Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am vb. cu dr, si mi-a zis ca 2 pic. de Vigantol trebuie sa-i dau, la fel ca pana acum. Si cand am pomenit de dosarul de cresa....a zis un aaaaa lung, cu parere de rau....mi se face rau cand ma gandesc ca trebuie sa-l duc!

Crinuta, eu nu i-am dat, dar tu poti sa-i dai! Ai grija pe unde mazgaleste...daca prinde si el vreun pix ar vrea sa mazgaleasca, dar eu inca nu l-am lasat.Vlad se joaca in continuare cel mai mult cu masinutele, le aliniaza perfect, cred ca are vreo 50, apoi ma cheama sa le vad, il laud si apoi le numaram. El zice doar do, sau duoua= adica doi, pe restul pune cate un degetel. E haios foc. Si stie ce inseamna doi. Imi arata copiii, daca sunt doi spune, sau masini pe afara, sau diverse lucruri prin casa, iar daca sunt doua chestii de acelasi fel zice "do". Aaa, si in continuare calareste masinuta aia mai mare, se plimba cu ea prin casa.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Crinuta, ca optionale i-am facut Havrixul asta, Varilixul si antimeningococic A+C, ala cu problema, cand l-a durut tare piciorul in care i l-au facut. Si mai am de facut un optional la 2 ani, Pneumo 23 se numeste si protejeaza impotriva a 23 tulpini streptococ.
Eu la Havrix am citit si prospectul, ca asa fac mereu de nebuna ce sunt si scria ca se face dupa 12 luni, cu rapel intre 6 si 12 luni parca de la prima vaccinare.
Cat despre Culcer, ea asa considera ca e ok sa facem Priorixul, incepand de la 11 luni, chiar si inainte de aparitia epidemiei, ca ea imi daduse demult lista cu vaccinurile, deci la noi nu a fost neaparat o hotarare luata in conditii de criza.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Irina, poti sa imi zici si mie, Havrixul e ROR, nu?
Varilixul - e contra varicelei, nu?
Cum se cheama celalalt pe care l-ai facut, antimeningococic A+C?

Priorixul - tot ROR?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Simona, pana iti raspunde Tomasa, iti spun eu. Deci Havrix e anti hepatita A.
ROR e Priorix sau Trimovax.

Bubu, cum de ai decis sa il duci la cresa? Ce dosar trebuie?
Sunt curioasa....

Rayan nu raspunde la intrebarea cum il cheama, nici cati ani are, nici nu numara, asa ca...., o las balta pana o avea chef.
E clar ca stie despre ce vorbesc dar nu vrea sa raspunda. N-am ce-i face.

Cateodata in pat cand il adorm ii pun diverse intrebari, incerc sa numar, dar nu e deloc atent. Mai mult ma enervez cand vad ca nu e atent, asa ca il las in pace, ca oricum stie cum il cheama.

2 poze noi

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

http://www.dropshots.com/day.php?userid=166801&cdate=20060831

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, si eu mai merg la supermarket cu Vlad de manuta si la fel face, pune mana pe toate alea, cutii, etc. Sunt niste scumpi! Mie imi place ca-i vorbesti in engleza!
La cresa va trebui sa-l duc, pt. ca nu am cu cine sa-l las cand voi incepe serviciul, optez intai pt. cresa apoi, in cazul in care nu se adapteaza sau se imbolnaveste nasol voi apela la o bona. Bunicii lucreaza inca, asa ca nu au cum sa stea cu el...Pt. dosar trebuie sa-i fac niste analize, sa ne facem si noi unele, plus niste acte, certificat de nastere, buletinele noastre. Am notat exact ce trebuie, daca vrei iti scriu exact.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Lavinia, help! te rog spune-mi si mie cum i-ai dat Imunobaby lui Natalia, fiindca pe prospectul meu scrie doar 3ml/2-3 ori pe zi. Dar cat timp ii dau? Pana termin sticla? sau cum?

Simona, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de realizari!

Oana 16+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Simona, La MUlti Ani}

digitale dissidenz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Fetele dragi,

Acum m-am intors..E apropae unu,dar am impuscat doua ore de somn la pranz cu Tudor!Efectiv eram stoarsa!..Nasa mea imi spunea ca uite,Dumnezeu lucreaza: dupa toata oboseala si supararea am lapte pentru Ilinca!

Sincera sa fiu nici nu am constientizat asta! Le fac pe toate aproape ca un robot..Alaptat noaptea, trezit schimbat,plecat dimineta,mancare Tudor,medicamentele lui,mancare mamaie,ridicat schimbat,medicamente apoi vien iar ora de alaptat Ilinca,spalare, mancare Tudor, culcare si apoi repetir cu toti dupa amiaza pan ala 19 cand vien tati si mai scapam un picut...

Cu mamaie e din ce in ce mai greu :nu mai maninca decat lichid.tuseste,se ineaca :mama ii da cu seringa totul si eu o tin de spate -ca nu se mai poate sustine singura-si o bat pe spate cand s e ineaca!Tudor sta lnga noi si din cand in cand ia prosopul si o sterge!

Multumesc mult pentru sfturi si incurajari..
Nu stiu e asa de greu cand este cineva apropiat...Pe mine si fratele meu ea ne-a crescut..Fratele meu e in Canada si cand ne-am despartit asta mi-a spus:"Cel mai greu imi e ca stiu ca nu o voi mai vedea pe mamaie..."

Se pare ca legatura asta cu bunicii e mai speciala!Ce e drept pentru cei ce vor sa fie bunici!Ma uit si la mama ca seara il ia pe Tudor -ami are puterea asta- si ii canta, il mangaie...

Witchie,merisica mult pt link..Sper sa am timp sa ma documentez.>am citit partial si spunea ceva de populatiile care nu au auzit de colici...Ce fericiti...

Anamaria multam !E adevarat nu se compara cu nimic !Stateam si ma gandeam dc am fost sau voi fi vreodata mai fericita decat atunci cand ma uit la ei, la bucatelele mele de lumina!

Daniela,
A fost internata la Urgenta dupa ce salvarea a venit dupa 6 ore fara doctor! Mama a dus-o cu targa impreuna cu soferul!!!!!La spital nimeni nu spunea nimic..Se vehiculau niste sume imposibile! Operatia si punerea de tije e cica cea mai moderna metoda!

Ma gandeam ca o sa-l imobilizeze cumva..o atela un ghips..orice..ceva care sa mai atenueze socurile pe care le are la schimbariule de pozitie...Nimic..

Partea proasta este ca dupa ce a venit de la spital,unde a avut sonda nu a vrut sa faca in pampers..Sub nic o forma! Se tanguia si intreba ca cine spala dupa ea..48 de ore nu a facut nimic..Nu mai vroai nici sa manincce..

I-am luat pampersul Ilincai si am turnat apa si i-am explicat..Nu vroai si pace..Se umflase rau ..ma gandeam ca face blocaj renal..Pan nu am dat-o jos din pat pe oala nu a vrut..Si asta pe riscul meu ca mama nu era casa..Era ultima varianta posibila...

In legatura cu anticoagulantele ia Thrombo ASS ...pe langa alte medicamente pe care nu le mai poate lua decat dizolvate...Offfff....

Simonaaaaaaaaaaa!!!!!!

Sa compatimim impreuna zic!Ca si eu tot 32, da acu 3 zile!Si uitasem!Noroc cu prietenii!

Si ca tot veni vorba!

Ubi! Sa iti traisca Alexandraaaaaaaa!Sa creasca mare si frumoasa -sa citam cealalta aniversata!

Si pentru ca azi facu si Ilinca o lunita, mami ii spune ca este cel mai frumos cadou pentru tote zilele din viata ei!

Tomasaaaaaaa!Sa stii ca m-am gandit ca dupa ce termini casa o sa ne plimbam baietii in acelasi parc! Ca e la mijloc!

Bubu
Si noi mergem la cresa!Asta dupa ce niste prieteni ai nostri au schimbat trei bone si au fsot mult mai multumiti de cresa!Copii,colecticvitate,jucarii, program ..Destul de multe avantaje!Ramane sa vedem ce facem cu Ilinca ca e mica si sa nu ne trezim cu cine stie ce de pe la cresa!

Amaya,
Sarcina usoara in continuare si bucurati-va de nazdrvana din burtica! E asa frumos sa o simti acolo cu tine peste tot!MIe tare mi-e dor dar mia dor imi e cand o vad dulce,dulce si cuminte! Uite acum de la 21 doarmee ca o dropiuta-asa ii zice tati!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

bestutza si simona, La Multi Ani !!! sa aveti o viata frumoasa impreuna cu cei dragi !
gabi s-a trezit dimineata la 5:45 si n-a mai vrut sa doarma, asa ca la 6 luam micul dejun si la 7:30 asteptam la poarta gradinitei sa se deschida . am sa plec de la serviciu mai devreme (doar am ajuns mai devreme, nu?) si-mi fac cumparaturile inainte de a ajunge acasa. diseara voi face mincare si apoi voi petrece tot we cu maimutza mica !!! mergem miine dimineata la piscina, de abia astept.
oana, iti tin pumnii sa ai parte de experiente placute cu cresa.
crinuta, gabi e innebunit sa mizgaleasca, la gradi are mereu ore de arta, acasa incercam sa il tinem sub control si sa nu il lasam singur cu cariocile.
pupici si numai bine, la mamici, bebici, burtici si bunici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

ladies,

Irina are niste pete rosii pe gat si niste buburuze pe maini si la genunchi... i-am dat claritine si fenistil gel si am programat-o eu pt dupa masa la doctor dar ma racaie... ce poate fi? Petele sunt doar in jurul gatului si putin pe obraz. Sa fie o alergie ? Babele din parc i-au zis bonei ca e urticarie. aveti idee?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Ca'caa'uu

Mergi la inceput