Cand ati plans ultima data...?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

azi. pt k sunt o labila si imi vine sa-mi dau palme singura.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by iulissa

Emotionata pana la lacrimi am fost cand am intalnit delfinii. Se intampla in partea a 3-a a lunii noastre de miere, si a fost o senzatie de nedescris. Minunat sentiment!

Iulica Nevestica

Ah, ce te inteleg. Sunt innebunita dupa delfini...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu nu prea pot sa pling... si nu e bine....
Imi mai dau lacrimile citeodata, dar nu pot sa pling... chiar sa pling... Nu stiu de ce.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

Nu stiu citi ani ai Elise ,dar iti spun din proprie experienta ca am devenit o plingacioasa odata cu trecerea anilor.
Am plins ,cind m-am departat de casa pentru o perioada mai lunga.Plingeam si nu ma puteam opri.De atunci tot pling si de bucurie si de tristete.
Am plins cind l-am vazut pe fimiu in prima zi de gradinita .Si citeva zile dupa ,pentru ca el plingea si mi se rupea inima sa-l vad asa.
Sensibiloasa de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

...plang de fiecare data cand ma regasesc in suferintele altor oameni,

si sufar de fiecare data cand nu exista certitudinea unei explicatii care sa motiveze dezechilibrul respectiv ...... iar restul .. probabil il stiti ....

ca sa nu mai vorbesc de marile semne de intrebare pe care ni-le ridica viata din cand in cand ....... semne in fata carora reactionam sau nu .... sau ce este si mai important .... invatam sau nu .... "acel ceva" care ne poate schimba viata ....

este vorba si de vointa dar si de intelepciune ,
este vorba de echilibru dar si de dreptate....
este vorba de iertare .. dar si de ... armonie cu tine insuti ...

din pacate multi sunt total indiferenti si distanti fata de toate momentele grele care se intampla in jurul lor cat si in interiorul lor ... si cred astfel ca viata este mai usoara, ........ dar eu cred ca se inseala amarnic si ca intr-o zi cu siguranta se vor confrunta, undeva-candva, ...... cu o singuratate infinita ...............

.... Ioana si al ei STEFAN DIMITRI ....... (3.10 anisori)

http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EegNWjFi0btWMa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Ultima data am plans in hohote acum vreo 3 saptamani, cand, ajunsa acasa de la servici am gasit-o pe fetita cea mica "tunsa" de catre cea mare...Am avut un soc, desi stiu ca se pot intampla lucruri mult mai rele...Dar imi placea mult cum ii statea cu parul pana la brau, ondulat, numai inele...si am gasit-o cu parul ciopartit, foarte scurt si cu bretonul taiat la 0... De furie am tuns-o si pe ailalta la fel, iar a doua zi le-am dus la coafor sa le "dreaga"...desi mare lucru nu a putut sa mai faca...

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Cand am vazut pozele Mirelei ( barbye) de la spital...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ultima dat am plans aseara urmarind povestea Cursei 93-Zborul care a a ripostat.
Din motive personale am plans acum o luna cand am aflat ca sunt insarcinata.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 11+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Zilele trecute cand am aflat ca interventia chirurgicala (la dintisori)a copilasului meu a fost reusita, si cand am citit pe Dc despre cazul lui Mirela(Barbye).

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

uffff, de plans asa in hohot nu am mai plans din ianuarie cand a murit fetita de 9 ani a prietenei mele... dar lacrimile imi curg destul de des atunci cand vad un caz impresionant la tv, un film sensibil, sau cand citesc pe DC sau pe alte forumuri cazuri de copilasi bolnavi de oameni care se chinuie...

Dana

Mergi la inceput