despre dermatita Irinei, imi pare rau. Da un buzz pe mess cind poti sa-ti fac si eu capul calendar cu ce stiu despre dermatita.
noapte buna :)
Ubi spune:
Ne-am intors de la munte (Sinaia). A fost cam racoare 2 zile dar spre sfarsit s-a facut frumos. Copilei mele i-a priit - a mancat, a dormit si a respirat aer curat.
Multam fetelor pentru urarile de LMA lui Alexandra.
Promit ca o sa ma uit la poze cat de curand ca v-am citit printre randuri.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
kris spune:
Ubi, bine ai revenit de la munte. Ma bucur ca i-a priit Alexandrei aerul de munte.
Simonico, mamica cea odihnita,
ma bucur ca ai reusit sa ne delectezi cu pozele tale de la mare. Vladutz e un copil reusit! Sunteti scumpi cu totii! 
Anda , ma bucur ca Irinuca e pe drumul cel bun si diagnosticul nu e atat de grav...
Bubu, cum ai petrecut? Mai ai eclere? Sa stii ca am facut si eu astazi, dar mi-au iesit in miniatura, nu mi-au crescut..probabil de la un ou de curca..dar gustoase au fost foc..in loc de 3 tavi , mi-a iesit una..Am halit-o imediat dupa masa de pranz. Vreau sa mai incerc o data de Sf. Marie mica, 8 sept.
Magga si Lavinia, ce va mai fac fetilii?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
lavinia345 spune:
Ubi la noi cand veniti?
Despre Vigantol eu imi amintesc ca doctora neonatoloaga din spital cand am nascut mi-a zis sa-i dau fetei pana la 1 an si jumatate si parca si medicul de fam din Buc la fel a zis.Chiar e absolut necesar Vigantolul asta,nu de alta dar inca o grija in plus pt mine care sunt pe drumuri ....tare mi-e greu.
Lavinia
poze Natalia
lavinia345 spune:
Raspund eu in locul Simonei,dupa poze eu zic ca fost in Saturn pe plaja Diana.
Lavinia
poze Natalia
catiflo spune:
fetelor, am o migrena cumplita, lui Gabi ii ies caninii, acum se vad chiar bine prin gingie si toata noaptea a urlat...
o intrebare am si eu acum, spuneti-mi cit costa o cutie de crema gerovital plant, nu conteaza de noapte/zi, cutia e mica, alba si are capac verde. mi-a adus cineva din Ro si nu mai stie cit a dat pe ea.
mercic