Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 13
Witchie spune:
mnda, am dat search la dermatite si nu e chiar atat de roz cum credeam.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu
kris spune:
Anda, sanatate Irinucai! Eu stiu ca dermatitele apar din cauza diversificarii timpurii. Am o amica in parc a carei fetita are dermatita atopica. Nu-i va trece decat abia in adolescenta. Nu vreau sa te dejamagesc..
Tomasa, noi am facut, intr-adevar Ar-ul in tpl epidemiei. Ii voi cumpara priorixul, deoarece nu am facut nimic de la cabinet. A vrut sa spun ca dr. fetei nu-mi va raspunde carect daca e tarziu sau nu..pe ea o intereseaza sa-si ia banul...Sapt viitoare voi face priorixul, daca nu racim cumva.
Crinuta, dragute pozele noi!
pt Rayanut!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
lbelciug spune:
Fetele, n-am vrut sa mai discut despre faza cu ghicitul sau cu starea mea de sanatate, insa Tomasa m-a provocat. Deci ca sa lamurim subiectul si sa-l si incheiem, nu m-am dus la ghicitoare (n-am facut niciodata treaba asta si nici n-o voi face), ci m-am intalnit cu un prieten cu oarece expertiza in acest domeniu. Ca sa-l citez, el a citit, nu ghicit, asa cum a invatat la scoala. Este vorba de un fost SRI-ist si da, la scoala au invatat si asa ceva ca si multe alte chestii incredibile. Multumesc pt vorbele bune Tomasa, desigur privesc cu senin in fata si ma las in mainile Domnului. Cum o vrea el asa sa fie, dar acum sunt hotarata sa nu ma duc sa fac tratament si deci sa raman gravida prin acest mod.
Am citit rapid ce s-a mai discutat, asa ca spun si eu La Multi Ani Simonei, Anda sanatate Irinucai, Shobo m-am distrat dar a fost si un warning bun faza cu Codrin. Nu in ultimul rand Shobo iti urez vacanta placuta!
Maine ma duc si eu la BR sa-mi iau puiul de la parintii mei.
Un week-end placut la toata lumea!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
bubu05 spune:
Amaya, ai inceput cura cu Imunobaby? Cum il administrezi? Vreau si eu sa-i iau zilele astea, am auzit ca si Imunogrip ar fi bun. Dr. mea nu imi recomanda imunizante...nu stiu de ce...si peste o luna jum. il duc la cresa. O sa-i dau din proprie initiativa, maine ma duc la farmacie!
Voi stiti cum se administreaza Vit. C? 10 zile, la inceputul lunii e bine? Sau o luna intreaga? Se face pauza intre luni sau cum?
L-am inscris pe Vlad la cresa(cu pile bineinteles!, pt. ca nu sunt locuri), a fost doar sotul sa duca dosarul si mi-a spus ca a fost renovata putin cresa, are termopane peste tot, o noua sala de joaca cu mobilier nou. Baia arata cam naspa, adica fara gresie si faianta, dar era curata...Am niste emotii........
Anda, sanatate Irinucai, sa-i treaca repede bubitele!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Amaya spune:
Anda, multa sanatate lui Irina si sa scapati repede de iritatie.
Bubu, da, am inceput. Noi am intrebat la 4 farmacii si peste tot ne-au spus ca Imunobaby este cel mai bun. Din cauza asta am si optat pentru el. Ii dau de 3 ori pe zi cate 3 ml. Habar nu am pentru cat timp fiindca nu scrie. Daca nu aflu nimic altceva ii dau pana terminam sticla. Referitor la Vit. C noua pediatra ne-a recomandat Vitamina C de la Natural, este sub forma de picaturi. Ii dau cate 5 picaturi in fiecare zi, zi de zi, fara pauza, de la 6 luni.
Oana
17+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
bubu05 spune:
Mersi mult Amaya! Tot picaturi ii dau si eu lui Vlad, de Vit.C, cate 6 picaturi, insa doar daca e racit...cateodata uit...si acum vreau sa-i dau fara intrerupere cel putin pana incepe cresa sa-l mai imunizez putin, ca vad ca raceste mai des...Maine ma duc sa iau Imunobaby, cat costa o sticluta?
Oana si
Poze cu Vladutz
Amaya spune:
Bubu, noi am dat 270.000 stticluta, insa pretul difera de la farmacie la farmacie, am vazut si la 325.000 la Centrofarm.
Bafta si voua si noua! Sa avem pitici puternici si sa nu se imbolnaveasca!
Oana
17+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
bubu05 spune:
Aaa, nu e f. mult! Abia astept sa se faca dimineata sa ma duc sa-i iau! ![]()
Oana si
Poze cu Vladutz
sirimie spune:
Anda din cite stiu eu dermatita nu e contagioasa si daca nu a fost sensibila pina acum nu cred ca are dermatita atopica. Deja i-au trecut bubitele, nu?
Shobo concediu placut! Am citit povestea cu bona inchisa pe balcon, nici nu iti trece prin cap ce pot face copiii...
Bubu felicitari pentru cresa. Am citit eu aici pe forum de doctori homeopati, cred ca merita sa mergi cu Vlad la unul sa ii dea o cura de doftorii pentru imunizare.
Un exemplu:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83213
E nevoie de vitamina C in fiecare zi. Eu ii dau suc de portocale si ceai de fructe ca sa se completeze, iar cind mi se pare mie ca a fost mai expus la raceli ii dau picaturi de vitamina C. Excesul se elimina prin urina.
kris nu cred ca e tirziu sa ii faci acum ROR. O sa fie protejata de acum incolo pina cind merge la scoala.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
bubu05 spune:
Simona, mersi de link!
Am fost si i-am luat Imonobaby, i-am dat deja primi 3 ml, a costat 300.000 sticluta. Sunt incantata de ce scrie in prospect si sa vedem ce rezultate avem. Picaturile de vit. C i le dau si eu zilnic si ii fac si sucuri de portocale+mere.
Oana si
Poze cu Vladutz