Cand ati plans ultima data...?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Acum 15 minute, caci mi-am dat seama din nou cat de singura sunt si cat de greu este sa treci peste momentele dificile ale vietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ultima oara am plans acum o luna cand am realizat ca poate nu o sa imi mai vad parintii si prietenii ani buni si ca o sa plec singura intr-un loc unde nu cunosc pe nimeni, in partea opusa a lumii. Inca ma mai intreb daca am luat decizia corecta si inca nu ma pot desprinde de Romanania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Ultima oara am plans la vestea decesului unei prietene.Eu plang foarte rar,insa ma emotionez foarte usor si lacrimez atat la durere cat si la fericire.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

desi nu sunt o smiorcaita, cred ca o parte din sufletul meu plange in fiecare zi, ca imi e dor de acasa, de ai mei, de fostul meu serviciu, de cafea pe fuga bauta dimineata cu colegii mei, de limba mea...
uf sunt atatea, ca , chiar imi dau lacrimile..
dar ultima data am plans acum vreo trei saptamani, de singuratate (sotul si copilul erau plecati si...cartierul asta parca doarme tot timpul , storurile sunt trase in permanenta, nu circula o masina pe strada,desi e frumos e URAT DE TOT brr)!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput