Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Bestutza, la multi ani scumpo si putere multa! De-abia astept sa ne plimbam impreuna.
Simona, ti-a raspuns foarte bine Crinuta. Havrixul e impotriva hepatitei, iar Priorixul e ROR (ca si Trimovaxul-cel facut gratuit de catre stat).
Antimenigococicul chiar asa se numeste, antinemingocic A+C, e facut de Pasteur parca, dar se gaseste greu. Il poti comada la farmacia Doina de la podul Hasdeu, acolo sigur il au.
Crinuta, efectele sec. sunt ca la orice vaccin presupun. Sunt vaccinuri super misto, doar ca nu toate lumea si le permite si cum bolile nu sunt mortale (in cazul pneumoniei sau hepatitei A de ex.) sau nu foarte raspandite (in cazul meningitei de tip A+C) nu se fac in mod gratuit, statul nu ti le ofera. In rest, sunt absolut convinsa ca beneficiile exced riscurile si ca, atata timp cat ti-o permiti, o investitie in sanatatea copilului tau, merita facuta. Piciorul l-a durut fiindca, probabil, DR. i-a facut prost injectia. In rest n-a avut nimic, nici febra, nici alte manifestari neplacute la nici unul dintre ele. Noi suntem mult mai linistiti cu toate optionalele facute.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Anda, acum am citit ce ai scris. Din pacate n-am idee, dar sa ne spui si noua cand afli despre ce este vorba. Din senin i-au aparut? N-a mancat nimic deosebit? Pupici si sanatate multa balerinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Bestutza, la multi ani!
Simona, suna-ma cand esti mai libera, daca mai ai nr meu de tel si stabilim.
Irina, miss u, poate mai treci pe la noi dupa ce ne lamurim ce si cum cu alergia!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Simona si bestutza, LMA si tot binele din lume!!! sa va traiasca minunile! si lasati 32 asta ca e frumos , ma paste si pe mine cam peste o luna asa

Ubi,sa-ti traiasca Alexandra!!!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Anda, cu multa placere. Si mie mi-e tare dor de voi.

Am si eu o intrebare fetelor. Ai vostri cum se trezesc? Plangand sau normal, ca orice om?

Mergi la inceput

Shobo, te credeam mai tinerica , ai o fata de copil!!! Tot e bine ca nu-ti arati varsta . Pe restul care se vaicaresc pe aici nu le cunosc personal, dar sunt convinsa ca se tin bine si ele! Sincer acum, lasand gluma la o parte, mie o femeie de-abia la 30 de ani mi se pare ca este in culmea feminitatii sale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Multumesc mult pentru urari!

Crinuta, Irina multumesc pentru raspuns!

Bestutza La Multi Ani si tie! Si sa fie buni!

Felicitari pentru Ilinca cea cuminte si frumoasa. Si iti urez sa treaca cit mai repede perioada asta grea.

Anda eu nu cred ca e urticarie, urticarie inseamna bubite mici si multe si in relief mai ales pe antebrat si in general pe membre. Cel mai probabil a muscat-o ceva. Te sun WE asta.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bestuza, La multi ani cu intarziere!

Tomasa, Rayan se trezeste vesel, dar sunt zile cand se trezeste plangand. Inainte, acum vreo 3 luni, de cate ori se trezea si eu nu eram cu el incepea sa planga, insa acum stie unde ma gaseste si vine foarte vesel cu chef de joaca.

Legat de vaccinuri, si eu zic ca e bine sa prevenim.

Catiflo, si lui Rayan ii place sa mazgaleasca prin agende si pe unde mai apuca. Ma gandeam ca daca i-as lua carti de colorat, as avea posibilitatea sa il invat culori, diverse alte notiuni, etc.

Rayan a cazut acum 2 zile, nu stiu cum, deoarece eram in bucatarie, dar se pare ca s-a lovit cu obrazul de gresie, deoarece e vanat, nu mult, dar are o vanataie si nu imi place.
Of, de ar fi mai atent.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

pai sunt 2 categorii: pete rosii de pe gat si bubite mici in relief pe antebrat si pe genunchi!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crinuta, si Codrin a cazut ieri cu fruntea de asfalt, mi-a zis bona si are asa ca un cerculet mic, ca o shtampila pe frunte, fix in centru... ce sa le faci, asta e varsta, dc alearga si nu se uita bine unde/cum calca...

fetelor, nu v-am zis ce isprava a facut ieri Codrin: A INCHIS-O PE BONA PE BALCON!! ... va dati seama ca a murit femeia de frica ce face ea acolo, ba a inceput sa planga disperata ca nu vedea nici o iesire, intre timp Codrin plecase din camera si nu-l mai vedea... intr-ul final i-a venit o idee stralucita sa intre in baie prin gemuletul mic care la noi da in balcon... dar si acela era deschis oscilobatant si s-a chinuit cu tot felul de chestii gasite pe balcon sa-l faca sa iasa din balamale (l-a cam stricat dar ce mai conteaza...) si a reusit sa intre in baie, cumva venind in cap in cada... era plina de vanatai si julituri pe brate ieri cand am venit... cred ca ii era si frica sa-i zica sotului ei, poate crede ala ca a batut-o cineva... bine ca i-a venit ac idee si ca este f mica si slaba, dc era una mai mare ... nu intra pe geamul acela, no way!
Codrin se juca linistit la el in camera cu diverse chestii nepericuloase, Slava Domnului!
nu stiu de unde a prins el cum sa incuie usa de balcon dar nici nu e greu, dc se atarna de ea gata, invers, de descuiat e mai greu ca tb sa intoarca in sus manerul si n-a stiut s-o faca. Asa ca fetelor, AVETI GRIJA cu diverse alte usi si incuietori!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput