Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
Amaya spune:
Shobo, nu pot sa cred!!! Ma gandeam ca sunt inca prea mici sa faca lucrurile astea. Chiar il observam ieri pe Andrei: eu eram in baie si ma spalam pe cap, cu usa deschisa, iar el a intrat dupa mine si a impins usa de la baie, care s-a inchis, si apoi il vad rasucind de butonul care incuie usa. Mi-a stat sufletul, ma gandeam cu groaza ce as fi facut daca eu nu eram inauntru si se incuia singur in baie!?! Trebuie sa gasesc neaparat o solutie pentru asta fiindca la ambele bai am acelasi sistem super facil pentru el. Slava Domnului ca inca nu ajunge la manerele usilor, la noi sunt foarte sus.
BESTUTZA, LA MULTI ANI! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si tie multa putere si rabdare sa treci repede de perioada asta grea. Sa-ti traiasca minunile si sa te bucuri de ei.
Oana
16+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
ana maria spune:
Bestuta La multi ani cu intarziere!!! daca nai povestesti mi se face rusine ca ma pot plange de ceva... Cu doi copii mici s amai ai grija si de mamaie cazuta la pat. esti o eroina.
Shobo e tare povestea ta, mie mi-e frica rau de chestia asta ca usile de la balcon se inchid doar din camere. La maica-mea am pus cu inchidere din ambele parti tocmai din aceasta cauza. Oricum e mare gimnasta bona ta
, sa sara ea pe geam asa ca o sportiva...
Witchie din cate stiu eu la urticarie apare si prurit (mancarimi). Si apar si pe burta...
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
bubu05 spune:
In sfarsit a adormit si Printul meu (stiati ca Vlad inseamna Printz??
), sotul ii zice Printul Mostenitor
. Iar eu am mancat cu farfuria in brate, citind ce ati scris! Sa va zic ce am papat??...mmmm...salau la gratar cu cartofi natur cu patrunjel si super sosul meu cu lamaie si capere...yamiii!
Bestutza, LMA si din partea noastra, multa putere pt. cei doi pitici scumpi, sa va aduca numai bucurii! Imi pare rau ca va chinuiti cu mamaie...si asa e, la bunicii care ne-au crescut tinem cal mai mult! Si m-ai incurajat si cu cresa!
Catiflo, sper din tot sufletul sa fie bine la cresa! Azi s-a dus sotul cu dosarul si urmeaza sa mergem sa facem analizele.
Tomasa, Vlad se trezeste mai mult plangand in ultimul timp...chiar azi-noapte la ora 1 s-a trezit direct in picioare si urla, m-am dus la el si s-a agatat de gatul meu sa-l iau in brate, apoi a inceput sa-l strige pe tati, l-am dus la noi in pat si nu iti zic cum a stat vreun sfert de ora: la el in brate cuibarit, inveliti amandoi cu pilota si il mai si mangaia pe tati pe mana! nu stiu de ce face asa...o visa ceva...dar ce?
Anda, nici eu nu stiu ce ar putea fi bubitele...sa mergi la dr. sa vezi ce zice.
Shobo, ce tare a fost Codrin! Nu-i de glumit cu lucrurile astea...bine ca s-a descurcat bona si a fost totul ok.
Crinuta, mot si noi cu un cucui! Pai ce, trebuia Vlad sa lipseasca? Alearga prin casa si nici nu se uita pe unde calca...plus ca e si impiedicat...n-ai ce sa le faci...
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kris spune:
Bestutza, LMA! sa-ti dea D-zeu multa sanatate, putere si rabdare! Esti de invidiat! Dar sa stii ca D-zeu, te intareste in asemenea situatii!
Shobo si Amaya, e bine de retinut nazbatiile lui Codrin si Andrei. Si mie mi-e tare teama de asa ceva.
Anda, imi pare rau ca nu te pot ajuta! Sanatate Irinucai!
Tomasa, sa inteleg ca e tarziu, la 1 an si 7 luni , sa-i fac ROR-ul? Am tot amanat fie din cauza ca era bolnavioara, fie dat concediilor... Oricum dr. ei nu -mi va spune acest lucru!![]()

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
tomasa spune:
Multumesc frumos Bubu si Crinuta pt. raspunsuri. La fel si Tudor, se trezeste plangand. Poate si pt. ca, asa cum spunea Crinuta, eu nu sunt aproape niciodata langa el cand se trezeste, in general e singurel in camera lui. Si el pare uneori sa viseze urat, in plus, de cand am renuntat la suzeta adoarme si foarte greu, mai ca o regret. Asa mi-e dor de vremurile cand il puneam in patutzul lui cu suzi, plecam si nu mai stiam de el!
unde sunt zapezile de altadata??? ![]()
Kris, iubita, sigur nu e tarziu acum pt. ROR. La o adica ii cumperi tu Priorixul si il faci, daca nu vrea sa va faca Trimovax, dar nu cred ca se pune problema, intreaba, nu cred ca e posibil sa refuze vaccinarea, ca doar e obligatorie si gratuita pt. toti copilasii. Tu i-ai facut doar AR atunci, cand cu epidemia? sau cum a fost ca nu mai stiu...![]()
Shobo, mey, ce peripetii! Cred ca te-ai cam speriat...offff, bine ca incaput bona cea subtirica pe geam, saraca femeie. Si cate ne mai asteapta!
Crinuta, si Tudor e super nazdravan si loviturile pe masura. Numai azi a cazut de doua ori de-mi venea sa si plang! Cu mine langa el, fireste...ca asa se intampla toate relele la noi.
Anda, ai sa ne dai vreo veste, ceva? De la ce au fost bubitele?
Beatrice, tu nu mai dai nici un semn de viata? Ce mai faceti? Piersicutza? Poate ne vedem prin parc la un frape si cu Gabi, ce zici? doar noi, fetele, lasam cupiii cu cine s-o nimeri si ne destrabalam
.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
Witchie spune:
dermatita egzematiforma. suna nasol dar nu e, trece cu reviken si baneocin:)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu
tomasa spune:
Bubu, am citit in urma ca faci conserve pt. iarna etc
. Esti o adevarata, pe bune (sau ai cupil cuminte rau
)! Te admir tare ca esti asa de gospodina. Mie nu-mi ajunge timpul nici sa mananc uneori, dar parca atunci cand vad tipe ca tine, care reusesc sa le faca pe toate, masa, casa, copil, ma mai mobilizez si eu.
Liviana, am citit si ce ai scris tu, cu ghicitul. Sper sa nu te superi pe mine, dar eu stiu ca asta e pacat mare, sa mergi la ghicitoare, chit ca o cunosti
. Pt. ca ai simtit nevoia sa impartasesti cu noi temerile tale, eu nu pot decat sa-ti spun ce as face eu in locul tau. As incerca sa uit tot ce mi-a spus, sa privesc cu incredere spre viitorul pe care asa a lasat Dumnezeu, sa nu-l cunoastem si as merge sa ma spovedesc. Cred ca te vei simti mult mai linistita...
Chiar cred ca nu ne e dat sa stim ce va aduce ziua de maine, viata trebuie traita asa, zi cu zi, cum ne-o da Dumnezeu. Si asa, fara alte temeri e destul de grea. Tu esti o tipa puternica, sunt convinsa ca, asa cum ai spus si tu, daca Dumnezeu iti va mai da un copil, iti va da si puterea de a-l aduce pe lume si de a-l creste. Ai facut tare bine ca ai mers la manastire si ai hotarat sa te lasi in mana LUI. 
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
sirimie spune:
Irina, Vladut plinge cind se trezeste in patul lui din care nu poate iesi, si nu plinge deloc cind doarme in patul mare - se da jos din pat cu jucaria in brate si vine la noi (deschide singur usile)
Anda e o alergie sau urticarie? Vindecare rapida!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
Witchie spune:
nu se stie exact
poate de la aerul conditionat din avion... poate de la un pullover... e bine ca nu trebuie sa tina regim.
nu stiu exact in ce categorie intra dermatitele... daca-s urticarii/alergii sau iritatii. O sa dau un google search:)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu